- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
co do "slonia" to ja tez mam juz coraz wiecej z tego zwierzatka;)
jezeli chdodzi o brzuch - ja smaruje emolium na dzien (polecam tez na swedzenie skory, w ogole sobie bardzo chwale- skora jest po tym na prawde fajna, mam tez do tego zel do mycia), a na noc sparuje oliwka z rossmana
milego dnia... pochmurno strasznie..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
A wyszły mi takie rozstępy że masakra!!! .... Najdłuższy z 20 cm i szerokości 2 cm ....
I tak z 50 szt i więcej....teraz białe szerokie wielkie blizny.... A smarowałam 2 razy dziennie ...
Jak ktoś ma skłonności do rozstępów to najlepsze specyfiki nie pomogą!
Jak ktoś ma elastyczną skórę od urodzenia to nie ma problemu z rozstępami...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
prawda jest ze jak ktos ma skonnosci to zaden nawet najlepszy specyfik nie pomoze. Tak czy siak wole sie smarowac, bo skora jest sucha i swedzi, wiec najnormalniej w swiecie chce troche o nia zadbac i poczuc ulge:)
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Ania Też przeglądałam dziś gazetke z lidla i spodobała mi się ta sukienka ściągana w pasie. O biustonoszu do karmienia to pomysle chba dopiero jak uda mi się karmić. Piersi wiele mi nie urosły w ciąży (może o 2 rozmiary) ale po porodzie były armaty;) dlatego nie warto teraz dobierać bo napewno okaże się za mały. Powodzenia jutro.
Jeśli o nawilżanie chodzi to kupiłam ostatnio zestaw balsamów Bielenda Sexy Mama. Dobrze nawilżają. Mam też z tej serii krem chłodzący do nóg i na krótko daje ulgę. Mam z tymi nogami utrapienie (już pojawił mi się nowy żylak, a to w zasadzie początek, to co bedzie później). Poprzednio używałam balsamów marki Perfecta i nie pojawił się żaden rozstęp więc mogę polecić.
Straszne mam dziś ssanie. Ciągle coś jem a od rana czuje nieprzerwalnie głód Zaraz ide jeszcze coś wszamać przed spaniem
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
___
Oglądam dziwny film polski..."Galerianki" Szok...
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Witam Was dziś deszczowo:
jagodzianka44 O francuzach krążą takie pogłoski, że są wadliwe. Nie wiem jak Citroen, albo Renault, ale Peugeot-ami rodzina mojego męża jeździ od lat. Pierwszy jaki teść kupił dalej jeździ u sąsiada i do tej pory nic mu nie jest, a ma już niespełna 20 lat. Od mojego męża to jest już 3 Peugeot (łącznie z moim) i nie narzeka. Ja osobiście byłam nastawiona, że francuskie to się psuje. Ale już jakiś czas tak nie uważam. Poprzednio miałam VW i znów moja rodzina w nich gustuje. Więc ile osób tyle opinii. Ale cieszę się, że wszystko teraz mogę pomieścić. A jak dzieci się urodzą, to i tak będzie trzeba było o czymś 7-mio osobowym pomyśleć (hmmm... nelka a jakie macie??? My ostatnio rozglądaliśmy się za citroen grand c4 picasso). Ale to jeszcze chwilka czasu jest.
A jak po wczorajszej wizycie???
Co do rozstępów. To przy Paulince dość często smarowałam się GERBEREM. Ale zdarzało się, że mi się nie chciało. na szczęście nic mi nie wyskoczyło, ani na brzuchu, piersiach, czy udach. I mam cichą nadzieję, że teraz to również mnie opinie.
Aneta_78 Ja przy Paulince byłam pewna, że będę karmić. nakupiłam sobie biustonoszy, ale w moim przypadku rzeczywistość okazała się brutalna. Nawet nie myślałam o tym, że może nie będę mogła karmić, nie dopuszczałam tego do myśli. Paulinka co się przyssała, to puszczała. A mleka miałam tyle że chyba bliźniaki bym wykarmiła, a Paulinka nie chciała pić. I koniec. Przez miesiąc odciągałam ile się dało i dawałam jej w butelce. Aż pojawiły mi się okropne żyły na cyckach. Lekarz kazał mi skończyć odciągać. Także tak... Teraz nawet sie już na karmienie nie nastawiam. Co ma być to będzie.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Melduję się Wczoraj miałam taki zakręcony dzień, że nawet nie miałam czasu do was zajrzeć
Poducha sprawuje się świetnie - już spałam z nią 2 noc i przetestowałam, że fajnie się ją podkłada pod brzuszek, ale też pod plecy
Pisałyście ostatnio o ruchach Bąbli - ja też tak mam, że są bardzo nieregularne a poza tym czasem nie umiem odróżnić ich od wzdęć Nie mogę się doczekać aż będzie je czuć bardziej
Caroina mnie wczoraj taki głód dopadł na mieście, że znów wstąpiłam na zestaw z Big Mac'iem i jeszcze do tego zjadłam loda z polewą truskawkową I czasem mam tak, że najem się bardzo, wydaje mi się, że już zbyt szybko nic nie zjem, a okazuje się, że za godzinę jestem znów głodna
Jagodzianka ja się już chyba z tydzień nie smarowałam oliwką i żyję Ale chyba dziś to uczynię w końcu, chociaż (chyba) skłonności do rozstępów generalnie nie mam.
Dajcie mi moc do pisania pracy mgr, został mi ostatni rozdział (jakieś 20-25 stron), więc już końcówka
Buziaki!
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Gazetka z LIDLA z ubraniami ciążowymi (pod koniec gazetki)
malvi Powodzenia! Zrobić, co zrobić i z głowy;)
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Na zabieg muszę się wybrać po urodzeniu, żeby nogi jakoś wygladały na przyszły sezon. Teraz to chyba będę bandaż zakładać do szortów żeby nie straszyć.
Delicje o tej porze, dogadzasz sobie mniam
Wczoraj wyjątkowo włączyło mi się jakieś turbo spalanie nie dość, że ciągle coś jadłam to mam wrażenie, że jeszcze schudłam fajnie jakby tak zostało jednak to ciągłe uczucie głodu jest troche denerwujące
Malvi Bądź dzielna
Co do samochodów my mamy Audi A6 kombi i 3 foteliki wchodzą (sprawdzone właśnie ostatnio miałyśmy wycieczke ze szwagierką i jej dwójką pociech). Jeśli chodzi o 5-cio osobowe auto to kiedyś oglądałam TopGear i tam w porównaniu najlepiej wypadł nowy Ford S-Max.
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
malvi,
Najpierw marzymy o regularnych ruchach ...a potem modlimy sie o to by nie budził/a nas w nocy kopniaczkami po żebrach ... czasami ruchy mogą być nieco bolesne:)
Mój brzdąc zawsze budził sie 4:30 i mnie kopał.... ja np nie mogłam spać kiedy mnie kopał))
_______
Ja mam wizytę 20 maja:)
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa