- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ale tu gwarno

od paru dni ma strasznie lejacy kaszel... czyżby piątki ? w czwartek mamy iść na szczeienie wiec zobaczymy... najwyzej w styczniu pójdziemy

szukam nowej pościeli dla niego... jaka kołderka najlepsza ?140x200 ? bo ta łóżeczkowa 90x120 już dawno za mała, a poza tym odziedziczy ją braciszek

we wtorek miałam wizyte u gina, Kubuś rosnie jak na drozdzach

kolejna wizyta 29.12, teraz co 3 tyg, a nie jak wczesniej, co 4

Inna no to A ładnie Cię zaskoczył

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ummi no to ciekawie sie zapowiada

Maybeline oj, współczuje wyjazdu męża... jak ja sie ciesze, ze mój pracuje na miejscu i wraca codziennie do domu... nie wiem, jakbym sobie sama poradziła, szczególnie jak będę mieć dwójkę

Kacper spi u siebie w pokoju, juz w nowym łózku, ale rano rpzychodzi jeszcze do nas

Kacper też uwielbia w piłęczkach sie bawić

Natalia oo, jak miło, ze zaglądasz coraz częśćiej

u nas w pierwszym cyklu z testami sie udało, wiec kto wie

Aggi no to wielkie gratulacje

ja już nie wiem, czy skok, czy bunt, czy zęby;/ bo od paru dni lejacy sie katar... a , jak na razie, uspokoił sie

u nas też 2 pokoje, w jednym jest Kacper , w drugim my, a jak sie mały urodzi, to z miesiac , dwa będzie u nas, a jak jego spanie nocne sie unormuje, to przeniesiemy go do Kacpra

zazdroszcze przespanych nocy

u nas juz dawno Kacper nie jest na przeiwjaku (my mamy na komodzie) ale głównie ze wzgledu na to, zebym nie musiałą go tam dzwigać...ale bardzo lubiałam go tam przewijac

Katsi co tam u Was ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

To mnie zszokowalas

Ja uzywalam przewijaka pare dni bylo mi nie wygodnie i zrezygnowalam z niego od poczatku przebieram Nadie na łóżku i tak mi najlepiej. A teraz to sobie przewijaka nie wyobrazam Nadia z lozka ucieka a z przewijaka udawalabym batmana czy cos

Moje dziecko zaczelo z predkoscia swiatla wchodzic na stol w kuchni masakra jestem przerazona bo chwila nie uwagi i nie chce myslec co ona potrafi zrobic narazie to jest siedzenie i bawienie sie owocami haha ale coz trzeba lazic z nia krok w krok
U nas dzis pobudka o 5 i moje dziecko chce sie bawic o nie nie mleczko i dociagnelismy to 7:30 chyba, nie pamietam.
Asia owszem chcem dzidzie ale moze za pare lat

Oswiadczam wszem i wobec ze @ przybyła dwa dni wczesniej

Aggi jestes moje guru :*

Dziękuję za Twoje słowa masz zupelna racje

Buziaki
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

asienka nie mam pojęcia jaka kołderka dobra będzie, a jakie macie łóżko dla Kacperka? Widziałam że pościele dziecięce są na 135x200.

inna a to dla mnie przewijak jest zbawieniem

kupiłam wczoraj Maksowi buciki za 28zł

Załącznik nie został znaleziony
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

dziś znów milion pobudekw nocy ;/ jakieś jęki, stęki itp... chba te piątki idą, bo coś tam wyczuwam, katar nadal lejący i taki marudny w nocy... no zobaczymy

Inna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aggi Kacper teraz ma drzemkę, ja popijam słabą kawkę, czekam aż pranie się skończy i kładę sie również, bo po nocy jakaś taka markotna i śpiąca jestem ;/ no włąśnie na aukcjach dziecięcych widziałam 140x200, może i duża, ale bedzie miał "na zaś ", a i ja sie przykryję jak położe sie koło niego

a my bylismy dziś na małych zakupach łazienkowych

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Aggi gdzie takie fajne buty podobaja mi sie

Powiedz czy ty na dwor teraz Maksowi tez ubierasz koszulke czy jeszcze body ?
Bo u nas po domu to koszulki ale na dwor to zdecydowanie wole body boje sie zeby cos tam nie wylazlo na wierzch.
Asiu aj jak ja Ci zazdroszcze tych dopierania dodatkow itd.
Ja musze odlozyc pieniadze i niuni kupić łóżko bo lozeczko dawno poszlo w zapomienie i sluzy jedynie do zabawy o zadnym spaniu tam nie ma mowy

Ale teraz u mamy nie bedzie nawet miejsca gdzie to wstawic

Wkurza mnie to ze tam nawet nie bedzie Nadia miala wlasnego konta a matka pewnie bedzie sie drzec ze wszystko wszedzie porozwalane ajj tak mi szkoda tej mojej pociechy i nic z tym zrobic nie moge. Mam czasami strasznie dosyć tego życia.
Ale coz trzeba wierzyć ze jeszcze bedzie lepiej ze odbije sie od tego wszystkiego

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Asieńka możemy sobie przybic piątke,u nas dzisiejszej nocy też było milion pobudek;/;/;/ale widze że kolejne zęby jej wychodzą,z jednej strony trójka i czwórka na raz...powiem wam że zmartwiłam się też trochę tym że ona jak się budzi to staaasznie duzo pije.dziś wypiła w nocy trzy butle a rano jak wstała musiałam natychmiast dorabiać pić...oczywiście już poczytałam w necie hehe wiem wiem nie powinno się czytać bo niekiedy jeszcze człowiek bardziej sie denerwuje i po przeczytaniu wyszło mi że moje dziecko ma cukrzyce...oczywiście nie biore tego do siebie.Idę we wtorek do pediatry na szczepienie to się dopytam,może jakieś badania niech zleci.Ale czuje że to chodzi tylko o to że ona ma jeszcze potrzebe ssania,w moich cycach już pustki więc się denerwuje i chce pić.
Dziś w ogole byliśmy na sesji zdjęciowej świątecznej.U nas na osiedlu jest taki fajny klub malucha i tam zoorganizowali fotografa i piękną aranżacje.Marysia ma fotki w worku mikołaja i z czapeczką na głowie.No świetnie wyszło:)i jaka taniocha...30 zł za 4 zdjęcia;):)dziewczyny polecam jak coś bo naprawde warto,super pamiątka.A że byłam jeszcze z siostrą i jej córeczką to zrobiłyśmy też wspólne foto.Będzie super prezent dla babci:)
U nas też już przewijak schowany z tego w zgłedu że czasem na naszym 2 m łóżku ciężko mi ją przebrać;p hehe pewnie zależy od dziecka.Tylko się cieszyć jak jeszcze grzecnie leży przy przebieraniu.
A to wy już wymieniacie łóżeczka na te z balustradką tylko??u nas Mery śpi w turystycznym,dla nas rewelacja,w drewnianym strasznie się o szczebelki obijała.Na to z balustradą to wydaje mi się że jeszcze długo sobie poczekamy.Marysia się tak wierci że tylko bym chodziiła pewnie i z podłogi ją zbierała.
Asienka podziwiam Cie za wytrwałość przy wstawaniu i chodzeniu do drugiego pokoju do dziecka,u mnie niestety lenistwo straszne,uwielbiam spać,a w dzień nie potrafie,więc jak zarywałabym noce to chodziła bym jak zombi w dzień...;/
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

noc znowu średnia, ale do przeżycia

Inna pobędziesz troche u mamy, wyjaśni Ci sie sprawa z mężęm itp i na pewno wyjdziesz na prostą

my mielismy remont w związku z tym zalaniem, łazienka w całkiem innej aranżacji i dlatego troche zakupów nas czekało... w przeciwnym razie byłoby po staremu

ja Kacprowi ubieram albo body, albo koszulke i ogrodniczki.. też nie lubie jak ma plecki na wierzchu... po domku bodów nie zakłądam, bo nie wygodne dla mnie chociażbu ze względu na sprawdzenie pampersa

Maybeline u nas nowe łóżko ze względu na ciążę i przygotowanie łóżeczka dla maluszka... gdyby nie to, to pewnie Kacper nadal spałby w łóżeczku

fajnie, ze udało sie zrobić swietne zdjecia za tak niwielka kase... fajna pamiatka

pokazesz

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- Ummi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Chlopaki z tata na spacerze

Aggi Yasinek ma troche ponad trzy lata - na suwaczku widac dokladnie

ok dokanczam teraz bo mi powrot ze spaceru przeszkodzil

Asienka u nas Zuzu spi w spiworku

Inna Hamza tez whodzi na stol w kuchni, i na biurko... on obojetnie gdzie jest to nogi daje do gory szukajac podparcia by wspinac sie wyzej... taki typ :/
Maybeline fajne zajecia musza byc

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

asienka u nas też stękanie ale w dzień, płacz o byle coooo... SKOK mamy. Patrzyłam w tabelkę. No kochana nie pomogę z tą kołdrą bo u nas nie dość że ciepło bardzo w domu i Maks pod kocem śpi.. i kołderka leży nieużywana. Ale chyba może faktycznie lepiej większą wziąć i spokój mieć

inna na allegro buciki znalazłam

maybeline kochana a może zwyczajnie jej się pić chce? Może za ciepło w domku? 30zł to rzeczywiście tanio

ummi o ja głupia że też na suwaczek nie zerknęłam

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Będę narzekać

Za oknem strasznie, nic mi się nie chce i wstrętna @ się panoszy

Mały jeszcze śpi. W sumie sama chętnie bym do niego dołączyła, ale nieuchronnie zbliża się koniec drzemki, więc nawet nie zdążę zasnąć :/ Wszystko przez ten obiad, który choć raz mógłby wziąć przykład z bałaganu i sam się zrobić

Jutro mamy wizytę u ortopedy, bo mam wrażenie, że coś jest nie tak z nóżkami Szymcia.. Jakoś tak wykrzywia jedną stopę do środka. Nie wygląda to normalnie. Boję się :/
Aggi świetne łupy

Maybeline my też nie chodzimy regularnie na basen, ale byliśmy już i mały był zachwycony. Właśnie planujemy kolejne wyjście i się wybrać nie możemy.
No i nic więcej nie zdążę poczytać,
Miłego popołudnia

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

natalia ja to termin @ 27 mam. Ale czuję w kościach że nic z tego.. na internecie biorę tylko większe rozmiary bucików i wtedy grzecznie czekam aż nóżka urośnie

byłyście na badaniu bioderek jak zaczęło Wam dziecko samo chodzić? My z racji tego, że Maksio zaczął ładnie chodzić wybieramy się w styczniu. Babka na ostatnim badaniu bioderek powiedziała, że można przyjść jak dziecko zacznie chodzić by sprawdzić czy wszystko OK. Że nie jest to obowiązkowe, ale dla swojego spokoju. No i my postanowiliśmy zapisać Maksa po Nowym Roku

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Co do starań, to ja wiem, że tak łatwo nam nie pójdzie głównie przez moją tarczycę. No i cykle mi się dziwnie skróciły do 26 dni i ta druga faza bardzo krótka. Po Nowym Roku pójdę do lekarza, sprawdzę czy wszystko jest w porządku.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-