- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2014
Mamusie Wrzesień 2014
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
a niech je zdrowy chłopak ;)n
Myszata zreszta co ja poradze jak on potrzebuje to je....sama mu nigdy nie zwiekszalam ilosci mleka....zawsze czekalam az sam zawolal , ze malo
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
Napisalam posta wczoraj oczywiscie sie nie dodal miki to mikolajki mialas niezle ja byc wscieklizny dostala na takie cos...zreszta tesciowa tak mi dziala na nerwy ze poprostu kur....co to za kobieta to masakra truje juz tak o te chciny ze ja pier..koszmar jakis...
- lynka80
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 51
Miki, to kiepsko ,że niespodzianka nie wypaliła :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Lidia słodka sama chwyta grzechotkę do rączki? bo Misia nadal nie łapie zabawek...
Mu jutro szczepienia, już się boję!
A tak w ogóle to od wczoraj Marysia ciągle śpi z przerwami na jedzenie i marudzenie A już taka grzeczniunia była .. Może to kolejny skok? w sumie 12 tydzień to by się zgadzała.
Ja też z resztą dziś nie w nastroju. Chciałam rano mleko odciągnąć żeby po południu do sklepu wyskoczyć (SAMA dla odmiany) i coś sobie z tą elektryczną nakładką nie mogłam sobie poradzić, to tego Misia zaczęła piskać więc musiałam do niej lecieć i w nerwach rzuciłam laktator aż na podłogę spadł... nawet nie sprawdzałam czy działa.. a tani nie był ..
Jakiś kryzys przechodzę ostatnio :/
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Princessa27
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 59
Udało mi się pomyć okna w całym domu ale oczywiście bez zmiany firan, bo to sobie zostawiłam na następny raz Bo za jednym zamachem to by M. chyba się wykończył po tak długim czasie bycia z Małą
A i na paznokciach byłam jednak dzisiaj, bo zwolniło się miejsce I przyznam się Wam, że tak jakoś lepiej się czuje... taka dowartościowana i żeby tego było mało M. po moim powrocie od kosmetyczki zaczął się do mnie przymilać Chyba zaczyna być zazdrosny, bo stwierdził dzisiaj, że aż za dobrze wyglądam
Mesy współczuję nieplanowanych wydatków Najgorzej jak psują się rzeczy jedna po drugiej
Ale Patryk ma spust! Głodomorek mały
Iynka, Lidia chwyta zabawki tylko wtedy jak jej podsune pod rączkę Sama nie bardzo jeszcze chce.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A co do szczepienia to też bardzo się bałam a Lidia przeszła je bezobjawowo, bo nawet nie spała mi tak jak po piereszym.
- żana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Miki ja też mam dzień na sprzątanie, ale niestety musze pogodzić i porządki i Amelke bo jesteśmy dziś same. Pomyłam podłogi i kurze pościerałam, obiad zrobiłam i ogółem z wierzchu ogarnęłam no i do tego nieszczęsnego pieca co chwile chodzę ;/
A okna sobie zostawie jak ktoś mi się małą zajmie. Może Twój M poczuł wkońcu do Ciebie miętę
Mesy ale Patryk ma głoda Moja je ok 120ml
- żana
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Z jednej strony cieszę się na święta bo to pierwsze święta z Amelką, ale z drugiej strony nie cieszę się bo to drugie święta bez mojego brata
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jutro mamy usg bioderek..... jak on mi sie tam zesra to nie wiem co zrobie hehehe on po tej herbatce humana sra jak noworodek co drugie karmienie kupa i od kilku dni ma parcie kolo 15....a na 14 usg.... bede musiala sie zebrac szybciej co by nas nie zaskoczylo i zebysmy weszli pierwsi
ja w sobote pralam firanki i okna mylam ale wymylam tylko polowe , bo nie chcialam za bardzo wietrzyc w domu jak maly jest.....no ale lepsze to niz nic grunt , ze firanki czyste
zana ja sie ciesze na swieta bo T bedzie mial duzo wolnego a tak dla mnie kolacja wigilijna to zadna afera nawet w tym roku mi srednio lezy , bo kolo 17 zawsze rodzice robia a o 19 nam Patryk chodzi spac no nic jakos bedzie musial przebolec ten dzien
miki Lidia boska
miki ostatnio skusilam sie na zestaw do hybrydy ale nie chce mi sie jechac kupić i poczekam az kolezanka w styczniu bedzie jechala to mi kupi co trza nawet sobie ostatnio pomalowalam paznokcie haha co prawda bladym rozem ale zawsze xos
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
T pocisnal wlasnie do ksiedzowego zapisac Patryka na chrzest na luty.....
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
Ciekawe czemu tak jest ze pary przed porodem dogaduja sie maja udany seks itd a jak sie dziecko urodzi to sie wszystko zmienia na gorsze....
- Princessa27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Princessa27
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele