BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 8 miesiąc temu #873393 przez aneczka25
Hej kobietki,
my z orzeszkiem witamy się z pracy.Cała sobota do 21 i niedziela również w pracy :dry:
My tak myślimy że u nas będzie facet...takie przeczucie. Mąż i ja chcieliśmy dziewczynę ale co tam :P
Udanego tego pięknego dnia Marza ! :kiss:
Kinga2424 udanego świętowania.
Niedługo święta i tygodniowy urlop nas czeka- będziemy się byczyć :lol:
Buziaki dla was :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #873405 przez Caroina
Witajcie witajcie :)

Aneczka25 Współczuje, że weekend wypadł w pracy, w takim razie mało klientów i dużo spokoju życzę :)

Jak samopoczucie. Chyba faktycznie dolegliwości u wszystkich ustąpiły bo żadna się nie zkarży :)

Również miłego pogodnego dzionka :)

10 lata 8 miesiąc temu #873409 przez Ania86
Cześć :)
Aneczka, oby do tej 21 szybko przeleciało :)
U mnie pogoda tragiczna, zimno jak w listopadzie i ca chwile kropi :/ Mąż do 18 w pracy więc siedzę sama, nudy. Do tego chyba mnie coś nabiera, taka jestem słaba, boli mnie głowa i gardło :/ pije co chwile gorącą herbatkę bo nawet nie wiem co by tu zażyć :)

10 lata 8 miesiąc temu #873442 przez aneczka25
Caroina dolegliwości u mnie nadal trwają- rano tradycyjnie wymiotowałam.
Teraz wpierniczam ogórki małosolne-znalazłam w markecie takie świeżo robione i są PYCHA♥♥♥

Ania86 mój M weekendy ma wolne a ja jak widać w pracy :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #873614 przez nelka
Marza powodzenia na nowej drodze życia, dużo szczęścia, cierpliwości i miłości! Choć prawdziwe rewolucje czekają na was w październiku;-)

Kinga duże te twoje dzieciaczki, szczegolnie biorą że to bliźniaki a one chyba rodzą się ciut mniejsze z racji tego że muszą się dzielić miejscem i jedzeniem;-) tak mi się przynajmniej wydaje...

Rzeczywiście cały tydzień chyba nikt się nie skarżył na jakieś dolegliwości, pewnie zajęte byłyśmy badaniami. Choć rzeczywiście w tymnie przypominam sobie żeby mnie np głowa bolała...

Aneczka ale mi narobiłaś smaka na ogórki małosolne! U mnie na wsi do kupienie tylko w warzywniaku więc do pon będę musiała czekać aż sklep otworzą;-) a tak wogle kiedy idziesz na zwolnienie? Nie męczyć się i babla cały dzień w pracy.

10 lata 8 miesiąc temu #873690 przez Marza
Nelka dziekuje :-* a pazdziernika juz sie nie umiemy doczekac ;-) a jeszcze tyle miesiecy przed nami...

Jaki to byl wczoraj stres! Nogi mi sie trzesly, rece mi sie trzesly no ale jestem oficjalnie zona :-D oby nic sie nie zmienilo tak jak to niektorzy krakaja, a jak juz to na lepsze;-)

Co do objawow to zostalo zmeczenie i sennosc. I pobolewa mnie czasami dol brzuszka.. Tak jak na okres. Mam nadzieje, ze to nic zlego.

Zycze Wam kochane milej i spokojnej niedzieli :-*

10 lata 8 miesiąc temu #873691 przez Marza
Nelka dziekuje :-* a pazdziernika juz sie nie umiemy doczekac ;-) a jeszcze tyle miesiecy przed nami...

Jaki to byl wczoraj stres! Nogi mi sie trzesly, rece mi sie trzesly no ale jestem oficjalnie zona :-D oby nic sie nie zmienilo tak jak to niektorzy krakaja, a jak juz to na lepsze;-)

Co do objawow to zostalo zmeczenie i sennosc. I pobolewa mnie czasami dol brzuszka.. Tak jak na okres. Mam nadzieje, ze to nic zlego.

Zycze Wam kochane milej i spokojnej niedzieli :-*

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #873692 przez Gochens
Dzień dobry ;)

Aneczka uwielbiam ogórki malosolne a orzeszek super się prezentuje ;)
Marza pewnie już nie panna wiec najlepszego na nowej drodze życia!!

U nas weekend bardzo ładny wiec korzystamy i spędzamy go na łonie ;) kurcze szkoda ze będziemy rodzic w okresie zimowym bo tak w cieple byśmy sobie spedzaly dzień z maluszkami ;) ja akurat rodziłam w czerwcu i było piękne lato wiec bosko !

Milej niedzieli

A właśnie jak spędzanie Święta? my co roku robiliśmy u nas i spotykały się dwie rodziny ale w tym roku odpuszczam i pierwszy dzień mieszany czyli trochę u moich trochę u teściów a drugi u mojej siostry ;)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #873700 przez Caroina
Cześć :)

Marza Jeszcze raz wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia. Jeśli coś ma się zmienić to tylko na lepsze :)
Sporo miesięcy oczekiwania przed nami ale za to tych najpiękniejszych, ciepło, słonecznie... :)

Plany na Święta...żadne, żeby tylko mąż zjechał na weekend - wtedy będą udane :)

Miłego dnia

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #873708 przez aneczka25
nelka no ja w Piotrze i Pawle wczoraj znalazłam , były pycha ale wiadomo że nie ma to jak swoje :silly:
Co do L4 to idę we wtorek do swojego Gina ale czy da mi L4 to nie wiem. Mam tak po prostu spytać?
Gochens no ten filmik z nim to dla mnie taki Oscarowy wprost :lol:
Marza ja ślub miałam 1.5 roku temu i wszystko czego pragnęłam uniknąć się zdarzyło :blush: Mąż mnie prawie upuścił jak mnie niósł przez próg bo kiecka śliska była, przed pierwszym tańcem prawie puściłam pawia bo mnie zmuliło i goście trochę czekali a jeszcze w kościele rozpadła mi się wiązanka ślubna bo na niej klękłam ale przeżyliśmy jakoś-teraz człowiek się śmieje :woohoo:
Kinga właśnie miałam pisać że brzuszolek masz sporawy już-słodkie takie dwa bobasy :kiss:

Na święta-jedziemy do moich rodziców-już nie mogę się doczekać!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #873734 przez Aneta_78
..

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 8 miesiąc temu #873843 przez agniesia1604
Hej laseczki:)

U mnie okey jak zwykle... nadal non stop chce mi sie wymiotować i jest mi źle.... Piersi urosły... zmęczenie nie mija.... mam ogólnie NERWA:)))

We wtorek idę do lekarza i mam nadzieje zobaczyć brzdąca ... jadę sama bo mąż z synkiem zostanie w domku :)

Marza GRATULACJE ... Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia:)

10 lata 8 miesiąc temu #874080 przez Ania86
Cześć :) dziś ja pierwsza się melduję ;)
Agniesia zazdroszczę jutrzejszej wizyty, ja jak bym mogła chodziła bym co tydzień ;) ale idę w środę po świętach. Trzymam kciuki. Ja mam z kolei jakieś zmienne nastroje, raz nerwa o byle głupotę a raz spokój ;) Poza tym brzuch mam coraz to większy :laugh:
Co do świąt to za Wielkanocą nie przepadam, kocham Boże Narodzenie, te święta mają swój urok, choinka i te sprawy ;) My zawsze jeden dzień z rodziną męża a jeden z moją. Oby tylko była ładna pogoda to będzie można się ruszyć na jakiś spacer a tak to tylko siedzenie przy stole i jedzenie ;)

10 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #874095 przez Aneta_78
..

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 8 miesiąc temu #874183 przez marzenap
witam pochmurnie :(
ale miałam do nadrobienia 3 dni mnie nie było a tu tyle stron napisałyście :lol:
a my z młodym i z moim M.byliśmy 3 dni na wsi super było bylismy odcięci od świata hehehe tam nie ma zasięgu a o internecie nie wspomnę telewizor działa raz nie :/
odpoczęłam naładowałam akumulatory polecam taki wyjazd na kilka dni jesli któraś mamusia ma mozliwość przywieźlismy jajka takie wsiowe oraz serek robiony z krowiego mleka pyszności :laugh: :laugh:

Aneta_78 jeśli chodzi o wózek to ja mam po synku mojej siostry więc wydatek na wózek mi odejdzie :) jeśli miałabym kupować to kupiłabym wielofunkcyjny z głębokim zawsze taki głęboki wózek ochroni przed wiatrem mrozem bardziej niz spacerówka ale to jest moje zdanie :laugh: :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka