- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aggi ojej to nie dobrze

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A kombinezon kupiony w lidlu ciocia kupila

Ja mam remont w chacie bozeeee ratunku

Ale mam dzis lenia ehh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
wiem która, ale kurcze powidzcie mi jaki nick tu miała bo nie pamietam
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

kakadu paulina miała nick serduszko20

inna no to nic tylko zaciskamy kciuki nic innego nam nie pozostało hehe

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U nas wszystko wporzadku
Martwie sie troche Gosia2712 sledze jej losy na biezaco i teraz znowu wyladowala biedna w szpitalu bo jeden lekarz jej powiedzial ze Piotrus ma mniejszy brzuszek do reszty ciala o ok 2 tyg, w szpitalu zas mowia ze wszystko dobrze ehh Ci lekarze ile ona biedna musi wycierpiec

Zauwazylam u Nadii cos na znac pojawiajacego sie buntu 2 latka poczytalam w necie i wszystko sie zgadza moj aniolek to istny szatanek ale jaki kochany hehe

Nadunia byla drugi raz u fryzjera tym razem miala wiecej robione niz tylko podciecie grzywki. Z tylu tez troche obcielismy i mam fajnego lobuza w domu a wloski i tak zaraz odrosna niestety zadne gumki nie wchodza w gre wiec mysle ze jeszcze ze dwa razy bedziemy podcinac wloski z tylu dla wzmocnienia a Nadia sie nauczy ze kitki sa fajne

Co robicie za prezenty dla dziadkow i babci

Aggi duzo zdrowka dla Was:)
U nas niedlugo szczepienie i jak sobie pomysle co moja corcia bedzie wyprawiac to az nie chce tego przechodzic ehh ;(
Milego dnia i weekendu

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Miłego weekendu Wam życzę !!
Inna Nadia cudna

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Kacpra złapało wczoraj w nocy, biedak wymiotował i miał biegunkę... wczoraj już tylko biegunka, dziś też... mało je, ale chociaż coś tam pije, jak nie chce pić, to podaje strzykawką... smekte też podaje strzykawką bo nie chce ;/ Ł wczoraj cały dzień wymiotował i miał biegunkę, dziś już lepiej... ja przechodze to najlepiej jak na razie, bo tylko mnie wczoraj żołądek bolał cały dzień i wieczorem złapało mnie łamanie kosci, zimno, jakby mnie choroba zbierała, ale w środku nocy przeszło... dzis już całkiem ok... oby szybko minęło

Kakadu fajnie, ze odpoczęłaś

Inna śliczna Nadusia

małżeństwo zawsze sie musi dotrzeć, a kompromisy są całe zycie, nigdy nie ma sielanki cały czas, nie ma idealnych ludzi, ani par bez kłótni... są za to dwa rózne charaktery i albo sie dogadaja albo nie

co do buntu 2-latka... też jakis miesiac temu myślałam, ze u Kacpra sie zaczął...ale okazało sie ze to był kolejny skok rozwojowy

Aggi widzę, ze u Was tez nie odpuszcza;/ zdrówka :* w Waszych okolicach tez juz wirus grasuje ?
u nas z odciaganiem była taka sama walka ;/ no ale jak trzeba to trzeba.... oby szybko przeszło :*
- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
ja kataru nie odciągnąć od kiedy dziecko chodzi niektórzy pediatrzy twierdzą że u dzieci powyżej roku nie powinno ściągać się kataru bo powoduje to jego na spróbuję
Asia strasznie ci zazdroszczę takiego maluszka
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

asienka o jacie jelitówka to nic fajnego

kakadu bostonka odpada bo wyczytałam, że gorączka przy bostonce jest, a Maks gorączki nie miał. w ogóle poczytałam w internecie i wyszło na to że nie ma wysypki która byłaby tylko na plecach. Żeby na coś konkretnie wskazywało. No jestem w kropce, serio. A to żeby nie odciągać to nie słyszałam, lekarka wręcz kazała mu odciągać. Kurcze co lekarz to opinia. I komu tu wierzyć. Jak to mówią 'człowieku lecz się sam', przykre ale prawdziwe
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Wiem wiem,za rzadko się odzywam,przepraszam i obiecuje poprawe.Ale teraz mam system pracy trochę inny czyli 1/1-jeden dzień cały w pracy a potem jeden dzień wolnego,a jak wolne to wiadomo,spacer z Marysią,zakupy,potem gotowanie na dany dzień i na nastepny...pranie sprzatanie itd...
Kurcze nie wiem czy pytałam czy jescze nie,Mery od jakiegoś czasu(dłuższego)zasypia o 23!!!masakra,my już z mężem zasypiamy a ta dalej lata...ma jedną drzemke w dzień ale widac ze jej potrzebuje,czasm pospi godzine a czasem dwie trzy.Bez znaczenia ile spi w dzien i tak zasnie na noc dopiero o 23...
Aggi współczuje chorowitka w domu;/;/oby szybko wyzdrowiał...u nas katar od paru dni,ale lekki,pewnie przejdzie.Ale z odciąganiem to też u nas armagedon;/;/nie chce,tak się wyrywa,bije kopie ze szokk.
A byliscie juz u lekarza z ta wysypka?u nas kiedys tez sie pojawila na pleckach taka,to kazala mi podawac wapno w kroplach i ustalo.
doczytałam już ze byliscie,eh te alergie u dzieci;/
Asienka widze ze u was tez nie zaciekawie;/;/mnie ostatnio dopadla jelitówka,hym w sumie nie wiem co to było,wymiotowałam cała noc;/a nic takiego nie zjadlam,naszczęscie Marysia nie zalapala ode mnie.
Inna Nadia ślicznotka i jakie ma piekne wloski,eh ja nie moge sie doczekac kiedy mojej urosnął...aaa tak w ogóle to Nadia kawał babki chyba co??
[/b][/b]
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aggi super ze lepiej u was

Maybeline tak tak Nadia to kawal kobity:) jak byla mala to taka malutka byla chcialam zeby byla okraglejsza a teraz kregoslup moj nie daje rady

Wloski Nadusia miala juz dwa razy podcinane ale to tak kolo roczku dobrze zaczely rosnac wczesniej lysa jak kolano hehe
Co do zasypiania u nas ostatnio to samo no nie idzie jej wczesniej polozyc niz 22 porazka