- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u nas weekend w domowym zaciszu

Aggi pisałam do Ani w tej sprawie

wydaje mi sie Kochana, ze za wcześnie go kładziesz spać... Kacper budzi się około 7 ( czasem 6.30, czasem 7.30) i chodzi na drzemkę koło 12-13 i zasypia bez problemu... teraz już nasze dzieciaczki dłuzej wytrzymują bez drzemki

Super, że Maksiu juz za jedną roczkę ładnie chodzi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Poza tym jutro się ważę i liczę na mały spadek..
asienka biedny ten Twój Kacperek

- kakadu
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

asienka cięzki tydzien u mnie minął, dziękuje za zainteresowanie, ale mamy nowy i katar u malucha, znowu któryś coś przyniósł ... i fakt faktem nic oprócz kataru ale wiece jakie to uciązliwe ;;/
aggiu mnie postanowienia zjechania z wagi waże 57 kg, ale chciałabym zejść tak z 5 kg. Więc dzisiaj ruszam po karnet na siłownie i dietke zaczynam

inna gratuluje odmiany, zrzucenia kg, zawsze imponują mi kobiety które są mamami i dbaja o siebie!
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ostatnio napisałam polowe postu i mi wyszło ahhh nie cierpie tego wiec pozniej sie nie powtarzam dopiero jak mi przejdzie

Asia wstretne te chorobsko ohh aby szybko juz przeszlo. Trzymam kciuki

U nas odpukac spokoj chodz musze sie do lekarki tak profilaktycznie przejsc bo juz dawno nie bylam a Nadia cos pokasluje i nie wiem co to chorobe wykluczam ale jak oslucha ja dr bede spokojniejsza:) o tego mojego diabelka

Aggi
Aggi wybacz ale u nas kapanie jest od malego co drugi dzien i rzadkoscia jest by bylo inaczej a czasem poprostu jak jestem zmeczona albo Nadia przysnie szybciej to potrafi byc kapana co trzeci i jakos wlosow z glowy z tego powodu sobie nie rwe. Owszem myc tam pupcie czy inne moge codziennie ale glowy czesciej niz dwa dni sama nie myje wiec i dziecku tego nie wprowadzam.
Pogoda jest okropnaaaa nie lubie takiej

Milego dnia buziaki.

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna mi też nieraz kasowało z tableta i miałam ochotę nim rzucać

No my jednak codziennie kąpiemy bo to część wieczornego rytuału

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Raczej nie zdążę za dużo napisać, bo zalatana jestem, ale jakos mnie tak tknęło..
Inna ja oczywiście tez uważam, że trzeba łapać szczęście za ogon, ale byłabym na Twoim miejscu ostrożna przed rozwodem.. Formalnie nadal jesteś z małżeństwie i jeśli A. byłby nie w porządku ( a wiemy, że może), to taki związek z innym mężczyzną mógłby wykorzystać przeciwko Tobie.. Tak mi się przynjamniej wydaje. Jakby miał dowody, to mógłby Cię oskarżyć o zdradę i żądać rozwodu z Twojej winy..
Jeśli źle myślę, to mnie poprawcie, ale może warto na ten temat poczytać. Albo przynajmniej w razie czego uważać w miejscach publicznych.
Aggi Ja Cię podziwiam, że potrafisz język w buzi zatrzymać przy "mamusi". Już Ci pisała, co ja bym jej powiedziała.. A męzowi możesz powiedzieć żeby zaczął Cię wspierać albo porozmawiał ze swoją mamą. Na Twoim miejscu nie jeździłabym tam dopóki mąż by teściowej nie wytłumaczył wszystkiego jak należy..
Zdrówka dla Kacperka!
Kakadu kiedy Ty w Stanach zdążyłaś pożyć, jak Ty taka młoda??

Lecę kończyć obiad, bo szefunio się zaraz obudzi

Buziaki
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Bylam dzis u dentysty tylko 300 zl dzieli mnie od szczescia posiadania pelnego pieknego usmiechu czy to nie wspaniale ?

Aggi metoda 102 jeszcze lepsza haha
- nadinchen
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

inna no i elegancko, trzymamy po cichu kciuki

Pogoda paskudna. Maksowi zrobiło się coś przy kącikach ust, takie zaczerwienienie. Nie wiem czym smarować, czy na razie zostawić to? Kurcze. Wydaje mi się że to od wiatru. Oby zniknęło.
Miłego dnia !
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Matkoooo zaraz głowa mi pęknie cóż za okropne ciśnienie jest

Wczoraj zasnelam usypiajac Nadie razem z nią

Aggi ja bym tego nie ruszala jakcto mówią samo przyszło samo pójdzie ale jak kremem posmarujesz takim normalnym to nie zaszkodzi

Nadia ostatnio wywinela orla na poduszkach 5 cm ode mnie i tak nie fartownie uberzyla w łóżko ze zdarla sobie policzek troche myslalam ze oszaleje ja jej tego nie ruszyłam ale pozniej okazalo sie ze tesciowa smarowala ja kremem i dzis prawie sladu nie ma na szczescie ale wygladalo to niezbyt ciekawie

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U nas pogoda jest ostatnio strasznie nie przyjemna mrozow nie ma ale rano potrafi byc niesamowicie zimno. Czasem idac na spacer zupelnie nie mam pojecia jak te dziecko ubrac Nadia w zaden sposob sie nie daje przykrywac ani gdy spi ani w wózku.
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u nas już z "bostonką" lepiej

Aggi
i jak z drzemką ? udało się go przeciągnąć i zasnął ?
jak Kacprowi robiło sie na ustach coś ala "opryszczka" to w aptece kazała bepanthenem nawilżać...
0,3 kg to zawsze do przodu

Gratulacje dla Maksia

Kakadu no to biedna jeszcze stresa miałas pewnie przy prawku, ale wielkie gratulacje za zdanie

no współczuje katarku, niby nic takiego a uciążliwe jak nie wiem ;/ oby szybko przeszło :*
Inna
my na razie uziemieni w domu jesteśmy;/ ale w sobote na chwile wyszłamz Kacprem , zeby go przewietrzyć, to czapke juz załozyłam cieplejszą, ale na zime kombinezonu nie mam, po prostu zakupiłam , a raczej wylicytowałam za 15 zł na allegro kurtke zimową z hm, do tego mam jakieś 2-3 pary spodni ocieplanych, no i rajstopki, jak zimno będzie, a poza tym Kacper nie ma problemu z siedzeniem w wózku pod kocykiem, gorzej jak nie chce w ogóle w wózku siedzieć

Natalia dziękujemy, juz całe szczęście lepiej:) ale dzis już 9 dzień... wiec mam nadzieje, lada dzień będzie po wszystkim