- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
My też powiedzieliśmy najbliższej rodzinie:)
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja też ostatnio nie mogę zasnąć, ale to z emocji Jutro spotykam się z moją psiapsiółą i jej się pochwalę
Co do płci to chyba chcę poznać jak najszybciej Przy Pawełku miałam gina z takim poczuciem humoru, że co się pytałam o płeć to udawał że szuka i nic nie widzi bo się dzidzia zakrywa i się śmiał Nie chciał mi powiedzieć Ale i tak szybko się dowiedziałam, bo w szpitalu mi powiedzieli... Ale mam nadzieję że teraz nie będę miała żadnych problemów z donoszeniem a jeśli lekarz znów nie będzie chciał mi powiedzieć to nie będę się wściekać a cieszyć że jest zdrowe
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
_kasik_ no poczulam ogromna ulge, bo na poprzednim usg nie bylo widac nic w pecherzyku. wiec teraz kamien z serca i noc w palni przespana
Aschlee, Twoj robaczek tez fajny, troche mlodszy od mojego, wiec mniejszy, ale najwazniejsze ze serducho jest, to jest taka ulga. Czytalam ze jesli widac czynnosc serca w USG to jest najlepszy czynnik prognostyczny i bardzo spada ryzyko poronienia.
Izka, witaj, rozgosc sie u nas i czuj jak u siebie. Tylko prosze,nie pisz z Caps Lockiem, bo to sie bardzo ciezko czyta, plizzzz
a przyrost beta faktycznie ciut maly... musisz zapytac swojego ginekologa o to!!!
the way to happiness - daj znac co na wizycie, czekamy o ktorej masz godzinie?
przeciwciala IgG swiadcza o przechorowaniu tej infekcji w przszlosci. Musisz zrobic IgM zeby stwierdzic czy infekcja jest swieza - jak ich nie ma to wszystko dobrze. Ja np. mam oba ujemne to znaczy ze w kazdej chwili moge zachorowac....
Mleczna - ja jako nastolatka obejrzalam film "the Wall" i sie zakochalam bezgranicznie w tej muzyce do dzis mam wszystkie albumy na cd teraz slucham glownie Porcupine Tree, Riverside itd, ale Floydzi to klasyka... uwielbiam najbardziej to plyte The Division Bell
Ania, do 3 marca szybko Ci zleci, bedziemy Cie tu zabawiac i zagadywac zeby Ci czas szybciej mijal, co Ty na to?
odnosnie plci, to ja po prostu MUSZE wiedziec zeby zakupy odpowiednie kolorystycznie robic
no a moja rodzinka nie wie jeszcze i bede z tym troche czekac. Oni mieszkaja 200 km stad w innym miescie. Natomiast w pracy wiedza wszyscy, doslownie wszyscy,nawet ci, ktorym nie mowilam.... he he he, ale tak to jest w szpitalach - tam sie zyje plotkami ale nie mam im tego za zle, bardzo lubie ludzi z mojej pracy i oni sie bardzo ciesza moim szczesciem, pomagaja itp.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Teraz wiem jakiego obrazka powinnam się spodziewać podczas mojego badania, też będę wtedy w ok. 6t. Mam nadzieje, że dzidzia się znajdzie i zobacze już pracujące serduszko
The_way_to_happines powodzenia i napisz jak było
IZKA80 witaj w gronie i gratulacje
Marza w moim przypadku ten kalendarzyk też się pomylił
MlecznaMama my postanowiliśmy się pochwalić spodziewanym dzidziusiem dopiero po pomyślnym ukończeniu I trymestru
Jeśli chodzi o płeć to chciałabym jak najszybciej wiedzieć nie wyczekałabym do rozwiązania, nie mam takiej cierpliwości, poza tym wolałabym wcześniej wszystko przygotować w odpowiedniej kolorystyce
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Otrzymane podziękowania: 0
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie jako pierwsze dowiedziały się moje Lipcówki, później mąż, przyjaciółka i na razie tyle...
Wow czerwcówki super! u nas są już dwie ciężarówki
Julka o widzę że fantastyczny gust muzyczny!!!! a ulubiony singiel Pink Floydów? u mnie przygoda z klasyką rrocka trwała już chyba od dzieciństwa bo mogłam się z tym osłuchac, a i później chciałam sama poznawać nowe utwory
JA mam już sprawdzonego gina miałam wielkie szczęście że akurat miał dyżur kiedy rodziłam.. ładny at. Świetnie powadził moją ciążę i zawsze wszystko dokładnie opisywał. Nie zgubiła go rutyna
Jak sie dziś czujecie?
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
Srenka, to dobrze, że zapisałaś się do lekarza i faktycznie bardzo szybki termin wizyty:)
Z dzisiejszym samopoczuciem w miarę ok, z rana troche mnie zmuliło i jestem jakaś taka wiecznie niewyspana
- MlecznaMama
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
A co do tego chińskiego kalendarzyka to jednak jest to jakaś ściema skoro tak piszecie, dobrze wiedzieć
Co do samopoczucia to było nawet nieźle, ani mnie nie mdliło, i jakaś taka rześka byłam. Może dlatego, że słoneczko tak pięknie za oknem świeciło teraz jednak senność jak co dzień mnie dopadła i chyba będę musiała się zdrzemnąć na godzinkę lub dwie próbuję z tym walczyć, ale czasami przegrywam