BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2014

9 lata 11 miesiąc temu #945477 przez żana
Hej!

Pomimo wczorajszego szczepienia Amelka ładnie przespała noc i dziś też jest kochaniutka :) (odpukać)
Pojechałam dziś rano do labolatorium, musiałam sobie troche badań porobić bo coś jest na rzeczy i dzwoniłam do mamy (bo Amka z babcią została) to o 9 jeszcze spała :) wstała podobno o 9:30.
Zaczęłam kupować już pomału prezenty. Mam już dla bratanicy ( sukienkę z 5 10 15 za 40zł ale naprawde śliczna ) i kompletuje już dla męża :)

Miki biedna jesteś z tą nauką. A przecież umysł musi być wypoczęty do myślenia, może w dzień się z malutką trochę połóż.

Mesy gratki dla Patryka :) Moja też już robi postępy.. Dzieci wbrew pozorom są baaaardzo mądre i zdolne :)
Podziękowania: mesy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #945498 przez honka_18
Hejka

Miki Mała jest słodziutka :laugh:
Współczuje Tobie tej nauki

Mesy brawa dla Patryka :cheer:

Ja ostatnio nie mam na nic czasu, wszystko robię w biegu bo Artur zaczął mnie "terroryzować" co chwila płacze bo chce już siedzieć. sadzam go na chwile ale jemu jest mało :whistle: . Waży już 5.200 :woohoo: i przesypia całe noce , daje jemu już kaszkę na noc więc może dla tego ;)
A i ma uczulenie na wilgoć :( :( :( strasznie kaszle w deszczowe dni :(
My też już żyjemy świętami, już kupiłam prezenty chłopcom, siostrzenicą Sis coś kupi od nas ja tylko dam kasę więc problem z głowy, ale nie wiem co kupić dla M :whistle:
A Wy co kupujecie mężom???

dobra Adaś zasną ( 1 raz od tyg w dzień ) więc biorę się za nadrabianie forumowych zaległości

9 lata 11 miesiąc temu #945508 przez Myszata
Mesy to super
Żana no to dobrze ze po szczepieniu ok nie kazde dziecko musi byc chore jak te stare ciotki plota heh
Moja wiki nie spala cala noc daje jej to zelazo na anemie ale ma takie rozwolnienie ze szok...Ja tez nie wiem co Mężowi kupic i powoli te zaczynam kompletowac rzeczy bo troche do obkupienia jest...

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #945575 przez Princessa27

Hej. U mnie się dzieje mama robi remont. My u siebie zaczynamy ocieplanie jutro listwy mają przywieźć. Mały niespokojny płacze od wczoraj a jak mu gryzak daję. To by go pozarl slini się strasznie. To obiecane ksero dla mam na cycu. I nasz kocur o którego Miłosz masuje stopki

Princessa27
Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #945580 przez lynka80
Mesy, gratki dla Patryka! ;)

Miki, podziwiam :)
A Lidia słodziutka ;)
ja ostatnio jeden wieczór spędziłam nad tłumaczeniem i stwierdziłam ,że mi mózg po całym dniu z dzieckiem zanika... Nie dałabym teraz rady zmusić się do wysiłku intelektualnego :S
a najlepsze jest to, że zamierzałam się na studia podyplomowe zapisać, bo myślałam ,że na macierzyńskim będę miała maaaasę wolnego czasu :laugh: Dobrze,że wtedy mnie mąż odwiódł od tego pomysłu, ;) może jak do pracy wrócę...

Honka,to Arturek już duży chłopiec jest!

Co do prezentów to na chwilę obecną mam zamówioną huśtawkę dla Misi na mikołaja :laugh:
Mężowy zamierzam jakąś porządną koszulę do pracy zakupić i na tym kończą się moje pomysły co do prezentów gwiazdkowych..
Wiecie co, ja to w ogóle nie przepadam za świętami :blush: jakoś nigdy nie potrafiłam dać się ponieść tej świątecznej atmosferze.. .Nie wspominając już o tej całej komercyjnej stronie świąt. Dlatego zawsze z mężem uciekaliśmy w tym okresie do dalekich krajów. To będę nasze pierwsze , wspólne święta kiedy trzeba będzie stawić czoła polskiej tradycji ;)

Rośnij nam zdrowo!

9 lata 11 miesiąc temu #945581 przez Princessa27
Messi to mega postęp w tak krótkim czasie

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #945590 przez mesy
Princesssa ale masz kota :woohoo:
No Patryk robi postepy , bo ani na chwilke mu nie odpuszczam....jak trzeba ćwiczyć to cwiczymy ;)

Ja w tym roku nie robie prezentow .... co roku robilismy a teraz tylko Patrykowi cos kupimy ;)

9 lata 11 miesiąc temu #945592 przez Princessa27
My z mężem tez prezenty opuszczamy tylko klopsikowi a nasz prezent to jak na swoje pójdziemy to to największy prezent będzie a jakie ćwiczenia robicie Messy?

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #945595 przez Miki
Żana super, że Amelka tak dobrze zniosła to drugie szczepienie :) My mamy 5 grudnia ;)

Princessa ale kot :woohoo:

Iynka zawsze chciałam święta spędzić w ciepłych krajach... ale co roku przekladalismy na kolejny i lataliśmy tylko latem ;) No a teraz to zostaną nam wakacje w Polsce lub ewentualnie Chorwacja czy Bułgaria żeby móc jechać samochodem, bo Małej nie wyobrażam sobie wsadzić w samolot :huh:

A propos prezentów to co roku największy problem mam z M. :P teraz też nie mam pomysłu...

Zamówiłam sobie dzisiaj przez internet spódnice i bluzkę na święta :P Co roku ubierałam sukienki ake teraz przy karmieniu to nie bardzo więc zmuszona byłam zakupić coś eleganckiego :P

9 lata 11 miesiąc temu #945616 przez Princessa27
My 2.12 mamy kolejne szczepienie i znów mam stres.

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #945617 przez Princessa27
Miki a jaki tytuł będziesz. Bronić? Sorry za te błędy ale z tel pisze mój tel sprzedałam do kompa usiąść nie mam czasu a męża tel dopadam wieczorami. Ja tez słyszałam że 2 szczepienie gorzej 8-)

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #945620 przez Princessa27
A to Miloszek

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu #945621 przez Princessa27
A to Miloszek

Princessa27

9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #945622 przez Princessa27
A to Miloszek

Princessa27
Załączniki:

9 lata 11 miesiąc temu #945624 przez Princessa27
Sorry za spam ale z tel to masakra >:)

Princessa27

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka