- Otrzymane podziękowania: 105
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2014
Mamusie Wrzesień 2014
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny co do ten teges..... Teraz i u mnie jest kiepsko ale mój non stop w pracy... Przyjeżdża to Tosia go męczy i biedak pada przed 22..... Czasem się coś zdazy z rana.... Łącznie od czasu połogu chyba 5/6 razy... Ale tak jest że my teraz mamusiejemy.... Nawet zapach mamy inny..... Moja rada Miki.... Ubierz jutro wdzianko... Szpilki.... Make-up.... Jak się będzie szykował na wyjście to stan przed nim i stanowczo powiedz ze dziś twój mąż zostaje w domu zagraj trochę wiesz.... Stronę dominującą.... Taka napaść z nienacka go co najmniej dziwi.....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Otrzymane podziękowania: 41
Miki Majka ma rację zrób tak a jeśli sobie pójdzie i na to niezareaguje będzie wokal iść do Kumpla to moim zdaniem będzie sygnal ze cos jest nie tak...
ja do mojego to się przytule i jemu juz się chce ale ja nie chce bo mnie boli ale jakoś staram się temu zaradzic hehe
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
Wiki odkryla ze ma raczki gada z nimi namiętnie liże je hehe i powoli sięga po zabawki przywieszone do wózka jak sobie gada to wychodzi jej mama nie albo boli albo tata hehe a najlepsze jest jak sobie śpiewa jak pije cyca to z niej nie mogę
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Każde dziecko jest jednak inne
Ok Mysza zaraz wysyłam w poniedziałek kolo południa powinnaś juz mieć.. Dziękuję Ci bardzo :-*
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
Kasa poszla
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Ha i jestem mega dumna z syna bo był jak aniołek i nawet u cioci, wujka i dziadka siedział cichutko albo gadał po swojemu a tak teściowa zawsze wiki to tylko je i śpi a dziś dupa cały czas marudzila i płakała.
A ja wynalazłam sposób jak małego zmobilizować do chwytania w rączkę i Koziolek Matowej jest jego. Ma zajęcie i ćwiczy uchwyt
Messy a my teraz jemy i małemu z fb puściłam film Patryka jak gada a ten cyc w buzi i nabija to mu mowie nie gadaj przy jedzeniu bo będziesz miał głupia babę
Princessa27
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Princessa27
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 59
Jak Mikołajki u Was?
Wczoraj powyciagalam już część dekoracji świątecznych żeby czuć klimat świąt i powoli ogarniam dom Jutro mam w planie wziąć się za okna.
Co do M. to niestety plan nie wypalił Mimo tego, że od tygodnia wspominałam mu, że szykuje coś na sobotę to on przywiózł po pracy swoją najmłodszą siostrę na noc... Więc prezent dostał ale zapakowany... Był zaskoczony prezentem i wyglądał na niezadowolonego że nie wypalił...
No i z tego wszystkiego się nie odzywamy, bo on z siostrzyczka przed tv i ciężko mu było na chwilę zająć się Małą żebym mogła skończyć robić porządki Wkurw** mnie jak nie wiem! Najlepiej, żebym wszystko sama robiła...
Myszata Wiki jaka już duża
A tu Lidia z jednym z mikołajkowych prezentów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj musialam kupic odkurzacz , bo ten co mielismy zdechl , a dzis kuzwa zelazko , bo T prasowal i mu spadlo z deski i pekl pojemnik na wode nie zauwazylam tego wczesniej i dobrze ze z dala od przedluzacz odstawilam , bo byla by kaplica....biore zelazko po czasie zeby odtawic na miejsce a tu kabel caly mokry
i musialam kupic nowe :/
U nas chyba skok rozwojowy i to jakis mega :/ Patryk ladnie noce przesypia , ale budzi sie z placzem wrecz piszczy dzis o 5 rano tak sie rozplakal , ze az lezki mu lecialy ogolnie straszna gadula sie z niego zrobila..na brzuszku jak lezy to sie cieszy jak glupol ..wiec postepy u nas sa dzis tak sie nagadal ,ze mnie i T policzki ze smiechu bolaly tylko kurde ten jego placz....
malo tego w dzien Patryk dulda 210 ml mleka ! Na noc 260....masakara jakas ....ale po herbatce humana robi nam 3 kupska dziennie
no to tyle u nas
Miki tos prezenta zrobila swojemu hehehe ja musze sobie tez jakas bielizne kupic , bo chodze jak stara malenka