- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ale liczą się chęci, nie ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Jejku co ka dzis mialam za noc :/ ugghh
krecilam sie jak pomylona, dusilam sie jakby ktos w pokoju jaral fajki no cos okropnego budzilam sie co chwile ehh i jeszcze Nadia krecila sie i poplakiwala chyba kolejny zabek nas zawitał bo Już od dwoch dni Nadia kaprysi:)
A zrobila sie taka ciężka ze szok

Byla dzis pierwszy raz u fryzjera bo grzyweczka juz do oczkow wchodzila a wszelkie gumki byly na 5 sekund. Byla z tata ale podobno klopotow nie bylo mamy taki fajny salon fryzjerski specjalny dla dzieci

Co do mojej sprawy to chyba każda po trochu ma rację
Asiu ja sie modle by to sprawnie i szybko poszlo
Aggi moze masz racje no musze mame podac bo nie mam kogo
Kakadu tez maszz racje

Natalia przez 3 godziny nie zdazylas nic tu napisac? Oj oj

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

No i oczywiscie zmiana postawy A cholera trza isc do matki mieszkac

Ehh jeszcze nie chce zapalcic tu teraz mieszkania ehh i musze jak zwykle kombinowac ajjj zle bardzo zle

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

nocka kiepska.... od 3 dni nie poznaje swojego dziecka... maruda jakich mało, beczy o wszystko.. jak mu coś spadnie, gdzieś wpadnie i nie dostanie, nie pozwalam na coś, nie ma mnie w pobliżu, albo po prostu bez przyczyny... nawet teraz w nocy z bekiem wychodzi z łóżeczka i idzie do mnie... syndrom mamy ? boi się, ze go zostawie ? nawet wykąpać sie nie dam rady, bo ryczy pod łazienką... już pomijam fakt, ze ma ataki histerii, kłądzie się na podłoge i kopie nogami... mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie bo zwariuje ;/
Kakadu wiem, wiem, hihi i jak powiedziałam Ł, ze jak będzie trzeci syn, to co ? to on powiedział, ze na tym zaprzestaniemy

ale ja sie ciesze, ze Kacperek będzie miał brata i to tylko 1,5 roku młodszego

Aggi codziennie próbuje od smoczka, potem idzie woda, ale niestety bek nadal i trzeba dać mleko

Natalia tak, tak, checi najważniejsze

Inna sama widzisz , jak A kombinuje... ciągle zmienia zdanie... nie wierzyłabym w jego dobre intencje..
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

natalia no szaleństwo ale no masz rację chęci się liczą

inna Maksia tata obcinał już dwa razy

asienka Maks też pokazuje złości i to jeszcze jak !? masakra. Idę na chwilę do kuchni i ryczy, zabronie czegoś to ryczy, wyłącze tv to ryczy... Ale jak zobaczy tatę to ryczy za tatą

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale mnie młody wykończył! 1h 40 min go usypiałam

Normalnie z tego wszystkiego olałam burdel w domu i wołające pranie z pralki, zrobiłam sobie obiad ( o 12 jak Aggi teściowa

Asia ja tu zaglądam zawsze codziennie tylko najczęściej z tel i szlag mnie trafia jak mam z niego pisać.. Osttanio odkurzyłam laptopa i dlatego jest mnie więcej

U nas też od dłuższego czasu, Szymon nie odchodzi ode mnie na krok. Nie pójdzie metr dalej sam, tylko trzyma mnie za rękę i ciągnie.. Więc chodzimy tak cały dzień od zabawki do zabawki.. Zamówiłam mu klocki i czekam właśnie na kuriera z nadzieją, ze zajmie się nimi.. Bo naprawdę nie zajmuje się sobą sam nawet przez minutę...NA szczęście nie wpada w takie histerie jak KAcperek.. Może taki etap teraz mają?? Cięzko powiedzieć...
Inna widzisz już, że A, nie ma co nawet ufać. Może lepiej będzie jak pójdziesz do mamy. Będzie Ci łatwiej. A jak niedługo zaczniesz dostawać alimenty ( jak A. się będzie migał, to z funduszu), to może jakoś powoli staniesz na nogi. Po rozwodzie możesz też popytać o jakieś zasiłki w Mopsie albo Centrum Pomocy Rodzinie, bo samotne matki na pewno mogą na coś liczyć. I może jakieś miejsce z żłobku dla Nadii się znajdzie..
Szkoda tylko, że nie masz dużego wsparcia w mamie, bo to ona powinna Ci najbardziej teraz pomagać..
Aggi wcale Ci nie zazdroszczę tej pobudki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego popołudnia
Edit.
Ale poemat walnęłam

Macie już jakieś pomysły na prezenty świąteczne/ mikołajkowe dla dzieci??
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

natalia ja wczoraj skusiłam się na wafelka z kremem orzechowym

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do prezentów to Maks na Mikołaja 6.12 dostanie od nas puzzle drewniane

A pod choinkę chcemy mu sanki kupić... no i misia kupiłam kiedyś szytego ręcznie, a on misie uwielbia więc też dostanie

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Oj macie święta racje ze na A nie ma co liczyć i ostatnia rzecz jaka mozna zrobic to sie z nim chciec dogadac ehhh ale mi krwi dzis na psul:(
Postanowione ze 1go grudnia przenosze sie do mamy koniec kropka
Natalia super ze czytasz jeszcze lepiej ze piszesz :* aby czesciej:)
Dzis nie mam sil odpisac konkretnie ale powiem ze noc ok za to dzien ehh jeden z gorszych
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna oby weekend pozwolił Ci odpocząć

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ale A. Sie wyprowadzil oddal klucze tylko rzeczy wszystkich nie zabral ale to to pikus. Wiec psychicznie cudownie:)
Ale dzis wiatrzysko masakra sluchalam dzis radia i lzy naplywaly do oczu jak bardzo duzo szkod wyrobil ten wiatr

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna oj mi też brakuje takiej chwili dla siebie. Nie chciałabym Maksa oddawać na cały dzień np do niani czy coś ale taka godzina dwie świętego spokoju by się przydała.. no ale pomarzyć można, nie ?

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Znowu poniedzialek i znowu musza mnie wkurzyc ratunnnkuuu
Ja mam poprostu PECHA !!!!
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
co do alimentów- mój eks w ogóle ich nie płaci, a ja ich od niego nie chce, kiedyś uniosłam się honorem ( zaznaczać ze było mnie na to stać - miałam na tyle kasy ze wiedziałam ze dam rade ) ale ty inna powinnaś wymagać od niego już teraz płatności, jezeli nie bedzie płacił to póżniej i tak bedzie musiał wszystko oddać ponadto przed sądem wyjdzie jako ten co nie chce płacić ....to jeszcze zadziała na jego niekorzyść
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kakadu dawaj małemu wit C, może inhalacje zrób z soli fizj. ??? trzymam kciuki za kasę by dotarła.. i za zdrówko Wasze !