- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy lewą dolną dwójkę nie mogę sprawdzić czy stuka, bo Maks nie pozwala ale już widać ewidentnie ząbek więc siedem mamy
Mamy też pchacz dla Maksia, ale wczoraj tylko raz przy nim dreptał, a tak to bardziej go interesują zabawki na panelu
inna dlaczego szefowa Cię nastraszyła? to niefajnie z jej strony.. Fajnie, że tak się ułożyło że wszystkim Wam pasuje. rodzina dziwna bardzo dziwna
udanego dnia !
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
przez ten remont czytam, ale częśto mnie coś odrywa i nie zdąże odpisać ... w zasadzie w większosci czasiu siedzimy na polku... w piatek do południa byłam u jednej koleżanki a po południu u drugiej mamy dzieci w podobnym wieku i już fajnie sie razem bawią
W czwartek mielismy rocznice slubu... remontowo, poszlismy spać koło 23 nici z świetowania
Inna dziękuje za życzenia na lutówkach
współczuje przebojów z szwagierką ... faktycznie, nawet nie majac dzieci, powinna wiedziec, ze dziecko sie przebiera ;/ brak słów...
co do złobka sie nie wypowiem... nie miałam zamiaru dawać i nie daje, ale jak by mnie sytuacja zmusiła to pewnie musiałabym oddać...
fajna sprawa z tą praca na pół etatu pogodzisz i prace i szkołe i opieke nad Nadią życze, aby sie tak to fajnie ułozyło
Aggi Ty masz fajnie, bo masz jedną kurzajkę... a ja 6 3 większe, 3 malutkie... mam nadzieje, ze uda mi sie ich pozbyć..
gratulacje kolejnego ząbka nam chyba jakas trójka idzie, bo non stop ląduje paluszek w tym miejscu i jakby napuchniete... jeszcze tylko trójek i piątek nam brakuje
miłej niedzieli
my od jutra remontu ciag dalszy.... ale jeszcze z tyfdzien i w koncu koniec
z ubezpieczycielem nadal nie mozemy dojść do ładu ;/ w srode mija 30 dni....
Jutro wizyta u lekarza dam znac co i jak ciekawe czy płeć sie potwierdzi
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas wczoraj dożynki na wsi wielkie były bo gminno-powiatowe byliśmy z Maksem pooglądać jak domy ustrojone były i impreza że hej. Maksiu był zachwycony traktorami i zwierzątkami bo wystawa była gołębi, królików, owieczki też były także niedziela spędzona na plus i dobrze bo znów S wieczorami będzie wracał i z Maksem się nie widuje bo jak wraca to mały już śpi...
teraz na drzemkę, długo walczył by na nią pójść ale ufff chyba się udało bo cisza jest a mnie chyba jakieś zapalenie pęcherza łapie bo czuję parcie na pęcherz muszę sobie urofuraginum kupić chyba.....
no nic trzymajcie się miłego dnia
- asienka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
wczoraj byłam u gina na wizycie... morfologia i mocz idealne, kolejna wizyta za miesiac- 13 października.
Sprawdzał płeć i potwierdził , ze będzie chłopak, choć dzidzia ułożyla sie bokiem i nie udało sie zajrzeć bezpośrednio między nogi, ale leżąc bokiem coś mu tak wystawało i lekarz stwierdził, ze to siusiak
Aggi ja nadal czekam, maja odpaść po około 14 dniach wiec zobaczymy
no faktycznie, mamy tu sporo mam z małymi dziećmi, oprócz tego szwagierka ma 3 w wieku 6 lat, 2 lata i 10 miesiecy, bylismy tam w sobote i tak sie swietnie bawili i smiali, ze bylismy w szoku
a widzisz, ja miałam przyjchac do Ciebie, ale maż cały czas jexdzi autem do pracy... a teraz jest w domu, ale auto potrzebuje bo przy remoncie ciagle musi po coś jechac do sklepu i auto musi mieć...
super takie dożynki fajnie, ze Maksiowi sie podobało, Kacper tez pewnie byłby zachwycony
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asienka a masz zdjęcie usg? to co mąż pewnie dumny że syn prawdopodobnie? czy chciałby dziewczynkę?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ty już prawie w połowie ciąży ! szok jakiś imię wybrane na 100%? naprawdę zazdroszczę towarzystwa dla Kacperka. No z tym przyjazdem to ja Ci nawet głowy nie zawracałam, bo ten remont u Was i problemy. Jak idzie? Daleko do końca?
inna jak u Was?
meldować się kobiety !
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
pogoda jest tak dobitna ze chodze z gilem po pas
w niedziele probowalam tu cos pisac ale po trzecim razie dalam spbie spokoj bo mnie cos trafialo. mam z*ebany tel i jeszcze kochane dziecko mi cos poprzestawialo ze polapac sie
nie moge.
asia gratulacje synka ahh ale Ci zazdroszcze
w piatek nadia ma szczepienie abym nie umarlq z zawalu
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
inna to szczepienie po roczku co jest? maks przeszedł bezproblemowo, żadnych dziwnych objawów poszczepiennych, gorączki NIC kompletnie także napewno nic jej nie będzie no pogoda daje popalić u nas rano zimno potem aż gorąco.. deszcz w międzyczasie no ale wolę tak niż po 35st ale to już kiedyś mówiłam
Was też tak dzieci testują? Maks tak sobie pozwala że szok.. a jak nie pozwolimy to rękami wali w meble, krzyczy, wymusza płacz ughhh
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Moja kolezanka dwa miesiace przed Nadia urodzila zdrowa corke przez cc wczoraj zdrowego synka rowniez przez cc ponad 4 kg chlopak ma
tylko syn to totalna wpadka no brala tabletki a mimo to zaszla w ciaze chodz tak szybko nie planowala ale wszhstko przebieglo bez problemow i to jest dowod na to ze te chore gadanie lekarzy o dwoch latach przerwy jest nic nie warte.
Nadia przypomina sob orle xe ma matke
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
tak jak mi lekarka mowila ze ja taka plodna a ja ani tabletek nie bralam ani sie nie zabezpieczalam a od czasu do czasu przytuanka byly i jakos drugiej ciazy nie ma. no teraz juz raczej na pewno nie bedzie bo z,nas juz nic nie ma. a skazywac dziecko na to by zylo w rozbitej rodzinie to juz wole nie wystarczajaco Nadia swoje przejdzie.
Bylam dzis w zlobku jak dobrxe pojdzie to nadia od pazdziernika,moze zacznie chodzic.
ona tak bardzo lgnie do dzieci a rodzenstwa sie nie doczeka to moze chociaz
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
jezeli chodzi o porody
no coz Aggi mi groza same cc takze powiem ci nic strasznego. moj organizm jest nie wydolny wydac dziecko damodzielnie i u mnie akcja porodowa sama sie nie zacznie takze takie informacje otrzymalam po cesarce z Nadia takie informacje sa w ksoazeczce co potwierdzila rowniez ginekolog jak bylam po pologu u niej. ale jak bym byla w ciazy to mnie to rozwiazanie bardzo cieszy wiem co i jak i jakos tak mi lepiej wiem czego sie spodziewac
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja szanuje decyzję każdej osoby ale osobiście cc to dla mnie ostateczność jakby naprawdę zagrożenie było
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Aggi masz racje moze i trifie ale powiem szczerze ze boje sie komukolwiek zaufac wiem bedzie to niezmiernie ciezkie. ale fakt jak to mowia do trzech razy sztuka ale na pewno zwiazek bez slubu. chyba ze po 40 hahah
Nadusia wczoraj musiala zarazic sie ode mnie i w nocy mocno plakala krecila sie marudzila a dzis giluny taaakie ze szok biedna myszka a jutro szczepienie. chyba nam przeloza ehh
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
inna choćby i po 40stce na stare lata sobie kompana znaleźć zdrówka dla Nadii !
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
jedziemy wiec na szczepienie
papirry do zlobka dane teraz czekamy na telefon i aby szybko znalazlo sie miejace dla mojej zabki
a ja wczoraj w koncu zaczelam leczenie zabkow hurra narazie mi wyrwala teraz sie ma goic a za miesiac poqinnam miec piekny usmiech hihi