BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

9 lata 4 miesiąc temu #1015106 przez Inna607
Asiu super ze choroba mija bardzo dobrze powiem Ci ze co do kombinezonu wydaje mi ze nie jest za gruby tylko martwi mnie ta pogoda wychodzac wczesniej to fajnie by bylo ubrac i sie nie martwic ale po godzinie czy dwoch robi sie o wiele cieplej czasami i boje sie zeby sie nie przegrzala masakra te przejsciowe pogody sa okropne zawsze mam problem a teraz gdy Nadia biega a w wozku wytrzymuje tyle co musi szczegolna uwage zwaracam na te przegrzanie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1015135 przez asienka87
Inna no wlasnie ciezka ta pogoda.. choc u nas ostatnio caly czas brzydko, wietrznie i deszczowo :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tutaj sie pochwale misiem ktory uszylam dla Kacperka :)

[/hide]

a tutaj moje zdobyte perelki dla Kubusia :) spiworek z Kubusiem za 13 zl, spiworek kremowy za 2 zl, kombinezon pluszowy za 8 zl i czapeczka za 2 zl :)

Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1015285 przez Inna607

9 lata 4 miesiąc temu #1015322 przez aggi
Cześć i czołem :) Maks ładnie zasnął znów dziś na drzemkę. asienka cudotwórco ! faktycznie za szybko go kładłam :) teraz przeciągam go do 5h i pada od razu :) Poza tym utleniłam stówkę na allegro.. Mam deficyt w ciuszkach na 92, a szybko zleci i będzie trzeba wymieniać garderobę Maksowi. Lewa dolna dwójka się przebiła i zastukała wczoraj :) W KOŃCU ! siedem zębów :) Pampersy są w biedronce w pudłach za 49,99 :) My napewno się zaopatrzymy.

Inna ja póki co Maksowi ubieram jesienną kurtkę cienszą i czapę też jesienną. Uznaliśmy że jak spadnie koło 0 temperatura czy 1 lub 2 stopnie to wtedy zmieniamy na zimową :) A kombinezon mamy na śnieg typowo na sanki kupiony :)

asienka trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka na 100% :)
z czego uszyłaś misia??? z pieluszki??? :) pytam bo mam taki wzór na flanelowej :D rzeczy superowe a najbardziej urzekł mnie.. kombinezonik :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #1015498 przez Inna607
Hej

Mam kolejny dzień wisielczy nastrój:(
Jak tak patrze z boku to ja tyle sama błędów popelnilam ze to sie płakać chce.
Wczoraj A. Zabral mnie z miasta i zaszedl ba chwile do nas wiecie jaka ogromna radosc byla Nadii jak zobaczyla nas razem. Az mnie serce scisnelo ze moja corka tak sie cieszyla a ja chce ja tego pozbawic dla wlasnej wygody. Zamiast remontowac i szykowac pokoik córeczki ja chce zafundowac jej kolejna przeprowadzke.... Pieniedzy ciagle mi brakuje koszmar to jest koszmar z ktorego chce sie obudzic ;(

9 lata 4 miesiąc temu #1015502 przez aggi
Dzień dobry cześć i czołem :) Mam dobry nastrój mimo okropnej pogody :)

inna nie patrz wstecz !!! Patrz na to co jest teraz, patrz w przyszłość... To jest ważne !! Przytulam :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #1015515 przez asienka87
Witam :)
Kacperek ma już swoją drzemkę, ja obiadek już mam zrobiony :) mąż w pracy, a ja czekam teraz z kawką na brata, bo ma wpaść w odwiedziny :)

Inna

Aggi no to super, ze Maksiu wrócił do drzemki :) nasze dzieci po prostu nie potrzebują już tyle snu i są dłużej aktywne :) Kacper jak wczoraj zasnął przed 12, obudził sie o 13.30 i zasnął dopiero po 21 :P
gratulacje kolejnego ząbka ;)
byłam dziś w Biedronce po pudło pampków i okazało sie ze zostało ostatnie 5 :P do tej pory używalismy 4+, no ale skoro nie było to wzięłam te 5 :P niby sa od 15 kg, ale Kacper już ma 13 kg :)
My też zimówki jeszcze używalismy :) zresztą dopiero niedawno wylicytowałam na all za 15 zł :P czeka wyprana w szafie na ujemne temperatury :)
tak, tak, z pieluszki flanelowej ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1015521 przez aggi
asienka kochana Maks dzisiaj wstał po 7, znów o 12 go położyłam i cooooo i pięknie zasnął :) Wczoraj poszedł spać 11:50, wstał 14:20 :) A spać poszedł po 19 :) My już długo używamy '5' bo czwórki nam przeciekały :) Tzn na noc daję DADY ale 5+ :) A na dzień zwykłe 5. Maks też waży 13kg ! Dasz wiarę ??!! a czym wypchałaś misia? :) Zrobiłaś coś na wzór tego co ja Maksowi kupiłam :) Super Ci wyszło, a jak się mu podoba??? :)

oho Maks wstał. Dzisiaj 1,5h drzemki

9 lata 4 miesiąc temu #1015561 przez asienka87
Aggi tak, zainspirowalam sie, aczkolwiek moj odbiega mocno od oryginalu : P jest taki wychudzony :P a Kacperkowi sie podoba aczkolwiek on bardziej autkowy niz misiowy :)
O widzisz, czyli 5 nie sa za duze :)
fajnie, ze Maksiu sie unormowal z drzemkami :) Kacper spi tak od 1,5 godz czasem nawet do 3, dzisiaj 2 :)

9 lata 4 miesiąc temu #1015686 przez Inna607

Nadia wysyła buziaka :) dla Wszystkich ;)
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #1015699 przez aggi
Dzoie dobry :) Maks pięknie dziś spał 19:30-5-9 :) Tylko mi się przez to plan dnia spsuje, noł łej drzemka dopiero koło 14 ?!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

asienka ale super Ci wyszło :) A czym wypchałaś misia ? :) a to Maksiu znów misiowo-autkowy :) Uwielbia :) masz kącik dla Kubusia już zrobiony? :) Ciekawa jestem jak to rozplanowaliście z mężem :) Chłopcy będą mieli wspólny pokój?

Inna jeju ale jej włoski urosły SZOK !!!! Taka dorosła 'przedszkolaczka' się wydaje :side: :side: :side: :side: :side: kochana :)

9 lata 4 miesiąc temu #1015727 przez kakadu
aggi usmialam się z tymi teściami, przepraszam wiem ze Cie to wkurzyło, ale napisałas to w taki sposób ze normalnie humor mi poprawiłaś:):) 7kg mięsa, ladnie dbaja o Ciebie :):)

9 lata 4 miesiąc temu #1015728 przez Inna607
Aggi

Tak Nadia wydaje sie bardziej dorosła niz jest ale jest tez dobrze rozwinięta jesli chodzi o myślenie. Bardzo pojetna :) mam nadzieje ze do nauki to glowe zyska po cioci mojej siostrze :)

9 lata 4 miesiąc temu #1015730 przez asienka87
Witam :)
Kacperek ma drzemkę, a ja właśnie pije inkę i jem rogaliki drożdżowe z marmoladą, które upiekłam :)

Inna ale Nadusia śliczna :) i taka duża :) do schrupania :) co do dokumentów, to spokojnie, zadzwoń do Sadu, ze nie masz możliwosći osobiscie jechać po odpis i musisz do USC list z prosbą o przesłanie odpisu wysłać. Będziesz musiała złozyć w Sądzie wniosek o przedłużenie terminu 7- dniowego, ponieważ nie mozesz załatwić tego osobiście, bo po pierwsze ślub brałaś w innym mieście, po drugie pracujesz aby utrzymać siebie i córkę, a po trzecie zajmujesz sie córką, no coś w tym stylu :) ale jak zadzwonisz do Wydziału Rodzinnego i przedstawisz swoją sytuację , to oni Ci powiedzą co masz zrobić... no i przede wszystkim zrób to jak najszybciej, aby termin Ci nie uciekł.

Aggi wypchałam zawartością poduszki :P zapożyczyłam troszkę tego wypełnienia watowego :D taki mieciutki dzięki temu jest :)

tak, będą mieli wspólny pokój, aczkolwiek pewnie przez pierwszy jakiś miesiac będzie u nas w pokoju, aby Kacpra nie budził :P jak sie już unormuje, to łóżeczko przeniesiemy z powrotem do ich pokoiku :)
wczoraj właśnie wpadłam na pomysł jak to rozplanować, aby Kacpra nowe łóżko weszło i jeszcze miał kącik z zabawkami :D jak już wszystko poprzenosimy ( tzn Ł poprzenosi ;D) i kupimy łózko ( chcemy to zrobić w przeciągu najbliższego miesiaca) to wrzuce fote, jak wyszło :)

9 lata 4 miesiąc temu #1015752 przez aggi
kakadu uwierz mi, popłakałabyś się ze śmiechu jakbyś zobaczyła moją minę jak S tą siatę przywiózł :blink:

inna no masakra. Nadia superowa, oby dużo w życiu osiągnęła :)

asienka rogaliki MNIAM :D
Super masz plan, trzymam zatem kciuki żeby poszło sprawnie z urządzaniem pokoiku i po cichu zazdroszczę (kolejny raz ! :) )

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka