- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Minnie Marysia też nie przepada za leżeniem na brzuszku. Jak najpierw kładę ją na plecach, troszkę rozkulam i pomogę się przewrócić na brzuch wtedy się cieszy z tego i chętniej na nim leży.
Bo narazie to sama ani w jedną ani w drugą stronę się nie obraca.
Aneta ja też mam wielkie chęci żeby oduczyć Myśke od tych nocnych pobudek ale sił mi brak żeby nie przespać nocy. A ona chyba budzi się z głodu bo wciąga 150ml i powietrze z butelki więc zastanawiam się czy jej nie za mało.
A tu mam fajny artykuł dla tatusiów
www.bemam.pl/dlaczego-kapiele-z-tata-sa-takie-wazne/
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Anetka tak BabyDream sporo mają tych słoiczków A ten "pierwszy" był wyjątkowo mały i idealny do podania na 2 razy
Kacha ale ja bym chciała grać na gitarze! a umiem "tylko" na keyboardzie, ale to w sumie uczyłam się jak byłam w podstawówce, więc nie wiem czy dużo z tego jeszcze pamiętam
Marz-ka jak mówisz, że pomaga śpiewanie Kazika to może mój M też spróbuje (bardzo lubi słuchać)
Ania u nas zawsze ja wstaję jak coś się dzieje w nocy, ale u nas to akurat rzadkość, więc nie mam co narzekać.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nelka no fakt nie pomyślałam! Krzyś dziś się przekręcił z plecków na brzuszek, ale nie wiem czy to nie było w ramach napadu złości z głodu
Pogoda dziś znów u nas do d... i chyba kolejny dzień nie wyjdziemy na spacer :/ skiśniemy w tym domu.......
- wiolaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 9
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Marz - ka - Tę fajną tabelkę o skokach to wstawiała Julka, niestety, i zabrała ją razem ze wszystkimi swoimi postami...
A i pisałaś kiedyś o grach - otóż - ja też kocham gry. Mamy Dixit, sabotażystę i kolejkę
Nelka - ja bym też chętnie dziś kupiła jakąś pizze ale odchudzam mojego przystojniaka z błyskiem w oku : P Jest krem z dyni i pieczeń z kaszą. To znaczy jest w planach...
Malvi - klawisze dobra rzecz Ja na studiach dorabiałam ucząc grać na parapetach w szkole Yamahy i całkiem się nieźle bawiłam. Wyciągaj z szafy, podłączaj i graj
Rozpadnę się przez ten kręgosłup, nie mam siły nosić Duśki, leży bidna w łóżeczku i w ramach rozrywek do niej mówię czasami i śpiewam.
A i Dusinek o statnio zaczął nie tylko płakać ale i się skarżyć - zawodzi tak i bieduje. I przedwczoraj krzyknęła - bibi, lala i w płacz. Stąd nowa ksywka - Bibilala.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
marzka, kacha my tez czesto w planszowki gramy. dixit super, no i kolejka, catan... tylko teraz Maly niezawsze pozwala rozegrac partyjke w spokoju. my jeszcze do tego jestesmy zapaleni pokerzysci... mam nadzieje ze niebawem tradycja sie odnowi i znajomi beda wpadac na wieczorki pokerowe;)
u nas pogoda tez wiosenna, spacer juz zaliczony. w tym czasie maz zrobil obiad (ma tydzien urlopu na podratowanie rodziny;P) - vege burgery! juz sie nie moge doczekac jak je zjem jeszcze sie pieka .... a pachnie.... hmmmm
do mam cwiczacych - trening dzis zaliczony, maz ze mna chcial pocwiczyc, zdychal heh jednak nie jest ze mna tak zle skoro ja daje rade (ledwo bo ledwo) i on tez zipie (a z niego to typ sportowy byl, zanim praca totalnie pochlonela...).
a u was jak cwiczenia?
- Marz-ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 10
Kacha Faktycznie tabelka ze skokami była Julki, posty widmo
Współczuję bólu kręgosłupa, oby Twój "Szef" był dla Ciebie łaskawy
Munkki ja dalej ćwiczę, staram się rano, jak mała jeszcze śpi. Dzisiaj był 8 dzień. Po dwóch tygodniach się zmierzę, może coś się skurczyło . Waga pewnie stoi w miejscu, jak się pakuje frytki i kaszę ze skwarkami to się cudów nie muszę spodziewać.
Anetka kupiła sobie ekspres do kawy, a ja frytkownicę i namiętnie ją używam
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
Poproszę przepis na vege burgery.
A co do ćwiczeń to trochę leżą przez ten mój kręgosłup. Włączam płytę i robię tylko to co mogę. Staram się też rozciągać z nadzieją, że mnie boleć przestanie ale jest kiepsko Chyba się wybiorę do fizjoterapeuty.
- grimlik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Marz-ka jeśli chodzi o tą tabelkę co Julka wklejała.. to jak wpiszesz w google: skoki rozwojowe i dasz na grafike to ta tabela Ci wyskoczy
Dziewczyny ćwiczące jak Wam idzie?? Ja mam taki słaby brzuch, że porażka.. wgl nie czuję mięśni, ćwiczę też z Mel B ale ostatnio znalazłam tabatę ... 4 minutowy trening (ja robię razy 3) a daje taki wycisk ze pot strumieniem cieknie.
kacha .. a Tobie to pewno lędźwie dają popalić?? Spróbuj się trochę powzmacniać , oczywiście później rozluźniające i rozciągające ćw.... a jak odpoczywasz to może wypróbuj pozycji krzesełkowej. Mi też lędźwiowy ostatnio wysiada a ku temu odzywa mi się zestarzała rwa kulszowa po ćw jest lepiej.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
U nas marchewka dziś zaliczona i spacer też bo pogoda się zmieniła o 180 stopni
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja póki co spacerki, zielona herbatka i wiara w cuda i na wadze 0,5kg mniej :-D
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77