BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

9 lata 11 miesiąc temu #946138 przez mesy
To nie chodzilo jednak o pampersy :blush: Patryk ma siuska obdartego :blush: buhehehe . Chyba od tego , ze tyle na brzuchu go cwicze :P bylam u doktorki bo i tak mialam isc go wazy i pogadac o tych szczepieniach to od razu zobaczyla siuska :P

Szczepienia mamy przesuniete na 7 styczen ;) nie miala nic przeciwko , a nawet wpisala do karty ta sennosc Patryk po poprzednim szczepieniu ;) sie zdziwilam , bo szlam z bojowym nastawieniem , a tu doktorka nie stawiala oporu ;)

Patryk wazy 6720 .... mowila , ze jak tak dalej pojdzie , bo widziala , ze ma bardzo duze ppstepy z tym lezeniem na brzuszku to on bedzie chodzil w 8-9 msc buhehe taki zarcik :P poki co skupiamy sie dalej na cwiczeniach ;)

Oczywiscie obsikal jej tam ten stol do badnia :P pogadal , pomarudzi i srru do wozka bo zmeczony :P
u mnie w miescie korki , ze ja pierdziu :woohoo: jak nigdy :^ sklep otworzyli i ludzi w ciul :/

Zana ja mam na miesiac trojek i wiecej nie kupuje , bo mialam w zapasie dwojek i mi 1,5 paczki zostalo :/ mam nadzieje , ze uda mi sie je komus sprzedac....bo co z nimi zrobie :/ na trojki powinien juz tydzien temu przejsc , ale mialam cicha nadzieje , zr pociagnie na nich az je zużyje :P jednak nadzieja matka glupich hehehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #946153 przez żana
Mesy w życiu bym nie pomyślała że od ćwiczeń może sobie podrażnić siuśka. No ale dobrze ze akurat byłas u lekarki. Kamień z serca mi spadł :) przynajmniej o 20dkg Patryk jest cięższy od Amelki :)

9 lata 11 miesiąc temu #946172 przez Princessa27
Messy to piękna waga nasz ma dopiero 6kg i to we wtorek na szczępieniu będę wiedziała dokładnie. Nasz dziś tez spał wyjątkowo bo jak o 19:15 zaczął jeść i o wpół zasnął z 20 minutowa przerwa o 21 spał mi do 4.20 cyc i po godzinie jędzenia spał do 7,30 tak ma ostatnio ale miał jeden dzień ze spał jak mysz pod miota

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #946175 przez mesy
Zana no jak on "wedruje" na tym brzuchu to sobie podraznil :P

Princessa no waga piekna , ale ciezki juz sie robi :( dobrzre , ze jak go usypiam to siedze majac go na rekach , bo zeby go nosic to bym rady nie dala :P

9 lata 11 miesiąc temu #946199 przez Miki
A Lidia dopiero 5 kg :woohoo:

Mesy biedny Patryk :( też bym pomyślała ze to o pampersy chodzi :P

Jutro na 13 musze być na uczelni i do 18:15 :dry: Do tego dochodzą 2h jazdy samochodem... nie wiem jak wytrzymam bez Małej tyle :(

Dzisiaj z M. robimy sobie wieczór filmowy :P
Tak więc uciekam na film zrelaksować się przed jutrem...

9 lata 11 miesiąc temu #946203 przez Myszata
ja 3 pampersy uzywam od końca października wiki jest o tartą od tanich pampersow wiki swiruje ze spaniem

9 lata 11 miesiąc temu #946219 przez majka1987gnoWlkp
Mysza napisałam Ci tu wiadomości priv ;-)

[/url [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #946280 przez Princessa27
Dziewczyny zaczęliśmy w końcu ocieplanie domu jak się ciesze to pojęcia nie macie jeju.
A u nas tak zimno masakra teraz jest -5:'( niecierpie zima.

A to nasz mistrz dziś

I Domis kot nazwany ms cześć budowy domu.

Princessa27
Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu #946350 przez Myszata
Majka wszystko masz w liście :P
Princessa śliczności:D
Jak mnie wkurza juz mieszkanie z moimi rodzicami Mojego M maja za parobka bo moj tata ma przepukline i idzie na operacje 11 grudnia ja wszystko rozumie ale jest powiedziane ze MUSI wszystko za niego robic nie że moze a to juz jest roznica nie powiedziec komus musisz niz moglbys cos zrobic bo zle sie czuje nie uwazacie??dzisiaj u mnie bylo - 10 a mu kazali robic cos na dworzu a ja powiedzialam ze nie bedzie robil na dworzu bo niedawno byl chory i znowu bedzie chory to juz wielka obraza mieli z wiki zostac a ja mialam jechac na zakupy to wymyslili wyjazd sobie podlosc ludzka nie zna granic ja sie z nimi psychicznie wykoncze jak wiki zasnie to specjalnie glosno wszystko rbia zeby sie obudzila np czajnik wlacza i udaja ze nie slysza jak sie gotuje , krzycza z jednego pokoju do drugiego zamiast podejsc i cos powiedziec ja z nimi nie wytrzymam dlugo bez kitu...zalatwilismy chrzciny 25 grudnia na 12 oczywiscie tez jest problem ze w swieta ze nie zgodzilam sie zeby byli sami goscie od strony mojej mamy(bo jak robia imprezy urodziny mamy to juz taty strony sie nie prosi nawet ojca a jak sa taty urodziny to jest rodzina taty i wszyscy z rodziny mojej mamy to jest perfidia nie) i moja mama tez tak chciala zebym pozapraszala kuzynki swoje a od mojego M tylko rodzicow i dziadkow i sie poklocilysmy bo powiedzialam ze jak ona chce tak robi w swoim malzenistwie to niech robi tak a ja mam swoje i ma sie nie wtracac bo juz nie wytrzymalam...No i dalej utrzymuja to ze jak mama ma byc z wiki jak ja pojde do pracy to mam jej placic najnizsza krajowa czaicie to ja wole juz kogos obcego jak sie wyprowadzimy niz ja bo tata sie nie zgodzil zeby ktos obcy byl z wiki u nas w domu jak nie wezme mamy...ja mam taki stres zoladek mnie boli ze nie moge spac w nocy ani jesc...i jeszcze w trakcie przytulanek (bo sie zdobylam na odwage i probe po ostatnim jak mnie okropnie bolalo) bol w brzuchu taki jak by mnie tam rozrywalo w srodku a po krew takie skrzepydwa dni ja nie wiem czy to jest normalne...
Załączniki:
Podziękowania: mamalenki

9 lata 11 miesiąc temu #946376 przez Princessa27
Myślała a myślisz czemu ja tak cisne z ta budowa bo tu jest podobnie co nasze gdzieś leży to zaraz prześzkadza wszystko mamy wynosić do siebie w kolko nas moja matka kontroluje co kupujemy ze marnujemy pieniądze nawet małego rzeczy przeszkadzają a tak to ukochany wnuczek. Wtrąca mi się jak ja się nim zajmuje. Chce iść do siebie mimo że łazienka nie zrobiona przynajmniej nikt mi w gary i portfel patrzył nie będzie. Dobrze ze juz bliżej niż dalej.

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #946379 przez Myszata
No dokladnie my nie mamy gdzie uciec...wypila bym sobie drinka z tych nerwow ale pewnie mleko bym musiala sciagac...

9 lata 11 miesiąc temu #946393 przez Princessa27
Ja tez o drinku marze ale w naszej sytuacji gra nie warta świeczki. Zbędną robotę sobie robić i kłopot a i czy dziecku by nie zaszkodziło?

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #946413 przez Myszata
jak byś dawala w tym czasie mm a swoje sciagala i wylewala to nie
znaleźliśmy dom ale 200 tys blisko pracy ale rata 900 zl to trochę duzo

9 lata 11 miesiąc temu #946459 przez majka1987gnoWlkp
Kuwa jak bozie kocham. Wyjdę i jebne drzwiami. Misia traktuje mnie jak czasoumilacz i non stop na Cycu.. Co uśnie i ja odloze to oczy jak 5 zł:-/ Tosia tez daje popis... Juz szlak mnie trafia bo jak zwykle sama...... Ze wszystkim jestem dziś w polu.... Niech mnie ktoś dobije niech się nie męczę.....

[/url [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #946469 przez Myszata
Majka ja mam dzisiaj taki sam dzien wyszłam z wiki na spacer zapinam kurtke i mi sie zamek na cyckach rozwalil i dupa nie szlo zapiac a w zimowe buty z zeszlego roku nie moge stopy wlozyc masakra!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka