- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
maybeline a miałam zamiar Cię wołać już ale Ty pracujesz więc jesteś usprawiedliwiona a od malenkosci Ci Marysia tak późno zasypiala??? Bo my Maksia od zawsze o 19 kapalismy, mleko i spać. Czasem wiadomo trochę później, ale po kąpieli dostaje mleko i go kładę, gasze światło i wychodzę. Właśnie daje od ponad tygodnia wapno ale nic nie pomogło, mamy teraz syrop dla alergików, psikacz do nosa i kilka innych specyfików.gdyby nie to że on się drapie to byłoby wszystko ok:(
inna ja też nie lubię jak mi kasuje a tak najczęściej na tablecie mi się robi :/ 98 Nadii ubierasz?? Ja Maksowi od kilku dni ubieram już tylko 92
A Maks też drzemkę ma jedną w ciągu dnia. Śpi ok godziny, czasem 2 albo 2,5
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Nocka słaba ... Nadii wychodza trojki i tak samo bolesnie jak wczesniejsze zęby jezeli myslalam ze najgorsze za nami to sie przeliczyłam:/ przez ponad godzine byl okropny ryk dalam syropek przeciwbolowy, żelem posmarowałam wtedy zasneła lulana przez tatusia
A mnie mąż wczoraj zabrał do kina i bylo fantastycznie film swietny. Polecam "słaba płeć?" chyba pierwsze wyjscie bez klotni
Ale to tez moja zasluga a raczej tabletek uspokajajacych i meliski.
Mysle coraz czesciej o wizycie u psychoterapeuty
Jaka jest ulubiona bajka waszych dzieci? U nas rządzą Teletubisie haha
aggi tak kupuje rozmiary 92 i 98 ze wzgledu na to ze rozmiar rozmiarowi nie rowny to 98 tez juz nosi a i kupuje juz z mysla o wiosnie:) i cieplejszych dniach
U nas za oknem fajnie bialo dzis poszalejemy z Nadka na sankach
Aggi u Was to musi byc dopiero bialo co?
Milego Dnia Babci
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
inna no no psychoterapeuta to niezły pomysł, jeszcze jak sama na to wpadłaś to może faktycznie warto pójść???? u nas rządzi babytv Oliver, Charlie i cyferki. To są najlepsze bajki no i piosenki na youtubie. Maksiu nosi 92, mam komplet, dokupuję pojedyncze rzeczy A na 98 też powoli sobie kompletuję, ale to pewnie dopiero w lato zacznie nosić Czy ja wiem czy u nas mocno biało jest Tak.. normalnie
Miłego dnia życzę !
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Juz tydzien temu mial to skonczyc ale nadal to samo ehh
- serduszko20
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Cześć wszystkim:)
U nas noce są ok co druga cała przespana zobaczymy co to bd jak się pojawi dzidziuś Filip widzi że dużo leże i odpoczywam to do mnie przychodzi się tulić albo położyć obok a moją mame ciągnie wszędzie i pokazuje co chce:) zrobił się z niego straszny łakomczuch ciągle chce coś jeść masakra;) a tak to u mnie wszystko dobrze:) jutro jedziemy do teściowej na dzień babci i do dziadka Filipa na cmentarz
Udanego weekendu pozdrawiamy:)
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
inna to życzę żeby A dotrzymał słowa
serduszko nawet Ciebie tu przywialo. No Maks też lakomczuch i to jeszcze jaki !
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Serdecznie gratuluje Sierpniowka bedzie miala drugie sierpniowe dzieciatko super!!
To planowane czy z zaskoczenia
O weszlam na Twoj profil i widze ze Ty mlodsza od miesiac ode mnie (?) ale szok przepraszam ale myslalam ze jestes starsza i jeszcze slub bralismy w jednym miesiacu hehe tylko mi do drugiego dzieciatka pewnie bardzo daleko ... No widocznie taki moj los
Aggi no dzis sie wzial za robote ale czy dotrzyma slowa i skonczy w ten weekend sie okaze jutro
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
U nas znowu szykuje sie rozstanie tylko tym razem nie ze miedzy nami koniec tylko A. Jedzie do Irlandii do przyjaciela w interesach narazie na tydzien, a co pozniej sie okaze jak sie dogadaja jest opcja ze pojedzie tam na dluzej ale on wie ze ja tam mieszkac nie zamierzam bo zle sie tam czuje wiec my z Nadka tu a on bedzie tam i ja bede z mala jezdzic do niego. Szczerze bardzo by mi ta opcja odpowiadala:)
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
A. Wczoraj robił dalej ten salon z sypialnia i mowi do mnie ze ujowa farba i 10 l wlasciwie poszlo na jedna sciane i sufit 6 warstw polozyl i nie pokryło i ze on tego nie skonczy bo farby nie ma no a z kasa tez slabo bo musial bilet kupic do Irlandii myslalam ze mnie cos strzeli, zlapalam za telefon i do matki dzwonie by mi kupila ta farbe bo mnie cos strzeli jak on tego nie skonczy w tym tyg.
Kochana mamuska akurat mogla pozyczyc kaske i kupila mi te farby a ja tak pogoniłam A. Ze zostalo dzis tylko na drugi raz pomalowac. Trzy sciany i gotowe hihi ładnie wczoraj podgonil robote tak to ja lubie.
Za to czyszczenie podlogi to moja bajka i juz mam dosc co umyje i wyschnie dalej te biale dziadostwo wylazi grrrr
Asiaa Ciebie gdzie wcielo co ???? Halo halo !!!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Inna607
- Wylogowany
- rozmowna
Tylko oczywiscie A. Musial zrobic cos po swojemu na bialej scianie przy kontakcie wymalowal szary kwadrat nawet nie zapytal a wyglada to jak psu z dupy maskara wkurzylam sie
A co do bialej dzieki mamie powiedzialam by kupila lepsza i ta juz swietnie kryje a i po kieszenie nie daje takze spoko. No te zas Aggi to jeszcze pokoj Nadii, przedpokoj lazienka i kuchnia takze roboty jeszcze w uujjjj:(