BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

9 lata 11 miesiąc temu #945673 przez majka1987gnoWlkp
No Miloszek fajny funfel ;-)
Kot też fajny :-D
Z prezentów... Hm to tylko chyba dzieci dostaną... Zobaczymy..... Bo jeszcze pomysłów brak

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #945774 przez Miki
Hej :)
Znowu tu pustki...

Dziewczyny boję się weekendu :dry: Nie wiem jak ja Małą zostawię mojej mamie... Tak mi się nie uśmiecha wracać na uczelnie :(

Szykujemy się powoli na spacer... trochę mroźno ale słoneczko ładnie świeci więc trzeba korzystać ;)

Princessa będę bronić magistra ;)
Miłoszek już taki duży! :) Śliczny! :)

9 lata 11 miesiąc temu #945782 przez żana
Hej. My po kolejnej spokojnej nocy. Wiec zaliczam szczepienie do udanych :-) Amelka sobie drzemie a ja z babcią zabieram się do kopytek z serem :-) mam zamiar iść z małą po południu na spacer do biedronki bo fajnie na dworze :-)

Miki dasz rade, jak już jesteś tak blisko magistra to ciągnij do przodu bo ja przerwałam tuż przed licencjatem i teraz mi baaardzo ciężko wrócić.

Mam pytanie. Jakie smoczki macie w butelkach ? Chodzi mi o dziurki.

9 lata 11 miesiąc temu #945920 przez Princessa27
Żana co do smoczkow to my używaliśmy jedynki czyli z jedną dziurką.

Miki białko wiem co czujesz choć ja gorzej miałam na licencjacie ale na szczęście mam to już za sobą. A pisanie pracy to jest masakra.

My dziś w końcu odwiedziliśmy przyszywanego kuzyna Miłoszka ale spał cały czas i do znajomej babcia nas zawiózla zła ze znów jej wnusia zabieram.

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #945926 przez mesy
Zana my tez jedynki , ale zastanawiam sie czy nie zmienic na dwojki juz.....niby sa od 3 mieisaca , ale zdarza sie , ze Patryk sie wnerwia jak je meeee.....wali reka w butelke :evil: wczesniej robil tak przy herbacie jak nie chxial pic...ale nigdy przy mleku :P no i chyba to przez smoczek...

Princessa ale Miloszek sie zmienil ;)

My jutro jedziemy poznac mala Lene ....ma 2 tygodnie....chyba zapomnialam jak to jest miec takie malenstwo :P juz sie przyzwyczailam do Patryka , ze tyleeeee juz potrafi ;)
w ogole zasnal mi o 18-30 ....ciekawe czy noc przespi , bo przed dwie ostatnie nocki to sie spsul....z zegarkiem w dupie budzil sie o 2-15 :woohoo: a poznien kolo 7-30 na meeee . Choć ostatnoo tez chodzil pozniej spac....jakies kurde skoki ma :/

My ani wczoraj ani dzis na spacerze nie bylismy....ale przez week nadobimy , bo w sb jedziemy do moich rodzicow , a w niedziele przycjodza znajomi do nas tak wiec Patryk bedzie mial rozrywkowy weeek liczac juz jutro :D

9 lata 11 miesiąc temu #945939 przez żana
Mesy dwojki sa od 2mce+ a trojki 3mce+ ja kupilam juz trojki. Zauwazylam ze Amelce je sie lepiej i sie teraz tak nie denerwuje.

9 lata 11 miesiąc temu #945956 przez majka1987gnoWlkp
Mesy to bicie w butelkę to taki odruch wrodzony... Instynkt :-) jak dziecku karmionemu piersią za słabo leci to bije w pierś żeby rozluźnić kanaliki ;-) czysta natura.. Jak najbardziej zmieniaj smoczek ;-)

[/url [/url]

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #945968 przez mesy
Zana z tego co czytalam dr.brownsa dwojki sa od 3 msc.

Majka no wczesniej tylko w hebrate tak walil bo nie chcial pic :P a teraz nawet w meee

A tak w ogole Patryk sie naprawil ;) spal do 5 ;) zjadp i o 6-30 zas zasnal :D zaraz pewnie zas sie bedzie budzil na meee

9 lata 11 miesiąc temu #946004 przez żana
Mesy być może zależy od firmy. Na smoczkach z aventu właśnie jest napisane tak jak pisałam. Ja myslalam ze trójki sa od 4m-cy i poszłam po dwójke bo miałam tylko jeden taki smoczek a butelki dwie. Ale Pani w sklepie mówiła ze 3m-ce to już trójki no i kupiłam. I obczytałam na opakowaniu i faktycznie 3m-ce + Gdyby mała nie załapała to dawałabym nadal w dwójkach ale tak sie składa ze ładnie pije więc narazie założyłam trójki. Ale do dwójek robiłam dwa podejścia. Zazdroszcze Ci snu Patryka :) co Ty robisz ze Ci tak spi :P

9 lata 11 miesiąc temu #946038 przez mesy
Zana ie wiem co robie , ale zauwazylam , ze jak wycisze go po jedzeniu to zasypia i spi do rana , ale musi zasnac tak 18-00/19-00 bo jak pozniej tj rozdrazniony i budzi sie w nocy....choc ostatnio duzo sie naumial i za duzo aderenaliny mial w sobie i pewniw dlatego siw tak budzil o 2-15 w nocy....

Dzis rano ubieram mu pampersa dwojke a on w ryk...sciaglam i szczeliwy wiec zalozylam mu trojke....zrobil sobie dwojeczke to mowie ubiore mu teraz po dwojeczce dwojke , a on zas ryk :woohoo: chyba nie chce chodzic w zaciasnych majtkach hehehe

9 lata 11 miesiąc temu #946052 przez żana
Mesy ja bardzo szybko przeszłam na pampersy 3 :) Kupuje zawsze większą ilość z promocji. Kiedyś dla wypróbowania wziełam jedną paczkę happy ale to pierwszy i ostatni raz. Bardzo mało pomieszczą i szybko śmierdzą. Jak do tej pory to najlepiej się u nas pampersy sleep&play sprawdzają. Sprytnie dał Ci znać że chce już trójeczki :P A co do spania to muszę z moją zacząć wojować żeby tak zasypiała. Ale jakby się położyła tak jak Twój Patryk to jeszcze przed północą obudziłaby się napewno.

9 lata 11 miesiąc temu #946056 przez Miki
Lidia spała mi dzisiaj do 11:20 :woohoo: oczywiście z przerwami na jedzenie ale to i tak rekord :P
Co prawda wczoraj mieliśmy problem z zaśnięciem Małej... wojowała do 23 :whistle:

Mesy Ty to masz dobrze z tym spaniem ;) Może też będę miała takie noce jak przejdę na butlę... ale to nieprędko :laugh:

Idę szykować siebie i Małą na spacer ;)

Miłego dnia!

9 lata 11 miesiąc temu #946072 przez Myszata
ja znowu napisalam i się niedodalo wrrr wiki ostatnio ma problem ze spaniem

9 lata 11 miesiąc temu #946073 przez Myszata
szkoda nadrobilam was i się nie dodalo juz trudno...

9 lata 11 miesiąc temu #946114 przez Myszata
majka tabletki wyslane ja wczoraj bylam na mikolajkowych zakupach:-) sama;-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka