- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2014
Mamusie Wrzesień 2014
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szczepienia mamy przesuniete na 7 styczen nie miala nic przeciwko , a nawet wpisala do karty ta sennosc Patryk po poprzednim szczepieniu sie zdziwilam , bo szlam z bojowym nastawieniem , a tu doktorka nie stawiala oporu
Patryk wazy 6720 .... mowila , ze jak tak dalej pojdzie , bo widziala , ze ma bardzo duze ppstepy z tym lezeniem na brzuszku to on bedzie chodzil w 8-9 msc buhehe taki zarcik poki co skupiamy sie dalej na cwiczeniach
Oczywiscie obsikal jej tam ten stol do badnia pogadal , pomarudzi i srru do wozka bo zmeczony
u mnie w miescie korki , ze ja pierdziu jak nigdy :^ sklep otworzyli i ludzi w ciul :/
Zana ja mam na miesiac trojek i wiecej nie kupuje , bo mialam w zapasie dwojek i mi 1,5 paczki zostalo :/ mam nadzieje , ze uda mi sie je komus sprzedac....bo co z nimi zrobie :/ na trojki powinien juz tydzien temu przejsc , ale mialam cicha nadzieje , zr pociagnie na nich az je zużyje jednak nadzieja matka glupich hehehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- żana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Princessa27
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Princessa no waga piekna , ale ciezki juz sie robi dobrzre , ze jak go usypiam to siedze majac go na rekach , bo zeby go nosic to bym rady nie dala
- Miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 59
Mesy biedny Patryk też bym pomyślała ze to o pampersy chodzi
Jutro na 13 musze być na uczelni i do 18:15 Do tego dochodzą 2h jazdy samochodem... nie wiem jak wytrzymam bez Małej tyle
Dzisiaj z M. robimy sobie wieczór filmowy
Tak więc uciekam na film zrelaksować się przed jutrem...
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Otrzymane podziękowania: 41
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Princessa27
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
Princessa śliczności:D
Jak mnie wkurza juz mieszkanie z moimi rodzicami Mojego M maja za parobka bo moj tata ma przepukline i idzie na operacje 11 grudnia ja wszystko rozumie ale jest powiedziane ze MUSI wszystko za niego robic nie że moze a to juz jest roznica nie powiedziec komus musisz niz moglbys cos zrobic bo zle sie czuje nie uwazacie??dzisiaj u mnie bylo - 10 a mu kazali robic cos na dworzu a ja powiedzialam ze nie bedzie robil na dworzu bo niedawno byl chory i znowu bedzie chory to juz wielka obraza mieli z wiki zostac a ja mialam jechac na zakupy to wymyslili wyjazd sobie podlosc ludzka nie zna granic ja sie z nimi psychicznie wykoncze jak wiki zasnie to specjalnie glosno wszystko rbia zeby sie obudzila np czajnik wlacza i udaja ze nie slysza jak sie gotuje , krzycza z jednego pokoju do drugiego zamiast podejsc i cos powiedziec ja z nimi nie wytrzymam dlugo bez kitu...zalatwilismy chrzciny 25 grudnia na 12 oczywiscie tez jest problem ze w swieta ze nie zgodzilam sie zeby byli sami goscie od strony mojej mamy(bo jak robia imprezy urodziny mamy to juz taty strony sie nie prosi nawet ojca a jak sa taty urodziny to jest rodzina taty i wszyscy z rodziny mojej mamy to jest perfidia nie) i moja mama tez tak chciala zebym pozapraszala kuzynki swoje a od mojego M tylko rodzicow i dziadkow i sie poklocilysmy bo powiedzialam ze jak ona chce tak robi w swoim malzenistwie to niech robi tak a ja mam swoje i ma sie nie wtracac bo juz nie wytrzymalam...No i dalej utrzymuja to ze jak mama ma byc z wiki jak ja pojde do pracy to mam jej placic najnizsza krajowa czaicie to ja wole juz kogos obcego jak sie wyprowadzimy niz ja bo tata sie nie zgodzil zeby ktos obcy byl z wiki u nas w domu jak nie wezme mamy...ja mam taki stres zoladek mnie boli ze nie moge spac w nocy ani jesc...i jeszcze w trakcie przytulanek (bo sie zdobylam na odwage i probe po ostatnim jak mnie okropnie bolalo) bol w brzuchu taki jak by mnie tam rozrywalo w srodku a po krew takie skrzepydwa dni ja nie wiem czy to jest normalne...
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Princessa27
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Princessa27
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
znaleźliśmy dom ale 200 tys blisko pracy ale rata 900 zl to trochę duzo
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele