- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas też to samo z tym ślinieniem, pchaniem rączek, grzechotek i wszystkiego co popadnie do buzi ale nic białego na dziąsłach nie widzę, może są bardziej napuchnięte.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Bede informowac o efektach ;P
malvi cieszymy sie ze jestes:) heh no to widzisz jak Krzys sie popisal przed goscmi powodzenia z tymi wielkimi zmianami, staraj sie jak najszybciej dolaczyc do M bo szkoda czasu na zycie w rozlace...
Gratuluje pierwszej marchewki;) my czekamy jeszcze z jedzeniem, ale podejrzewam ze bedzie jazda heh
Ania ja na piersi planuje dopiero od 6miesiaca podawac inne produkty, ale jeszcze to przedyskutuje z moim pediatra jak zaleci zeby wczesniej podawac to nie bede oponowac;) co do pchania raczek do buzi to u nas to jest strasznie nagminne, nonstop doslownie... no i slinienie. zadnych zalazkow zebow jeszcze nie znalazlam wiec moze to taki etap rozwoju.
My dzis na chwile do ikei pojechalismy. Stas pierwszy raz w sklepie byl. Dal rade teraz spi... a ja zmykam a obiad moze uda mi sie zjesc spokojnie kto wie kto wie....
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Witam nowe mamusie
munnki - co do mojej diety to mi lekarz też już powiedział że mam powoli zacząć normalnie jeść (oprócz fasoli) ale ja to robię tak, że staram się jeść normalnie ale żeby w razie "w" wiedzieć co jej nie spasowało, z tego powodu, że często ją męczą gazy. (jak wtedy po soku jabłkowym jak przesadziłam)
malvi - super... mnie też kusi żeby wcześniej jej dać coś spróbować, ale lekarka powiedziała, że dopiero w 6 m-cu A co do wyjazdu, to mój M chętnie by wyjechał (mimo, że ma tu dobrą pracę) a mnie wogóle nie ciągnie póki co dobrze mi tu.
A co u nas?? Spanie powróciło do "normy" czyli w nocy co 3 godz pobudka. Odkąd odstawiłam sok jabłkowy względny spokój Szczepienie przeszła super, może troszkę bardziej marudna była, ale nie jakoś wybitnie:p
Wczoraj byliśmy z Wiktorią pierwszy raz na basenie było super:) jej też się podobało nie umiała się nadziwić, że taka dużaaaa wanna i tyle dzieci:) pod koniec była trochę marudna i popłakiwała ale to dlatego że była zmęczona, tylko ją ubrałam i padła i tak bez jedzonka wytrzymała prawie 5 godz Byliśmy bardzo dumni z Wiki bo instruktor ją pochwalił, że na plecach to podnosi się jak zwykle dzieci 5-6 miesięczne
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A i jeszcze pochwalę się tutaj pierwszym prezencikiem od mojej córci z okazji urodzin
A i powiedzcie mi czy jest ktoś którego dziecko nie cierpi leżeć na brzuszku???
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Minnie nam też pediatra powiedziała, żeby dać dopiero po 6 m-cu, ale ja się kierowałam własną intuicją i doświadczeniami w mojej rodzinie
Anetka trzymamy kciuki w takim razie
Kurde ale pogoda u nas - znów pada :/ ani wyjść ani nawet nic konstruktywnego nie chce się robić....
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
malvi z tymi sklepami jakos tak wyszlo,,, teraz juz wiem ze dobrze to znosi my do tej pory robilismy tak zakupy ze jedno szlo do sklepu drugie z malym w tym czasie spacer... no ale ikei sie nie da tak zalatwic;P
anetka no poszlalam troche z takimi "drobinkami"... reczniki, foremki na chleb, wieszaki do lazienki, ramki na zdjecia i takie szpeje... nie wiem czemu ale jak sie kupuje takie male rzeczy to ten rachunek na koniec jest mega zaskakujacy zawsze... nie wiem skad sie zbieraja takie kwoty spore
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bo ja mam każdy z "innej parafi" Każdy pokupił inne.
Malvi, może głupie pytanie ale jak podgrzewałaś Krzysiowi? Cały słoiczek czy ubierałaś do czegoś?
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- wiolaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 9
Minnie mój mały też nie przepada za pozycją na brzuszku, ale chyna pomału sie to zaczyna zmieniać. Wystarcy, że kładę go każdego dnia po kilka minut i stopniowo wydłużam ten czas. Jest coraz lepiej
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
Malutka jeszcze tez nie umie jesc lyzeczka, komicznie to u nas wyglada generalnie lyzeczke wkladam do pyszczka i mam wrazenie ze chcecala pozrec ... szybko "pogryzie" i od razy pyszczek otwarty po wiecej... marchew smakuje .... kupska tez ladne robi podbarwione marchwia, 1 dnia lekkie zatwardzenie a juz teraz "sliczna" kupunia.... za kilka dni bedzie brokul, a nastepne w kolejce jablko