- Otrzymane podziękowania: 35
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2014
Mamusie Wrzesień 2014
- żana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My już po zakupach Wydaliśmy fortune!! A najśmieszniejsze że nikomu prezentu nie kupiliśmy. Ja kupiłam sobie torebkę i piżame. Fajne piżamy są w reserved A Amelce w HM śliczną sukienke na swieta kupiłam za 25zł
Mała prawie całe zakupy nie spała, musieliśmy ją często brać na ręce bo chciała widzieć te wszystkie światełka i kolory, ale ogółem była grzeczna
U was też tak zimno ??
Majka rozumiem co czujesz. Nie martw się, przyjdą łatwiejsze dni!!
Myszata,Princessa, my mieszkamy u mnie. Jedynie co nam przeszkadza to mój Ojciec. Reszta jest jak najbardziej w porządku. Ale wiem co możecie czuć. Princessa ale pomimo że my mamy dobrze to i tak Ci zazdroszczę budowy i to już na takim etapie. Zawsze lepsze ciasne ale własne!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
W SOBOTĘ był u moich rodziców , a wczoraj u koleżanki swojej i znajomi byli u nas popołudniu...ogólnie szał ciał wczoraj ALE Dał radę był bardzo towarzyski i nie płakał JEDYNE Co wczoraj jak zasnął to po godzinie coś mu się chyba przypomniało i ryk , ale wzięłam go na ręce i zaraz zasnął i spał do 5 rano chyba jednak za dużo wrażeń jak na takiego maluszka....ale i tak dał radę
żana ja wczoraj byłam u teskacza kupić Patrykowi kombinezon i wzięłam rozmiar na 9-12 msc
wciskałam Patryka w te małe i borok się popłakał hehhe tak sobie to zapamiętał do takiego stopnia , że ja wieczorem położyłam kombinezon obok niego , żeby zobaczyć ile jest za duży to się rozpłakał buhehheheh no ale chociaż rękawiczek nie będzie musiał nocić , bo rękawy ma takie długie hehhe
kuźwa ja miałam dla niego 3 kombinezony i z każdego mi wyrósł a 2 tyg temu były na niego jeszcze za duże ....T mówi weź większy ., bo zimno jest do marca , a z nim to nigdy nic nie wiadomo i ciul będzie chodził w za dużym hehehheeh
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Princessa27
- lynka80
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 51
jak zimno, brrrr
Miki, jak tam zajęcia? jak bez Małej dałaś radę?
Myszata, nie dałabym rady tak mieszkać a nie myśleliście o wynajęciu mieszkania? czemu od razu dom? ja tam wolałabym się w kawalerce cisnąć ,ale u siebie
Tez musze na zakupy dla Młodej się wybrać. No i jakąś kreację na święta jej zakupić. W tesco były fajne sukienki mikołajki, ale jej rozm. już nie było.
W ogóle to mi ktoś chyba dziecko podmienił, wczoraj przespała cały dzień z przerwami na jedzenie, a w nocy budziła się na papu co 2h-1,5h
Czyżby kolejny skok rozwojowy
Teraz mi chuście drzemie
- Miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 59
Zaliczyłyśmy właśnie spacer Zimno jak nie wiem ale póki nie pada to wychodzimy...
Żana fajnie, że zakupy udane A co do piżam to kupiłam właśnie z reserved sobie i M. W sumie to zamówiłam przez internet
Mesy a u nas od początku kombinezon jest za duży Lidka coś powoli rośnie bo jak na razie to wyrosła tylko z dwóch pajacow Ale to może też dlatego, że większość ciuszków kupowałam na 62-68
Myszata ja też bym coś na Twoim miejscu wynajela... Nawet jakąś 'klitke' byle być na swoim Ja sobie nie wyobrażam mieszkać z rodzicami.... Po zabijali byśmy się
Princessa zazdroszczę świątecznego nastroju Uświadomiłaś mi że już mamy grudzień Jakoś rachubę tracę ostatnio...
Co do zajęć to pojechałam tylko w sobotę i wróciłam po 4 godzinach Nie wytrzymałam dłużej i po prostu musiałam wyjść z wykładu szybciej... Mała była grzeczna tylko mało mojej mamie zjadła... wieczorem wypiła mi 200 ml mojego mleka (za dużo rozmrozilam i szkoda było mi wylać więc podałam jej w butelce) i biedna wszystko zwróciła... No i odkąd wróciłam wisi cały czas na cycu i w nocy pobudki co 30 min - 1 h - max 2 godziny spi... Oby dzisiaj noc była lepsza... Wczoraj już miałam kryzys i chciałam przejść na mm ale już mi przeszło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iynka zdrowa już jesteś?
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Otrzymane podziękowania: 41
U nas Miki po tym wzgledem tez lipa bo mnie tak boli w trakcie najwazniejszy moment ze o zgrozo az sie boje to robic...Ja juz wiki ubieram ciuszki w przedziale 62-74 niektore za duze niektore za male dziwne rozmiary...
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do tego , ze wrocilas po 4 godz to sie nie dziwie tez bym nie wytrzymala haha
wlasnie patrze na tvn i zas leci ten kurde doradca smaku :/ wspomnialo mi sie z czasow ciazy....nie moglam na ten program patrzec , bo mnie mdlilo
- lynka80
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 51
nic dziwnego,że się wcześniej urwałaś z zajęć, ciekawe ile ja bym wytrzymała bez Misi aż się boję jak to będzie jak do pracy wrócę
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
miki biedulko współczuję ja najdłużej małego zostawiłam na 1,5h ale nie odciągałam pokarmu i szczerze to brzydko mówiąc srałam strachem a męża tak poganiałam samochodem ze o mało w tył jednemu wjechaliśmy. jednak wole mieć go ze sobą niż choćby z babcia. no ale ja już mam szkołe za sobą teraz kombinuje co zrobić żeby zaczać w domu pracować i nie musiec go zostawiać ale pewnie nie wyjdzie
Princessa27
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 59
Zauważyłam, że ciuchy robią się na mnie za luźne Nie wiem jak wygląda sprawa moich kg bo nie mam kiedy się zważyć.. choć pewnie jeszcze mam nadmiar
Mesy no zaszalałam z tą bielizną Ciekawe tylko jak M. zareaguje na taki prezent Jak na razie podpytuje go czy nie planuje wychodnego z kolegami w sobotę
Princessa jak Miłosz gorzej zniósł to drugie szczepienie?
Myszata czemu aż trzy lata gin każe Ci odczekać? Mój mi mówił, że po cc teraz można od razu... Fakt, że lepiej odczekać, bo to obciążenie dla organizmu ale jeśli chodzi o samo cięcie to nie ma przeciwwskazań
No ale jeżeli o mnie chodzi to nie planujemy z M. drugiego dziecka...