- Otrzymane podziękowania: 71
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Munkki, też mam takie upławy, czasami dość obfite że aż wkładkę zakładam, ale słyszałam że to normalne jeżeli nie są podbarwione krwią albo nie mają przykrego zapachu. Idę w czwartek do lekarza to zapytam.
Dziewczyny mam teraz taki apetyt że szok, zwłaszcza wieczorem mogła bym jeść i jeść, najgorsze to że ochotę mam na jedzenie typu fast food, jakieś chipsy, słodycze, lody
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Staś bardzo ładne imię. My dajemy po dziadku męża ale Antek, chyba że się jednak okaże że będzie dziewczynka
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
z fast foodow zrezygnowalam. z lodow nie potrafie:/ no i narobilyscie mi ochote na zelki, wiec dzisiaj musze zakupic
Kinga2424 okulista ma wlasnie sprawdzic zy bede mogla sn. szczerze bardzo na to licze, tyle sie naczytalam o cesarkach ze wole rodzic naturalnie... miejmy nadzieje ze nie bedzie przeciwwskazan.
nelka u nas Stas po moim dziadku, po dziadku meza bedzie mial drugie (Jan). Ale nie wiem jak to tesciowa przegryzie ... poki co nie chce slyszec o Staszku... mam nadzieje ze odpusci. Moja mama za to zachwycona, bo to po jej tacie...
Antek bardzo ladne )
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Warto zobaczyć jakie imiona są najczęsciej wybierane:)
Na bank nie wybrałabym Julki.... nagle w klasie 10 Julek ....))))))))))))
Ja myślałam nad Mateuszem i nawet mężowi pasuje.... z Chłopcem jest mały kłopocik u nas....
Jak ja rodziłam to z grupy forumowiczek a było na ponad 50... były 2 Staszki:)
m.edziecko.pl/edziecko/1,113162,15213138...sce_w_2013_roku.html
EDIT:
Urząd Stanu Cywilnego w Bielsku-Białej
W minionym roku sporządzono 4514 akty urodzenia, w tym dla dziewczynek 2138, a dla chłopców 2376.
1874 dzieci zameldowano w Bielsku-Białej (39,46 %) natomiast 2820 (60,50 %) dzieci zameldowano poza granicami miasta.
Rodzice najczęściej wybierali dla swoich dzieci następujące imiona: Julia, Jakub, Lena, Szymon, Maja, Maksymilian, Zuzanna, Michał, Oliwia, Filip, Emilia, Jan, Zofia, Kacper. Wśród nadawanych w tym roku imion pojawiły się tak oryginalne jak: Mia, Gaja, Zoja, Aisza, Atlin, Holly. Sporadycznie nadawane były imiona: Teresa, Sylwia, Stanisława, Lucyna, Jarosław, Jacek, Feliks, Janusz.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
agniesia1604 przejrzalam te wszsytkie listy, faktycznie Stas nie wystepuje az tak czesto - tez w sumie ciezko przewidziec jaki trend bedzie w nwstepnym roku
spadam na moje cotygodniowe cwiczenia... a po drodze kupie sobie kwasne smiej zeli i bede podjadac:D
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Nie starając się urazić nikogo, muszę napisać, że aż mnie trzęsie jak słyszę imię Lenka. Jak nasze dzieci pójdą do przedszkoli i szkół to połowa klasy będzie się tak nazywać
Ja dziś o 18:00 mam wizytę prywatną i już chyba całkiem zrezygnuję z LUX MEDu, będę tam robić tylko badania, bo są darmowe Nie wiem czy będę dziś miała USG czy dopiero w czerwcu, ale jeśli tak to ciekawe czy nasz dzidziuś się ujawni kim jest
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Aneta Z tego co słyszałam na początku te ruchy są bardzo nieregularne.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Ale dzisiaj jesteście gadatliwe bardzo mnie to cieszy w końcu jest co poczytać
Nasz chłopczyk będzie na sto procent nosił imię Miłosz już tak zdecydowaliśmy jak jeszcze nie byłam w ciąży, bo obojgu nam się bardzo podoba, a że chcieliśmy mieć jako pierwsze chłopca to tylko dla niego szukaliśmy imienia za to nie wiemy jak dać na drugie imię... Myślałam nad Jan, ale to się jeszcze okaże Z tego co zaobserwowałam Miłoszów jest niewiele, a znaczenie tego imienia jest bardzo fajne Nie wszystkim się podoba, ale to nasz wybór i nikt przecież nie ma prawa w to ingerować
Gdyby się jednak okazało, że to dziewczynka to będzie Nadia
Non stop boli mnie pęcherz... nie wiem jak sobie z tym radzić... Dużo piję, często chodzę siku, jem tabletki żurawinowe i piję herbatę żurawinową, nawet wodę z cytryną i nic. W czwartek idę oddać mocz i krew. Jak znowu mi wyjdą liczne bakterie to się załamię... Będzie mi musiał przepisać lek na receptę i boję się, że maluszkowi to zaszkodzi... bardzo bym chciała tego uniknąć...
Poza tym w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży !! bardzo mnie to przeraża. Niby czuję coś w brzuszku, ale nie mam pewności, że to dzidzia... Bardzo się boję i już nie mogę się doczekać wizyty... pewnie i tak mi nie zrobi usg, ale przynajmniej posłucham serduszka mojego szkraba. 5 tygodni już nie widziałam bąbla, a wiadomo, że chciałoby się go oglądać non stop... straszne uczucie niewiedzy mnie ogarnia... Okropność.
Aneta_78 też przyjęłam imię Weronika przy bierzmowaniu
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Anetka wracalismy nowym autem az z Kielc ( niecale 2h drogi ) jak docisnal gaz to az Maja zaczela sie ruszac intensywniej ;p. wazne bylo dla nas zeby auto z tylu mialo jak najwiecej miejca i pojemny bagaznik, poniewaz wozki sa duze, a fotelik do malych tez nie nalezy i takie wlasnie jest, tylko mam teraz takie wrazenie ze auto jest wazniejsze piesci i dopieszcza, a wczoraj kazal mi tarmpki zdjac przed wejsciem, a stal obok mnie pies (lablador) upieprzony w blocie to mu sie sam wpakowal hahah