- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

maybeline dawno Cię nie było, co u Was??
asienka Kacperek też chory?? Zdrówka !! Postanowiliśmy z S poczekać do poniedziałku, wtedy do lekarza. Jak wyzdrowieje to szczepienie, a jak będzie nadal kichał i kaszlał to po leki jakieś. No mój lekarz też mówił w dzień przed porodem że 3500 będzie, a Maks 3520 się urodził

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

przygotowujemy sie już powoli na przyjscie na świat Kubusia

ja czuję się w miarę ok, tylko już coraz ciężej

Aggi no właśnie Kacper nam brzydko kaszle od paru dni i ma taki ropny żółty katar

byłam wymrozić te kurzajki... zrobiły mi sie w okół nich takie bąble z płynem... czytałam, ze to normalny odczyn... tylko niektórzy piszą, aby przebić, inni aby nie ruszać... na razie nie ruszam, zobaczymy

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Opowiem wam trochę co u nas,a więc Swieta spędziliśmy u tesciów,stwierdziłam że Marysia to chyba nie moja bo śledzie jadła aż jej się uszy trzęsły(a ja nie nawidze)
Sylwester ja spędziłam w pracy a mój mąż zabrał Marysie na sylwestra do klubu malucha,był bal w krainie lodu:):)ponoć świetnie się bawili.Wkleiła bym wam zdjęcia ale nie wiam jak wy tu wklejacie)
Dziś bylismy na mieście na orszaku trzech króli,pojechalismy mpk.Mery strasznie nie lubi jeździć już autobusami bo nudy w wózku;/masakra z nią.Awantura na całego.
Pisałam wam wcześniej że szykowaliśmy się na szczepienie(świnka odra różyczka),myślałam że akurat na święta wypadną nam skutki tego typu gorączka itp.Ale obyło się bez tego.Nie zareagowała w ogóle,a czytałam że często pojawia się gorączka,wysypka,biegunka.
Widze że u was choróbska;/;/...dużo zdrówka życze dla maluszków
Asienka na kiedy masz termin??
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

asienka 34 tydzień u Ciebie jak ten czas leci, przecież dopiero na 2kreski pokazywałaś !!!!!!

maybeline bleee ja też nienawidzę śledzi ! sam zapach ughhhhh

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aggi ojej, zdrówka życze :*
u nas skonczyło się antybiotykiem ;/ zawalone mocno gardło... dlatego nie chciał nam w dzień jeść, a w nocy jadł nawet 4 razy mleko! teraz już powoli wracamy do stanu sprzed choroby

torba w końcu spakowana

Maybeline fajnie, ze świeta i sylwester sie udały

dobrze, ze szczepienie obeszło sie bez objawów, Kacper też wszystkie szczepienia znosił bardzo dobrze

termin na 18 lutego, choć nastawiam sie na wcześniejszy poród, jak i przy Kacprze (3 tyg przed terminem) ale zobaczymy

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Asienka o ludu to moment i zaraz będziesz miała znów dzidziusia w domu;)super...życze szczęśliwego rozwiązania:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

maybeline o jacie piękne zdjęcia! Niesamowitą pamiątkę będzie Marysia miała. A tata widać że się spisał na medal

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

dobrze, ze juz u Was czystko ... a ja na zatkany nosek psikam solą morską, a i mamy na czyszczenie noska isonasin septo, wkrapia się do obydwu dziurek, to fajnie czysci, nie odciaga sie potem tego, ale niestety Kacper tego nie lubi i robimy to na siłe ;/
Meybeline dziękuję

ojej, ale swietne zdjecia ! cudo

- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

asienka87 to juz tuż tuż

a któraś jeszcze spodziewa się maluszka albo jakies starania nowe :? bo patrzylam do tylu ale niczego sie nie doczytalam

tym zakatarzony i z zawalonymi gardłami zyczę szybkiego powrotu do zdrowia !
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Witam kochane mamuśki wieczorowa porą

Ajj duzo u mnie sie dzieje, mąż mnie codziennie zaskakuje
Ciagle go obserwuje i coz wychodzi na to ze kryzys to juz przeminelo z wiatrem ale bylo to nam bardzo bardzo potrzebne.
Ale najlepsze jest to ze najwiecej ja na tym skorzystalam i zrozumialam chyba zbyt duzo oczekiwalam a ostatnio doszlam do tego ze mam gdzie mieszkac mam co jesc dziecko szczesliwe ja mam spokoj dobrze jest jak jest

Bo przeciez mlode malzenstwo musi sie dotrzec nie ma wyjscia:)
Do sielanki duzo brakuje ale nie mozna miec wszystkiego

Bardzo dziekuje za kazde wsparcie i kazda rade

Asienka jejku alez to zlecialo huhu to szybkiego porodu zycze

Teraz ja mam remont w domu i mega problem z kolorami w lazience i kuchni pokaz jak jest u Ciebie ?

Aggi duzo zdrowka!!
Maybeline jakie cudowne zdjecia ! Swietna pamiatka:)
A to milosc mojego zycia:)
Pozdrawiam
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U mnie jak nie urok to sr. Echhh cycki opadają. !

Nadrobię i odezwę się jak Maks pójdzie na drzemkę.
Teraz czeka nas inhalacja, odciąganie nosa, leki, kaszka. Potem zabawa i drzemka.
Pa !
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No więc u nas masakra, wczoraj miałam odstawiać syropy itd, a tu nagle nie wiadomo skąd całą noc mi przekaszlał i katar po pas... no ręce mi opadły.

asienka Maks nienawidzi jak się mu przy nosie grzebie ! A niestety musimy psikać do nosa, odciągać katar.... od wczoraj ten do odkurzacza podłączam aspirator bo tragedia nic nie da się zwykłym wyciągnąć. Byś widziała jaki dziki krzyk jest...
kakadu ooooo nad morze zimą piękna sprawa

inna a co z pozwem i papierami? cofnąć to od tak można?? Najważniejsze że jesteś szczęśliwa, niestety czasem szukamy i oczekujemy życia z bajki, ale rzeczywistość jest inna. Nadia śliczna ! A jaki piękny kombinezon