BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

9 lata 6 miesiąc temu #1008855 przez aggi
inna oczywiście że na Twoją korzyść to działa. ;) także zbieraj dowody.. jeśli i tak przyszłości z nim nie widzisz..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1008856 przez nataliaa87
Przyznaję bez bicia, że nie przeczytałam, wiec nie krzyczeć

Widzę, że KAKADU tu się odezwała, wiec mały apel :D
KAKADU sprawdź swoje wiadomości na fejsie ;)

9 lata 6 miesiąc temu #1008871 przez Inna607
Aggi,po czyms takim never !!! nie chcem go znac , normalnie patrzec na,niego nie moge :S :angry:

9 lata 6 miesiąc temu #1008927 przez aggi
natalia kogo moje oczy tu widzą :silly: :silly: :silly:

inna no jakoś się nie dziwię :sick:

Maks dzisiaj ładną noc miał do 8:30 ;) wy też nie biegniecie od razu do dziecka jak sobie coś brzęczy pod nosem? Maks w nocy coś jęknął ale poczekałam i w końcu spał dalej - nie poszłam do niego ;) nad ranem też go słyszałam z dwa/trzy razy i nie poszłam bo nie płakał... pobawił się chyba misiami i zasnął :) jestem wyrodna? :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #1008972 przez nataliaa87
AGGI wpadam, zadymilam i uciekłam. Taka szybka jestem :p
Juz Ci pisalam, że wyrodna nie jesteś. Gdyby mój nie płakał, to też bym pewnie od razu do niego nie biegła. Ale on mi zawsze krzyczy :p

Moj mały chyba wraca do siebie. 2 tygodnie niby grypy jelitowej to lekka przesada. Dzisiaj cieszyłam się na
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A teraz spi sobie juz prawie 3 h. Nawet Chodakowską odpaliłam. Ruszyłam nogą tu i tam i padłam :D i drożdżówki upieklam :p trochę mi się tu gryzie z nimi Chodakowska, ale co zrobić jak mi się tak chciało, że aż mnie skręcalo :woohoo:

Inna Widzę, że nie najlepiej u Was. Oby poukładało Ci się tak, żebyś mogła stanąć w końcu na nogi bez A. A najlepiej u boku fajnego i dobrego faceta ;)

No to żeby nie było, teraz się już rozpisałam :)

Uciekam, bo burdel woŁa :p

9 lata 6 miesiąc temu #1008973 przez aggi
natalia no no ! Taka zadymiara z Ciebie :p spoko ja po wczorajszym wejściu na wagę stwierdzam że matko bosko :( a motywacja ucieka z każdym kesem czegokolwiek do jedzenia :sick:

9 lata 5 miesiąc temu #1009371 przez aggi
cześć i czołem przybywam Was ustawić do pionu :D
taka cisza tutaj? co się dziejeeee :silly:

Maks mi się w nocy dzisiaj dwa razy budził o 23 i 4 .. ugh a już tak fajnie było :blush: nic nie trwa wiecznie, nie? :D
dzisiaj mu na obiad rybę gotowaną dam, do tego surówka z kapusty, jabłka i marchewki i uwaga... frytki :P miałam opory, ale
mam taką frytkownicę w domu co tylko łyżeczkę tłuszczu się daje :) zdrowe frytki :) no i wczoraj robiłam dla S na obiadokolację i
wpadłam na genialny pomysł, że Maks mógłby takie coś dostać czasem. I dzisiaj to uskutecznię - ciekawe czy zje :) bo jak mu kotleta
zrobiłam normalnego to panierkę ściągał i nie chciał zbyt jeść ;) moje dziecko jest typowym warzywożercą :evil: no ale zobaczymy może
mu zasmakuje :) tyle lat mamy tę maszynę, a ja zapomniałam na śmierć :D

poza tym co jeszcze ? całymi dniami sama z małym jestem bo S dodatkowe roboty robi.. no wraca wieczorami to czasem jeszcze się mu uda okąpać Maksia, bo sumie to on go zawsze kąpie od urodzenia :) ja tylko wtedy gdy go nie ma. No i tak płynie dzień za dniem rano wychodzi, wraca wieczorem - nie lubię tak ;) no ale jak chce to niech pracuje, nie zabronię mu ;)

jesień idzie pełną parą, dziś na termometrze widziałam że zarejestrowało minimalną temp 1 stopień tylko :blink: :ohmy: brrrrrrrr

uciekam, miłego dnia :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #1009400 przez Inna607
Nadia drzemke ma :) wiec moge zagladnac tu :)
nocka dosc przyjemna jedna spokojna pobudka na mleczko i dalej sen :)
tylko ja mam w kolo cos do roboty musze latac zalatwiac uuhh jest tego troszke.

Ale w koncu od poniedzialku wracam na caly etatu do pracy a,nadia uwaga z babcia no oczywiscie nie za,darmo ale co tam :p

Aggi te temperatury sa brrr straszne

9 lata 5 miesiąc temu #1009517 przez aggi
inna nie gadaj że płacić mamie będziesz? :pinch: o jacie..nieźle.. no a co z tym żłobkiem nie odezwali się?

a u nas dzisiaj paskudna noc... 20-22-24-7;40.... w międzyczasie kot chodził i jęczał i S wstawał do pracy ughhh.. nie wyspałam się :pinch: :pinch:

miłego dnia !

9 lata 5 miesiąc temu #1009665 przez Inna607
Hejo w koncu mam normalny telefon huhu

Aggi a co mam za wybor ze zlobka sie nikt nie odezwal zresztą ja o 5 dziecka serca bym nie miala budzic zresztą tam tez trzeba placic wiec przyjamiej Nadia bedzie z babcia i nie bedzie lapac jakis dziadostw od innych.
Ehh musze zrezygnowac ze szkoly mowi sie trudno i zyje sie dalej :p

Aaa wracam do domu i ide w kime nie wysypiam sie ostatnio :p

9 lata 5 miesiąc temu #1009675 przez aggi
wczorajsza paskudna noc, dzisiaj została mi wynagrodzona do 9:30 :silly:

inna kurcze no jakoś trzeba sobie w sumie radzić.

ja też się nie wysypiam ostatnimi czasy. Niewygodnie mi ciągle.. echh :(

pogoda paskudna, 2st kto to widział :D mogłoby być 22 :P

miłego weekendu :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #1009989 przez asienka87
Witam po dłuuugiej nieobecności ... w koncu jesteśmy po remoncie :) ostatnie dni przeleciały mi na sprzątaniu i zajmowaniu się Kacprem, a w niedziele mielismy pierwszych gości :)
Kacper w koncu jest w swoim pokoju, tylko nie chce zasypiać sam w łóżeczku bo odzwyczaił sie ;/ pewnie potrwa to troche...
dziś kończe antybiotyk, bo lekarz rodzinny tydzień temu przepisała jedyny antybiotyk bezpieczny w ciąży, po konsultacji z ginem, zaczęłam go zażywać, zatoki przeszły, ale katar nie :( i taka gula w gardle, bo katar ciągle spływa do gardła :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Inna tak tak, wszystko jest na Twoją korzyść, ale zbieraj dowody, niech koleżanka wydrukuje CI rozmowy z Twoim mężem, w sądzie liczy się to, co jest na papierze/ nagraniu/ zezniania świadków itp- czyli rzeczowe dowody.

Kakadu fajnie, ze zajrzałaś :) wpadaj częściej :) jak tam po szczepieniu ? dobrze, ze u Was wszyscy zdrowi, oby tak dalej :)
w końcu dostaliśmy decyzje od ubezpieczyciela... po prawie 2 miesiacach :P teraz czekamy na przelew , wszystko do oddania :P

Aggi po antybiotyku już lepiej... dodatkowo robie inhalacje z kroplami kupionymi w aptece i mam syrop na kaszel... zatoki odetkało, kaszel minął, ale katar nadal :(
pisałam już wyżej Kakadu, ze w końcu doczekaliśmy sie decyzji w sprawie odszkodowania :)
ja też nie biegne od razu do Kacpra... z tym, ze on juz ma stałą pore na mleko i jak zaczyna popłakiwać koło 2-3 , to wiem, ze na mleko i tak w końcu musze mu zrobić wiec ide od razu :P ale dziś np koło 5 pojękiwał, ale nie wstałam i de facto drugie mleko i pobudka jednoczesnie były przed 7 :)
on też jak sie potknie/przewróci/uderzy a wiem, ze nic sie nie stało, to nei zwracam uwagi, bo wymusza :P i faktycznie w momencie mu przechodzi :P
co do frytek, to ja juz od jakiegos czasu daje :P robie bez tłuszczu w poiekarniku i smakują nam :) czasem z jakiejs knajpki tez jadł i nic mu nie było :P wszystko z głową :)

Natalia zaglądaj częściej :D ja też cwiczyłam z Chodakowską :) teraz, z wiadomych przyczyn, musiałam przestać :) ale po porodzie wracam do ćwiczeń :D a już przytyłam 8 kg ;/

brrrrr, 2 stopnie, a ja nie zapinam sie juz w żadną kurtke ;/ musze sie wybrać do jakiegoś "ciucholandu" , moze cos wyhaczę :)

9 lata 5 miesiąc temu #1010043 przez aggi
asienka :kiss: duomox dostalas? Czy jakiś inny lek?? Zdrówka!! :kiss: fajnie że już po remoncie :-) masz rację nie opłaca ci się kupować kurtki większej jak 'zaraz' rodzisz :-) jak przygotowania do przyjścia na świat maluszka?? :-) pozytywnie zazdroszczę! :-)

9 lata 5 miesiąc temu #1010184 przez kakadu
:) witajcie dziewczyny, chwaliłam się zdrowiem, a już wszyscy z katarem chodzą, ale mam nadzieje, ze uda się bez antybiotyku tym razem, ja "pracoholik" wczoraj nie poszłam do pracy, tak się fatalnie czułam, ale dzisiaj już jest ok, aż nienormalne to dla mnie. Malutki z katarkiem, średni z katarem i starszy z bolącym gardlem.
Każdy z czymś jak widać.

asienka to super ze temat remontu się zakonczyl, a 8 kg na plusie to wcale nie tak dużo.
a mały ile waży daj jutro znać po wizycie

aggi ponuro buro i zimno we Wrocławiu, w niektórych rejonach snieg spadł, inna dałą zdjęcie na facebooka, pełno śniegu.
a zarazki się mnożą, jak by był mróz to wszystkie by pozabijał.

buziaki trzymajcie się cieplutko !

9 lata 5 miesiąc temu #1010381 przez Inna607
Hej
Mam ostatnio taki sajgon ze ciezko mi tu co pisnac wiec krótko:p

Obecnie zalatwiam wszystkie papiery pracuje na caly etat wiem ze umowe szefowa mi przedluzy i bede robic na 3/4 etatu czyli dla mnie najlepiej

Unasa (Czestochowa) w poniedzialek caly dzien padal śnieg super bialo sie zrobilo ale juz wczoraj stopnial a dzis deszcz temperatury nie zachwycaja ale wazne ze kaloryfery chodza w domu hihi wiec nie narzekam.
Z Nadia wszystko gra tylko chuligan z niej straszny ale rosnie mi panna jak na drożdżach:)
Pozdrawiam

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka