BezpiecznaCiaza112023

Sierpniówki 2014

9 lata 6 miesiąc temu #1006074 przez Inna607
wrzuce wam,moja ksiezniczke

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #1006084 przez aggi
inna może jakiś ząb w natarciu??? Zaciskam kciuki za żłobek :-) jednak się zdecydowalas? Bo pisalas że szefowa ci nagadala na zlobki i zniechecila

9 lata 6 miesiąc temu #1006112 przez Inna607
No i po szczepieniu :)
Waga 10500 g i 78 cm :) :woohoo:
nastepne szczepienie w styczniu :)
troche placzu bylo ale szybko zapomniala :)
Aggi dokladnie katar mogl byc z zebow bo pani dr na polu widzenia zauwaxyla wyrzynajace sie czworki :woohoo:
tak tez myalalam bo dziasla sa mocno spuchniete a dwpjki juz dawno sie wybily :)
na zlobek sie zdecysowalam bo,nadia strasznie lgnie do dzieci a tych jak,na lekarstwo wiec bedzie miala frajde :) a ja bede mogla spokojnie pracowac. :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006117 przez aggi
inna o to widzę że Nadia przystopowała z rośnięciem :) ja dziś Maksa zmierzyłam i ma 82cm i 11kg już ponad :) no to teraz trzymam kciuki żeby żadne poszczepienne badziewa się jej nie uczepiły :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006168 przez asienka87
Witam Kochane :*
Przepraszam ze nie pisze ale ten remont mnie dobija.. juz 3 tydzien... ale juz blizej niz dalej :)

Inna trzymam kciuki za zlobek :*
Kacper tez ma katar na zabki, ida mu trojki, ale jest wesoly i nie ma problemow z spaniem cale szczescie a szczepienie roczkowe tez przeszedl super :)
Dobrze Aggi pisze- jeszcze spotkasz kogos na swojej drodze :)

Aggi Kacper tez przeszedl szczepienie bez objawow :)
I tez nas sprawdza.. ale my twardo nie ulegamy i po chwili jest spokoj..
zauwazylam tez ze jak nie usypiam go przed poludniem to jak jest bardzo zmeczony, jak dzis np kolo 13, to sam zasypia w lozeczku :)

Nie wiem co jeszcze bo pisze z tel...

Kubus coraz mocniej kopie :) zaczelismy juz 19 tydzien , szok :D

9 lata 6 miesiąc temu #1006176 przez aggi
asienka masz wybaczone B) jak się czujesz??? Maksa w końcu też nauczyłam w dzień spać w lozeczku :-) komfort jak nie wiem. Zaslaniamy okno, gasimy rybkom lampke w akwarium i kładę go do łóżka. Czasem trochę jęczy albo się bawi a potem cisza:-) i przesypia 1,5-3h :-) jednak Kubuś???!!! Ślicznie :whistle:

9 lata 6 miesiąc temu #1006246 przez Inna607
Asiu masz wybaczone bo wiemy jaka sytuacja jest :) Widze ze imie wybane Super :)

Aggi jaka dzis na biezaco hihi
a powiedz mi gdzie reszta dziewczyn ?
az tak na mnie sie obrazily ze nie moga tu zajrzec i napisac kilku slow o swoich pociechach ?

ide sie wrzucic do wanny. troche odpoczac i ogrzac organizm bo przeziebie dalej trzyma biuu :(

9 lata 6 miesiąc temu #1006308 przez aggi
inna nie wiem gdzie dziewczyny wywiało że nawet tu nie zaglądają :D ale ja jestem :evil: a tak poważnie to nam się wątek testów owu rozruszał i muszę zaglądać częściej bo nie nadążam haha ;) zdrowiej!!

a u nas pogoda taka że patrzę na okno i myślę sobie 'jesienny wieczór' ;) Maks śpi od wczoraj od 19:20... wypił tylko 50ml mleka.. jak wstanie to mnie chyba zje :P

9 lata 6 miesiąc temu #1006315 przez Inna607
Aggi widze co sie dzieje na,testowaniu bo czytam na biezaco tylko nie pisze bo ledwo,tu,daje rade a tam to by mnie krew zalala pisac z tego telefonu grrr

Nadia przespala cala noc nie obudzila sie na mleko hurra. za to pobudka po 6 rano :p cos za cos teraz wcina drugie sniadanie haha i chuba jakas drzemka by sie prxydala bo oczka male sie robia hehe
goraczki nie bylo po szczepieniu ufff :)

9 lata 6 miesiąc temu #1006360 przez aggi
inna i oby już gorączki nie było ;) a Maks był ze mną u swojej prababci, a teraz zjadł kaszkę i został oddelegowany na drzemkę.

chyba też się położę bo coś senna jestem :blush:

9 lata 6 miesiąc temu #1006601 przez asienka87
Witam po weekendzie :)
u nas ok, Kacperkowi na całego idą ząbki, katar cieknie, kupki luźniejsze, momenty wrzasku, ale maść na dziąsła pomaga... dajemy rade :)
mam nadzieje, ze w tym tyg remont już sie skonczy... zobaczymy :)

Aggi ja czuję sie bardzo dobrze :) tak, tak, Kubuś :)
jak tam Wasze starańka :)?

Inna fajnie, ze Nadia tak slicznie przesypia Ci nocki :) Kacper niestety budzi sie na mleko koło 1-2 i potem 5-6, ale chociaż mi wtedy zje top mleko, bo w dzien juz nie chce jeść..

9 lata 6 miesiąc temu #1006635 przez Inna607
hej
ja mam totalny spadek formy psychicznej czytaj dół :(
kompletnie nie wiem co robic
mama oswiadczyla ze na zadna jej pomoc liczyc nie mam co :(
takze nie wiem czy to juz czas na udanie sie do mopsu? domu samotnej matki?
mieszkanie z kims kto jeszcze nazywa sie moim mezem jest ponad moje sily :(

9 lata 6 miesiąc temu #1006644 przez aggi
asienka nie umiem w to uwierzyć że już 'zaraz' będziesz tuliła swojego Kubusia :D trzymam kciuki za zdrówko Kacperka! i za zakończenie remontu :) pochwalisz się później? :) a nasze staranka nadal na luzie, już idzie 9miesiąc z testami owu, ale bez parcia na pozytyw :) zobaczymy, termin @ mam w piątek :)

inna głowa do góry !!! mops da ci 77zł miesięcznie na dziecko :whistle: ..... szkoda że tak to wszystko się toczy. spróbuj dać nadię do żłobka, pracować dalej i może jakoś się ułoży? a może czas iść do sądu po alimenty? skoro tak między wami źle?

9 lata 6 miesiąc temu #1006646 przez Inna607
aggi mops bez papieru o rozwodzie nawet tyvh 80 zl nie da bo ciagle licza sie nasze zarobki a jak zloze pozew o rozwod i alimenty to a sie wyprowadzi zostawi mnie z calym domem i oplatami i bez zupelnego grosza i wtedy dopiero bedzie problem. do zlobka dzwonilam brak miejsc mam zadzwonic w pazdzierniku

9 lata 6 miesiąc temu #1006664 przez aggi
inna żeby te 77zł dostać to trzeba mniej niż 600 bodajże na osobę mieć w domu. A że S ma na umowie najniższą to nam się należy. No cóż tak źle i tak niedobrze. Skoro praktycznie że sobą nie zyjecie a on nie daje na nadie to zagrozilabym mu alimentami.. skoro masz pracę to opłacisz mieszkanie, a zajmowanie się nadia jakby nie było jest też jego obowiązkiem. No nic musisz to wszystko jakoś pogodzić.... albo czekać do października co że zlobkiem. Olać szkole i pracować

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka