- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna no wczoraj Maks biegnął i nie popatrzył że ściana przed nim haha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Aggi no wlasnie tu jest ten mega problem bo ja nie wiem co z Nadia jak znajde prace

No wiadomo ze lepiej płatna albo przynajmiej troche wiecej wolnego w to miejsce bym z córka mogla wiecej byc
Uwaga uwaga jak siedzicie to uwazajcie zebyscie ze stołków czy czego tam nie spadły
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Losie widzisz i nie grzmisz:p
A moja niunia dzis obudziła sie o 8:25 jakos

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
aggi
jak Maksio pieknie spi:))) super, kolejna wyspana mamusia;)))
calujemy
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

A u mnie to dość dluga historia oczywiście po skrócie od jakiegoś czasu opisuje tu wiec pewnie doczytasz uwierz mi ze skoro zdecydowałam sie na drugi rozwód w życiu to nie z powodu zwyklej sprzeczki tylko musiało byc grubo

Ja wystarczająco dlugo czekalam prosilam itp a teraz ksiaze myśli ze napisze takiego smsa i przybiegne do niego niestety ja lasa na pieniądze nie jestem a ten człowiek tylko to moze dac drugiej osobie bo ani szacunku ani milosci z tego nie ma i nigdy nie bylo niestety
- Ummi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

U nas chwilowo kryzys

Natalia witaj w klubie

Tak na marginesie -bardzo polecam ksiazke "Dziecko z bliska" A. Stein
Aggi a ja znow za wygodna jestem na spanie niemowlaka w innym pokoju - Zuzu od urodzenia z nami w lozku, ja jemu nawet lozeczka nie kupowalam

Inna jejku skomplikowane to wszystko... duzo sily zycze i dobrych wyborow

- maybeline
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna masz rację, jednak czasu z córką nie można przeliczać na żadne pieniądze, ale jednak u Ciebie najlepiej by było dużo kasy + czas dla dziecka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A to jak latawiec na wietrze zmienia zdanie

katsi no na Maksa nie narzekam

ummi

maybeline to Maksiu ładnie przesypia noce, oczywiście zdarzają się gorsze, ale raczej zawsze kończy się butlą i spaniem dalej, a czasem nawet butli nie chce tylko smoczek, utulić i odłożyć do łóżeczka. A Maksiu jak idzie to albo językiem macha hahaha komicznie to wygląda

Miłego dniaaaaaaaaa

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

@ ma termin na niedzielę i pewnie małpa przyjdzie a ja akurat caly dzien bede w pracy ugghhh nie cierpie:/
Pozartowac nie można czy jak

Ooo tak dobrze gadasz duzo kasy i mnóstwo wolnego czasu dla córci

Co do A. To jakaś masakra codziennie co innego Aggi jakis komentarz co bys zrobila na moim miejscu bo ja to juz glupia jestem.
U nas nocka przespana cała:) oo tak dobrze mi

U nas na obiad rybka ziemniaczki i marewka z groszkiem

Buziaki
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Chyba powinnam inaczej pytac czy sie poswiecic dla dziecka ? Tylko czy w takiej rodzinie aby na pewno bedzie szczesliwa?
Chcem rozwazyc wszelkie za i przeciw by pozniej Nadia nie miala do mnie pretensji i bym mogla sensownie jej odpowiedziec gdy zapyta dlaczego tak wybrałam
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna dokładnie czy Ty masz się poświęcać dla tego żeby dziecko chwilę czuło że ma 'pełną rodzinę' ? bo jak potem się A odwidzi, a Nadia się 'zaangażuje' to będzie płacz, pytania dlaczego itd.. będzie trudniej jej wytłumaczyć.. póki jest mała możesz to jakoś wszystko poukładać, potem jej powoli tłumaczyć, a tak może dostać kolejny cios bo A zrobi coś głupiego, czy będziecie się kłócili jak kiedyś non stop.. Nie wiem dla mnie taki facet jest stracony, a ja czułabym się uwięziona będąc z nim tylko po to by udawać super mamę i tatę. No i zawsze to ryzyko że dziecko dostanie cios prosto w serce bo A coś palnie przy małej .. a tak żyjesz sobie z nią spokojnie, może nawet kogoś nowego masz po jakimś czasie, tłumaczysz jej powoli i delikatnie wszystko, a on jest bo jest jej ojcem, ma prawo się z nią widzieć, ale to nie oznacza że musicie mieszkać ze sobą i udawać szczęśliwych. Nie wiem czy zrozumiale napisałam ale wiadomo to Twoja decyzja, ale ja bym patrzała pod tym kątem na to
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Za nami ciężka noc z milionem pobudek. W nocy już normalnie się do męża rzucałam z nerwów po wybudzeniu :/
Pobudka po 6, więc teraz szkrabik już drzemie, a ja mam chwilę dla siebie, bo obiadem się dzisiaj nie muszę martwić.
Jutro jedziemy na kinder bal, w niedzielę do dziadków, więc weekend zawalony.
JEstem ostatnio tak strasznie zmęczona, że ledwo chodzę.. Nie wiem czy to te noce nieprzespane wychodzą czy znowu tarczyca szaleje, ale nawet kawa nie pomaga. Nie mam sił na nic.
Dobrze, że zaraz Święta, to będzie czas na odpoczynek.
Aggi przwijak?! Żartujesz???

Ummi zdrówka dla syneczka.. Też się mu przyplątała ta alergia..Noce też mam ostatnio podobne, tyle tylko, że u nas trójki raczej idą..
Miłego popołudnia

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-