BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

9 lata 1 miesiąc temu #1012231 przez aggi
dobry wieczór ;) Wypiłam sobie meliskę i czekam na S bo długo go niema. Maks śpi :)
Zaczęłam odchudzanie hoho :P nie zjadłam nic po 18, zrobiłam 50 brzuszków i 4,93km spaceru z Maksem. Mam motywację :evil: w końcu :whistle:

inna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1012258 przez Inna607

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 1 miesiąc temu #1012268 przez aggi
dzień dobry :)

inna

9 lata 1 miesiąc temu #1012302 przez Inna607
Uuu Aggi no tez bym sie niezle wkurzyla :whistle:

Wiesz ze zalowalam w tamtym momencie ze nie mam telefonu pod reka a jak wczoraj mu to napisalam to napisal ze zmyslam i ze nie ma takiego zamiaru ehh

9 lata 1 miesiąc temu #1012328 przez asienka87
Witam :)
ale miałam dziś intensywny dzień :) spacer z koleżankami i ich dziećmi do galerii- w sumie nie było nas 4 godziny :) dobrze, ze obiad miałam z wczoraj, bo w domku byłam dopiero koło 15 :) jeszcze małe ogarnięcie mieszkania, pranie, prasowanie, dobrze , ze Kacper padł mi o 16.30, szkoda tylko ze nadal śpi :P jest już 18.30... ciekawe, o któej padnie mi wieczorem :P

Aggi fajnie, ze weekend minął w miłej atmosferze :) pokaz koniecznie tą bluzkę z all :) trzymam kciuki za Twoje odchudzanie :) najgorzej jest zacząć, a potem już leci :)

Inna współczuje... i jeszcze mamie musisz tyle płacić.. no masakra..

9 lata 1 miesiąc temu #1012395 przez aggi
dzień dobry :)

Maks dziś spał 20-3:30-8 :) Ładnie nawet. Pogoda super więc dziennie spacery uskuteczniam. No muszę jakoś ruchu zażyć skoro chcę schudnąć.. :whistle: póki co nie jem po 18, dużo piję, nie dotykam słodyczy. I czuję się rano o wiele lepiej jak wstaję :)

inna on jest niezły kombinator z tego co piszesz.. możesz mieć cieżko z nim

asienka tak bardzo zazdroszczę tych koleżanek, spacerów z nimi... że Kacper ma się z kim bawić... ja ciągle sama, dzień w dzień... jak tylko jakieś foto będę mieć to pokażę, jest bardzo fajna, napewno na chudszej osobie będzie lepiej wyglądała bo jest luźna, a ja mam ją tak no dobrą.. schudnę to będzie idealna o tak sobie tłumaczę :silly:

9 lata 1 miesiąc temu #1012482 przez Inna607
Aggi powiem Ci ze juz w nosie to mam byle to sie juz zaczęło i skonczylo. Chcem byc wolna i szczęśliwa. Jest tylu chetnych ha a zycie jest jedno :p
Mam dzis wysmienity humor bo za miesiac mam urlop co prawda pare dni ale wiem ze to beda cudowne dni :)
A wogole wczoraj troszeczke fryzure zmienilam i dostaje tyle mily słów ze pff co tam mąż mnie obchodzi juz to odchorowalam czas na zmiany :D

9 lata 1 miesiąc temu #1012484 przez Inna607
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1012485 przez Inna607
Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1012577 przez aggi
dzień dobry ;) nocka cała przespana. Tzn Maks . bo ja to się non stop wierciłam :dry:

Inna ważne że jesteś zdecydowana czego chcesz. Nic tylko dopingować by szybko poszło. ładna fryzura, całkiem inaczej wyglądasz :) I chyba schudłaś,co? Wybacz za pytanie ale ja właśnie w trakcie odchudzania hha :) a Nadusia cudna, pięknie sobie radzi. Maks nadal nie chodzi sam...

9 lata 1 miesiąc temu #1012584 przez Inna607
Aggi tak schudlam schudłam :)
Milo wejsc w kazde spodnie bez problemu haha ale ja diety cud nie mam wiec nie pomoge samo ze mnie leci wazne ze cycki na miejscu hehe :)

9 lata 1 miesiąc temu #1012612 przez aggi
inna stres napewno swoje robi też, wiadomo nie ma diety idealnej hehe :-) ja to mż uskuteczniam bo chcę 5 z przodu spowrotem mieć, potem lecieć spokojnie w dół. Bo się spasłam nie na żarty

9 lata 1 miesiąc temu #1012986 przez asienka87
Witam sierpnióweczki :D
w końcu wpadłam sie przywitac :) weekend szybko minął... wczoraj mąż miał wolne, cały dzień spedzilismy razem a pogoda była wyśmienita :)
Kacper nauczył sie sam wychodzić na zjeżdżalnie i sam z niej zjeżdżac :D

Inna super wyglądasz :) widac, ze schudłaś, nowa fryzurka, wszystko na plus :) życze , aby teraz wszystko sie ułożyło :)
Nadusia prześliczna :)

Aggi co tam u Ciebie ? jak tam relacje z S?

9 lata 1 miesiąc temu #1013031 przez aggi
Dzień dobry :) Weekend był i nie ma, szybko minęło. Ja dzisiaj się ważyłam, 1,5kg lżejsza jestem po tygodniu :evil: Maks zaczyna znów nocki przesypiać całe. Pogoda jest przecudowna ! Żyć nie umierać :) :silly:

asienka
ten Twój Kacper taki zdolny !! Maks to nadal wózkowy... Ale spacer nie trwa więcej niż godzinę bo potem marudzi.. :pinch: a z nowości to za jedną rękę już ładnie chodzi. Nie szuka non stop drugą gdzie się chwycić. Może w końcu ruszy trochę do przodu. A z S dobrze gadamy już normalnie itd. Ale początek był masakra. Jak się czujesz?

Czy Wasze dzieci też długo zasypiają na drzemkę? Maks zawsze od razu zasypiał a teraz zostawiam go w łóżeczku i potrafi ponad godzinę sam siedzieć i gadać do misiów i do siebie... potem wszystko wyrzuca z łóżeczka i dopiero muszę iiiść i wszystko mu dać spowrotem, smoczek do buzi i zasypia...

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013051 przez Inna607
Hej
W koncu jest co odpisywac przepadlyscie dziewczyny na swoich wątkach:(
Asia na lutowkach a Aggi na staraczkach jak chcem cos o was poczytac to tam was szukam hahahah :)

Asiu dziekuje za mile slowa :) zreszta co do fryzurki wiekszosci sie podoba klienci chwala ze duzo lepiej
Brawo dla Kacperka zdolny chlopczyk:)

Aggi dobrze ze z S ok a i super ze Maksio sam zasypia u nas drzemka i spanie nie trwaja dlugo ale niestety trzeba sie polozyc i lezec dopoki dziecie nie padnie heheh chociaz mi to nie przeszkadza :)

Dostalam pierwsze postanowienie z sądu
Zostalam zwolniona z kosztow sądowych :woohoo: takze w spokoju oczekuje daty rozprawy

W domuu koszmar A sie nie wyprowadzil mnie ponosza nerwy ahhh
Ale jest tez jest cos dobrego narazie nic nie zdradzam bynajmiej nie dotyczy to A a wrecz przeciwnie :)
Buziaki Lovciam:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka