BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

9 lata 2 miesiąc temu #1010515 przez aggi
dzień dobryyyy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Pogoda uuuuuuuuugh :P Tyle powiem ;) Ale nawet się dziś wyspałam. Maks standard ostatnich dni 19-7:20. Ale było ciemno więc dałam mu mleko i pociągnął do 8:30 ;) pampers zalany, kupa na 3km :blink: ale dziecko szczęśliwe z rana :P

kakadu współczuję przy trójce choroby pewnie nieuniknione :( biedne maluchy :( u mnie też śnieg był jeden dzień :S no jesień to najgorsza pora, zarazki się mnożą, a jak zima nie przyjdzie wcale to każdy z gilami będzie chodził :( zdrówka !

inna co za papiery załatwiasz? Trzymać kciuki ? :) fajnie że masz taką ugodową szefową, niestety w naszych realiach trudno o takich kierowników... Maks tak samo jak Nadia chuligan taki że szok, a w ogóle się nie słucha co się do niego mówi, czasem wysiadam psychicznie po całym dniu z nim ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1010577 przez Inna607
Aggi czy ja wiem czy trzymac :p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Szczerze babrze sie w tym strasznie ale zebrac sie nie moge itd
Co do mojej szefowej masz racje mam bardzo dobra. Tylko szkoda ze pieniadze nie sa za duze ale zawsze cos

9 lata 2 miesiąc temu #1010590 przez aggi
inna no to po bandzie jedziesz, ale potem Ci ulzy zobaczysz i będziesz mogła wszystko na nowo ułożyć :-)

9 lata 2 miesiąc temu #1010713 przez nataliaa87
Chciałam cos napisać, ale weny nie mam..:p

Inna to dużo się dzieje u Ciebie? Mąż wie co planujesz?

9 lata 2 miesiąc temu #1010727 przez aggi
natalia aleś się kreatywnością popisała :silly: :silly: :silly:

9 lata 2 miesiąc temu #1010749 przez kakadu
aggi racja natalia sie popisała :):):)
;)

9 lata 2 miesiąc temu #1010756 przez aggi
Haha :evil:

9 lata 2 miesiąc temu #1010757 przez aggi
kakadu jak zdrowko??

9 lata 2 miesiąc temu #1010810 przez nataliaa87
Ej,weźcie się ze mnie nie śmiejcie :blink:

Teraz się bardziej popiszę

DOBRANOC :P

9 lata 2 miesiąc temu #1010811 przez Inna607
Jestem chyba najbardziej beznadziejna osoba jaka znam
Wcale sie Wam nie dziwie i reszta dziewczyn mnie nie chcecie mnie znac i pisac ze mna na pogaduchach i tak dalej.

Poprostu pusta idiotka ktora wlasnego zycia nie umie ulozyc

Przepraszam mam mega dola i serdecznie tego wszystkiego dosc i nawet jednej osoby ktora by chciala mnie wysłuchać
Nie daje ostatnio juz wogole rady

9 lata 2 miesiąc temu #1010831 przez aggi
dzień dobry :) S dziś zaspał do pracy, Maks dokładnie o tej samej porze jęczał bo przelał pampersa tak że nawet nogi miał mokre :S od trzech dni bardzo dużo sika w nocy.. wcześniej nie było tego problemu.. dałam mu mleko o tej 6:20, przebrałam całego i spał do 9:20 :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

natalia DZIEŃ DOBRY :P hahaha poetko Ty nasza :D

inna
a co się stało że u Ciebie taki dół? przecież już prawie na prostą wychodziłaś, masz pracę, opiekę dla dziecka, plany na to jak wszystko ułożyć.. nie możesz myśleć że jesteś beznadziejna! musisz znać swoją wartość i się nie poddawać. o :)

9 lata 2 miesiąc temu #1010843 przez nataliaa87
Inna nie mów, że jesteś beznadziejna. Nie dlatego wyszło na fb jak wyszło. Jedna sytuacja wyprowadziła wszystkich z równowagi i jest jak jest.
Tutaj zawsze możesz napisać. Aggi zawsze jest na posterunku, a ja często czytam.
Co się stało,ze tak Ci źle? Cyc do góry i do przodu. Masz dla kogo walczyć o siebie.

9 lata 2 miesiąc temu #1010859 przez aggi
natalia masz rację :D

Aggi melduje się na posterunku B)

9 lata 2 miesiąc temu #1010890 przez Inna607
Aggi
Prawda jest taka ze z niczym sobie nie radzę udaje ze jest super w pracy sie usmiecham a w drodze do domu wylewam moze łez i jestem do niczego.
Nie chce sama wychowywac dziecka, nie wogole sama byc potwornie się boje ze sobie nie poradzę finansowo zarabiam tak naprawde grosze a wszystko jest takie drogie ze masakra najbardziej wynajecie mieszkania to masakra wszedzie chca kaucje a skad ja mam na nia wziąść mama za opieke tez malych pieniedzy nie chce wiec pracuje wlasciwie na oplaty a gdzie pieniadze na mleko pieluchy ciuchy zabawki ? A gdzie jeszcze jedzenie?
A jeszcze w pracy przechodze tylko na 3/4 etatu bo przyszla druga dziewczyna do pracy bardziej dyspozycyjna i bezproblemowa niz ja to wow zarobie caly tysiąc zl na miesiąc nie umiem sie ogarnac w tym wszystkim naprawde.
Pisanie pozwow mnie poprostu przerasta robie to od 3 tyg i nie umiem sie pozbierać.
Udaje silną ze wiem czego chcem. Guzik wiem jestem mala dziewczynka zagubiona w tym świecie poprostu jest mi cholernie zle

9 lata 2 miesiąc temu #1010914 przez asienka87
Witam :)
w końcu tu dotarłam :P
jakoś ostatnio tak mi czas szybko leciał... w czwartek byłam z 3 koleżankami z osiedla w kinie, a potem coś zjeść , dzieci zostawiłysmy z mężami i wyruszyłyśmy się odstresować i odetchnąć :) wróciłam koło 22, było super :) doszłysmy do wniosku, ze musimy częściej robić sobie takie wypady :) cieszę sie, ze tu poznałam fajne dziewczyny, które dodatkowo mają dzieci w podobnym wieku :) ja mam z kim spędzić czas, a Kacperek z kim sie bawić :) a w piątek poszłam z koleżanką i jej 2 miesiące młodszym synkiem do takiego małpiego gaju :) chłopaki poszaleli, tak, ze Kacper jak mi zasnął o 12 tak spał do 14.30 :)
wczoraj z kolei byliśmy na 25 rocznicy ślubu wujka, Kacper też poszalał z dziećmi i jak zasnąl nam koło 21 w aucie, tak w domu go tylko rozebrałam i spał dalej :) a dziś idziemy na roczek siostrzenicy Ł, też Kacper poszaleje z kuzynkami i kuzynem :) ciągle coś sie dzieje :)
Po wizycie u gina wszystko super, miałąm badania połówkowe- wszystko rozwija sie idealnie, według usg termin porodu przesunął sie z 18.02 na 14.02, Kubuś waży już prawie pół kg :)
a tutaj zdjecia :) twarzy z rączką i siusiaka, zeby nie było wątpliwości ;)

Aggi tak Duomox, brałam tydzien , pomógł mi

Kacper to też taki urwis , jakich mało ;/ a jak mu na coś nie pozwole, to podbiega i chce mnie ugryżć ;/
ostatnio kupiłam super kurtke, taką na teraz- zapinam sie :) za całę 3 zł, bo zamek był zepsuty :P a ja mam maszyne, kupiłam zamek, wszyłam i śmigam :)
na razie jeszcze żadnych przygotowań nie ma, tylko plany :) planujemy na przełomie roku kupić juz łózko Kacperkowi, aby go przyzwyczajać wcześniej :) koło listopada- grudnia musze dokupic brakujace rzeczy typu pieluszki, jakies kosmetyki pielegnacyjne, proszek do prania , butelki itp, nie ma tego tym razem dużo, tak wiec spoko :)
współczuje tego wyjazdu... i co postanowiliscie ? Kacper tez nam włąsnie koło 12 chodzi spac i tez bym miała problem :P pewnie zasnął by w aucie i musiałąbym go do wózka przekładac aby spał dalej... Kacper, jak sie odkopie i zmarnie to duzo sika.. a jak ładnie pod kołderką spi to nie :)

Kakadu współczuje choróbska :( oby szybko minęło :* po wazeniu u lekarza dokładnei 7,5 kg na plusie :P ale mam skserowaną karte ciąży jak byłamz Kacperkiem i waga idealnie taka sama, jak w pierwszej ciaży :) wiec mam nadzieje, ze i tym razem szybko strace zbędne kg :)

Inna masz troche tego załątwiania, ale dasz rade :)
dobrze, ze szefowa ugodowa :) no i ważne, ze praca jest :)
trzymam za Ciebie mocno kciuki, na pewno dasz rade :* czasem przychodzą w życiu takie chwile, ze człowiekowi wydaje sie , ze nie da rady...ale powoli i z wszystkim na pewno sobie poradzisz ! moja znajoma, która przechodziła rozwód jakis rok temu nawet chciałą jakie sprochy łykac;/ a teraz? jest w szczęśliwym związku i zadowolona z życia i cieszy sie, ze podjeła taką decyzję :) szkoda ty;ko, ze w tym trudnym czasie nie masz oparcia w mamie, której musisz oddawać ciezko zarobione pieniądze za opiekę nad wnuczką, co powinno być dla niej przyjemnoscią ..
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka