- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Byliśmy wczoraj z S w trzech sklepach z zabawkami i nic nie kupiliśmy. Masakra... Sanki jednak odpadły bo brat od S kupił Maksowi... i zostaliśmy bez prezentu. Byliśmy w smyku i dwóch innych sklepach i cooo tam jest wszystko i nic.

maybeline u mnie też bardzo wieje i siedzimy w domu. Jak gdzieś wychodzimy to zazwyczaj samochodem wieczorami lub popołudniami z mężem. A to ja mleko odciągałam też żeby dawać swoje bo cyca to on średnio chciał, w ogóle jakoś te zapalenia, gorączki, antybiotyk, płaczące dziecko ughhh nie wspominam tego dobrze, na dzień dzisiejszy jakby był drugi maluch to od razu mm

natalia haha właśnie o Tobie dzisiaj rano pomyślałam widząc na zegarku 11:20

inna po urlopie co?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
I sie urlop kończy buu

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
MARSI zaraz spedze 1,5 godz w galerii przy dworcu w Tczewie szukaj mnie tam hihi

Pozdrawiam i buziaki przesyłam
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nocka super u nas aż do rana bez mleka

Kupiliśmy mu traktor z farmerem i przyczepą pod choinkę

Wy co w końcu wymyśliłyście na prezenty?
inna super radość aż z Ciebie kipi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

przepraszam, ze tak dawno mnie nie było, ale ciągle coś... Kacper ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia, a ja staram się nie włączać laptopa przy nim... poza tym źle sypiam w nocy i jak on ma drzemkę w ciągu dnia, to często i ja się kladę

brzuch coraz większy, dolegliwości coraz częstsze... ehh, jeszcze 2 miesiace

Maybeline witaj

teraz oczekuje drugiego synka

Aggi Kacper też często je

Kacper na Mikołaja dostał takie autko na któe się siada , odpycha nózkami i jeździ, ale ono jest z przyczepą i może też słuzyc jako autko do przewożenia rzeczy

Inna cieszę sie, ze w koncu jesteś szczęśliwa

Natalia miło, ze wpadłas sie przywitac

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Przebiła nam sie kolejna trojka:)widac juz nastepna na horyzoncie.Z tymi trojkami to masakra normalnie,dluugo jej wychodza i bolesnie,bo czasem az jesc nie moze;/Oby jak najszybciej jej powychodzily.
Szczepilyscie juz na odre swinke i rozyczke??Bylysmy zapisane na wtorek na szczepienie a tu dzwonią z przychodni ze szczepionek brak;(
asienka87 ale super:):)dzidzius w drodze:)jak bylam w pierwszej ciazy to mowilam do meza ze po roku staramy sie o kolejne,a teraz tak ciezko zaplanowac;/nie ma idealnego czasu...ale wiem ze na pewno na jednym nie chce zaprzestac:):)głownie myśle o Marysi aby miała rodzeństwo i nie została sama w przyszłości.Planuje przed 30 jeszcze jedno i trzecie jak pojda do przedszkola.Ale plany planami a życie samo zweryfikuje:)
Moja to wody nigdy nie chciała pić,wiem że to najzdrowsze,ale niestety.Pije wode ale z dodatkiem tylko i wyłącznie soku jabłkowego,żaden inny nie smakuje...a pije naprawde duuużo.
Twój synek to kawał chłopa:):)masz co dzwigac:)moja to kruszynka,waży troche ponad 10 kg:)a urodziła się duża bo z wagą 3780,po porodzie walczyliśmy z żółtaczką przedłużającą się,leżeliśmy w szpitalu i właśnie przez tą żółtaczke na początku nam nie przybierała na wadze;/
A na mikołaja kupiłam Marysi taki zestaw drewniany z cymbałkami itp.Coś większego muszę wymyślić na gwiazdke:)
Jutro czeka mnie baardzo długi dzień w pracy:(tak mi się nie chce że szok,pocieszam się tylko tym że sobota wolna.
Dziewczyny miłego weekendu życze:)
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jest 7:40 a moja córcia jeszcze śpi o_O szok

U nas w ciągu dnia jest jedna drzemka ok 1,5 godz czasem zdazy sie mniej lub wiecej albo potrafi wcale nie spać w dzień.
Dzis bylo bez pobudki w nocy co zdaza sie coraz czesciej:)
Asiu no ale to zlecialo wierzyc sie nie chce ze zaraz juz bedziesz drugiego synusia przytulac

Maybeline oj ja tez mialam plany co do 3 dzieci i jak patrze na to ze corcia tak lgnie do dzieci a tu sama jest to zwyczajnie mi przykro ale wszystko wskazuje na to ze dlugo tak pozostanie ( chyba ze Bóg zrobi mi psikusa)

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna my właśnie pod choinkę mieliśmy kupić sanki, ale brat od S kupił... no i zostaliśmy bez prezentu więc padło na traktor

asienka 2 miesiące TYLKO.... zazdrrrrość

świetne to autko

maybeline mój Maks to ewenement bo potrafi po nocy wstać dopiero o 8/9, a potem 11-12 idzie na drzemkę i śpi 1,5-3h. Nie kładę go dwa razy już tak jak kiedyś. odra świnka i różyczka to jest to po 12 mscu? czy kolejne? bo na tym po 12mscu byliśmy w sierpniu, a to ostatnie szczepienie mamy zamiar zrobić w styczniu

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna Maks ma takie pudło z drewnianymi klockami od hoho chyba w lutym dostał od chrzestnej i długo mu ich nie dawałam bo małe, ale teraz od kilku miesięcy ma je wyciągnięte i codziennie się nimi bawi

katsi

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja tak na szybko,bo zaraz wychodzimy do bawialni z Marysią na mikołajki:)
Oooo mówicie że tak ładnie wasze dzieci bawią się drewnianymi klockami??muszę zakupić w takim razie:)
a u nas już przebiły się trójeczki:)ma już trzy trójki na wierzchu,także teraz powinna być przerwa troche.
Oj z tym spaniem,mam nadzieje że niedługo dorośnie do przesypiania całych nocy bo jak narazie to było dosłownie kilka przespanych w całości a tak to się budzi,wierci,pije,chce się przytulić,pampers itp.itd....
aggi życze aby szybko wam się udało z drugim bobaskiem:)....a szczepienie to to świnka,odra rózyczka jeszcze przed nami i chciałam już mieć z głowy,trochę się boje,tyle się słyszy o powikłaniach,no ale lepiej szczepić niż nie szczepić.
Miłego dnia życze
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-