- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- wiolaa
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Nie mogę dziś Dusiska położyć spać, nie zasnęła na spacerze i teraz się męczy i kwęka, usypia na 15 min i dalej marudzi. A cierpliwość u mnie po nieprzespanej nocy jest na minusie zdecydowanie. Ekh...
- inez 83
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Aneta a ile waży Twój Jasiek? Wiki 6700/64 i nosi 68, a nawet niektóre rzeczy 62 są dobre.
- sandra87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- sandra87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
co do cc - tez tak rodzilam i 3 pierwsze doby byly koszmarne, powtarzalam sobie ze nigdy wiecej... ale juz jakos to w zapomnienie idzie... ciekawa jestem czy przy drugiej ciazy jedno cc jest wskazaniem do kolejnego...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marzka w ciagu dnia Stas nigdy nie spi w lozeczku, jak go tam odkladam to od razu sie budzi. spi na kanapie w salonie lub w lezaczku;) nigdy nie ma ciemnosci a ja normalnie funkcjonuje przy nim jak spi (np w kuchni). drzemki max godzina, dawniej byly dluzsze ale te czasy juz wrocily (moze nie bezpowrotnie?)
Co do kup - to nie wierze ze moga byc zielone po brokulach lub szpinaku. Przeciez jak zjem brokuly lub szpinak to moje mleko pozostaje biale a mamy karmace jestescie dalej na jakies diecie? bo moja polozna z uporem maniaka powtarza ze nie powinnam byc juz na zadnej specjalnej diecie i moge jesc wszystko i w sumie tak robie. Tak samo mowi lekarz. A czasem mam wrazenie ze niektore z was nadal bardzo uwazaja na to co jedza i sie zastanawiam dlaczego, czy takie zalecenia dostalyscie? bo jak tak to moze ja powinnam skonsultowac jeszcze to moje wszystko zerstwo z kims:D?
my dzis bylismy u lekarza od rehabilitacji... mamy dalej cwiczyc, Malego nosi na prawo ale rozwija sie bardzo dobrze. Kolejna kontrola za miesiac.
- Marz-ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 10
Co do kupy zielonej to ja u mojej tak zaobserwowałam, jak jem inne warzywa to jest musztardowa, a jak szpinak to zielona ( nie mówię o jednym liściu )
Już któryś raz widzę, że piszecie, że po 3mcu nie ma znaczenia co się jej przy Kp. To dlaczego moja pediatra karze mi się tak katować . Źle reaguje na nabiał który jem i na jajka, drób ( ma wysypkę na twarzy i główce). Jak coś testuję, czy już mogę to ją wysypuje . Szykuje mi się drugi alergik, na szczęście syn już wyrasta, ale sporo to trwa.
Kacha witamidę D przyjmuję 2000 jednostek, dlatego nie tyle jestem przygnębiona co zdenerwowana
Też bym chciała, żeby moja w końcu wypracowała sobie drzemkę w ciągu dnia o stałej porze.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- wiolaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Ada ja mialam takie sprytne przedluzki do biustonosza co to obwod zwiekszaly ale dzieki temu przod mial tez sporo miejsca. kupilam w etam ale podejrzewam ze sa tez w inych sklepach. pozatym w szpitalu mialam biustonosz taka sama miseczka jak w trakcie ciazy z canpolu chyba. ale potem stwierdzilam ze te biustonosze takie brzydkie ze kupilam w etam po postu miekkie z odpinanymi ramiaczkami. i te plus przedluzki bardzo dobrze sie sprawuja (juz 3 miesiac;)). nie zapomnij o wkladkach laktacyjnych!
- wiolaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
bo mam przeczucie że Cię znam :-D
- Marz-ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 10