BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

9 lata 5 miesiąc temu #1013063 przez aggi
Eee super Maks w końcu nie spał dziś. Nerwicy chyba dziś dostanę. Trudno nie będę go już dziś kładła...

inna to ty czekasz na nas a ja na was zawsze czy któraś coś napisała haha :-) fajnie że nie musisz płacić nic! Teraz trzymać kciuki trzeba za szybkie załatwienie wszystkiego. Kiedy A się wyprowadza? Ma w ogóle zamiar?

Miłego dnia! A sobie życzę cierpliwości..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #1013081 przez Inna607
Aggi no wlasnie ja tez czekam az cos napiszesz hahah :)

Tak ma niby zamiar ale juz dwa terminy podal i sie nie wywiazal wiec bog jeden wie kiedy.
Niby szuka mieszkania zobaczymy

9 lata 5 miesiąc temu #1013152 przez aggi
Witam się po śniadanku z herbatką ziołową w ręce :) Maks padł. Uffff ulga. Wczoraj nie spał cały dzień, wieczorem były krzyki i łzy i w ogóle tragedia :( Ale spał całą noc... chyba brzuch mu nawalał bo ciągle się mu odbijało czymś i pierdział :( mleka na noc nie tknął ale paracetamol mu dałam bo nic innego przeciwbólowego nie miałam... Ale chyba pomogło. No i byle że dziś lepiej.

inna faceci to mocni w gębie są... zawsze tak jest, a jak ultimatum postawisz to podkulają ogon. No to nic tylko czekać aż się wyprowadzi. A widzenie z Nadią będzie miał?

9 lata 5 miesiąc temu #1013162 przez nataliaa87
Dzień dobry :cheer:

Aż miło się wstaje jak od rana słońce "wali" w okna :P
Ostatnio jest tak przyjemnie, że nic tylko spacerować.. i właśnie dlatego się zastanawiam..dlaczego z każdym dniem coraz bardziej mi się tego nie chce? :woohoo: Jestem jakaś zmęczona ostatnio... Spacery zaczynają przypominać jakieś wyścigi.. Wózek, uciekające dziecko. ehh .Do tego za dużo ostatnio myślę i chyba mam jakąś depresję jesienną.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No to tyle moich żalów. Ludzie mają w końcu większe problemy.

Aggi Może rzeczywiście MAksowi coś zaszkodziło..
Weź mi pokaż jakie klocki ma Maks jak możesz. Bo pamiętam, ze pisałaś, że ma z tej firmy, którą sobie upatrzyłam.

Inna czyżby jakaś miłość się czaiła za rogiem??
Bardzo ładnie Ci w nowej fryzurze. Oby to był początek dobrych zmian. NAdia jak zwykle czaruje uśmiechem :)

Uciekam się ogarnąć. Dobrze, że mam zupę z wczoraj dla małego, bo dzisiaj nawet obiad mnie przerasta..

Miłego dnia

9 lata 5 miesiąc temu #1013164 przez aggi
natalia oj mi też się nie chce. Kocham taką pogodę, ale łóżko mnie woła :P A spać też kocham :D I jak tu dogodzić? Zeszły tydzień codziennie spacerowałam, a w tym tyg jeszcze nie. No nie licząc wypraw na zakupy..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Klocki Maks dostał z Mega Blocks takie w torbie. takie allegro.pl/pierwsze-klocki-mega-bloks-60...1-5-i5704696336.html tylko że on ma dużą pakę 120 klocków chyba.

9 lata 5 miesiąc temu #1013182 przez Inna607
Hejo :)

Natalia hehe no wiesz z ta miłością to troche przesadzilas hahaha nie wiem czy jeszcze bede potrafiła zaufac zakochac sie ale no jest ktos dzieki komu sie umiecham narazie wystarczy chociaz cholernie nie moge doczekac sie urlopu :D

Aggi wyprowadzki A tez sie nie moge doczekac hehe :)
A wogole moja mama dostala oferte pracy z urzedu jak ja przyjmą to pies pogrzebany. W zlobku miejsc brak buuu i zostane na lodzie :( znowu kolejne zmartwienie.
Kupilam dzis uzywany wozek parasolke wczesniejszy sprzedalam bo byl za duzy wozek 3w1 chyba odstawie na smietnik zrobil sie okropny. Buziaki pozdrawiam

9 lata 5 miesiąc temu #1013185 przez aggi
inna pokaz jaki wózek kupilas :-) jeśli twoja mama nie przyjmie oferty to ja wywala z urzędu pracy na 3msce.. trzymam kciuki by jakoś się ta sytuacja wyklarowala. A wózka 3w1 nie dasz rady sprzedać? Może jeszcze komuś posłuży:-)

9 lata 5 miesiąc temu #1013219 przez asienka87
Witam :)
i znów dziś piękna pogoda :D dłuugi spacerek zaliczony :)

Inna no to nie zauważyłaś, że jak piszę na lutówkach to i tutaj też :P no chyba ze w dabych momencie nie zdąże na dwóch wątkach bo Kacper przeszkadza :) a teraz potrzebuje dużo uwagi, a ma tylko jedna drzemke w ciagu dnia podczas której mogę cos zrobić, no chyba ze akurat ta drzemka wypada na spacerze :)
super, ze pierwsze etap za Tobą, waż`ne, ze nie musisz ponosic kosztów sądowych.

Aggi nic się nie przejmuj, dzieci na róznym etapie zaczynają chodzić. Kacoer tez zaczynał od chodzenia za jedną rękę, potem zaczął stawiać pierwsze kroki samodzielne, a za jakieś pare dni już zaczynał się puszczać na dłuzsze trasy :)
ja czuje sie dobrze :) czasem tylko, jak sie prxzemecze, albo za dużo popodnosze Kacpra, to kręgosłup i brzuch boli... a tak to ok :) mam dużo energii :)
u nas niestety zasypianie w huśtawce takiej w futrynie, bądź w foteliku- bujaczku, albo na spacerze w wózku, ale to jak zmęczony, to zasypia od razu, rzadko sam zasypia w łóżeczku niestety :(
u nas niestety ostatnio dwie pobudki w nocy na mleko :( kiedyś była jedna, teraz dwie... taki głodomor? nie wiem jak zniwelować to jedno mleko, żeby zostało tylko jedno...

Natalia kogo moje oczy widzą :D
mój Ł cały czas mówi , ze chciałby trójke, ale chyba dlatego ze teraz ma być drugi syn a chciałby córke :P

9 lata 5 miesiąc temu #1013272 przez Inna607
Dziewczyny nie uwierzycie

Aggi wozek wstawie przy okazji a z tego 3w1 zostala tylko spacerowka reszta za granica dzięki A bez możliwości powrotu cud malina nie :p
Oddalam dziewczynie za paczke pieluch ona mi wczesniej tez pomogla a od siebie dorzucila duza kaszke i chusteczki pampersa także jestem bardzo zadowolona:)
Asiu zauwazylam ;)
Dobranoc

9 lata 5 miesiąc temu #1013338 przez asienka87
Witam :)
Kacperro ma drzemkę bo znów dzis wstał o 6.30... ale za to dzis tylko jedna pobudka na mleko o 2 :) fajnie , jakby tak już zostało :D z tą jedną pobudką oczywiście, bo rano mógłby troche dłuzej pospać :P

Inna

9 lata 5 miesiąc temu #1013339 przez Inna607
Asia właśnie tej opcji powiazania sie obawiam choć kurcze ja z tym czlowiekiem bede powiazana do konca życia mamy wspolne dziecko przecież i chyba najbardziej na jej wygode musze patrzec :)

9 lata 5 miesiąc temu #1013397 przez Inna607
Dziewczyny ja nie wiem czy sie smiac czy płakać

9 lata 5 miesiąc temu #1013406 przez asienka87
Inna

9 lata 5 miesiąc temu #1013419 przez kakadu
natalia może mąż che się Tobą nacieszyć teraz :)

aggi spontan jest najlepszy, ja też nie planowałam :):)
asienka fajnie, ze mąż chce 3, :) ale to trzecie to też może być chłopak, chociaz Żona Kraska ma 3 córkę i Steczkowska też, więc szansa jest:)

inna cenowo super opcja !! bierze i nie pytaj, pozbądź się takich uczuć, że bedziesz mu wdzieczna albo coś, macie wspólne dziecko.. on to robi głównie dla Córki !

buziaki

9 lata 5 miesiąc temu #1013429 przez aggi
kurcze ile nadrabiania nie wierzęęę :cheer:
Dzień dobry ! :)

asienka ja już tak czekam aż Maksiu będzie chodził ... :) ja Maksowi czasem zamiast mleka po prostu smoczek daję i wystarcza, spróbuj - może on nie jest głodny tylko zwyczajnie coś go przebudziło :)

inna

kakadu chłopaki są fajne, nie? kto może lepiej to wiedzieć niż Ty hehe :silly: :silly: :silly:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka