BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

11 lata 1 miesiąc temu #843065 przez yoozia
Izka80, nie chce Cie martwic, ale przyrost Twojej bety nie wyglada dobrze. ja bym na Twoim miejscu powtorzyla badanie. u mnie byla taka sama sytuacja, niestety w szpitalu stwierdzili, ze ciaza obumarla. radze Ci nie czekac na nic i domagac sie usg...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #843081 przez the_way_to_happines
Jestem już po badaniu. Wszystko jest ok. Cytomegalia przebyta i dr stwierdziła, że nie ma co się martwić. Muszę popracować nad czerwonymi krwinkami, ale o tym wiedziałam.:) Przepisała żelazo i witaminy. Zrobiła USG i jest 10, 4 mm szczęścia, serduszko bije. :laugh: Mamy 7 tc 1 dzień ciąży. :) Następna wizyta za 4 tygodnie i kolejne USG.

11 lata 1 miesiąc temu #843089 przez Marza
the way to happines gratulacje ! oby tak dalej :)

11 lata 1 miesiąc temu #843091 przez the_way_to_happines
Nie dziękuje, żeby nie zapeszać. :) Chciała wstawić zdjęcie, ale coś mi idzie nie tak. :/

11 lata 1 miesiąc temu #843102 przez Marza
szkooda.. ale czasami sprzęt lubi się sprzeciwić :blink:

11 lata 1 miesiąc temu #843104 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

W moim wypadku na podstawie chińskiego kalendarza pierwsza wyszła dziewczynka, więc się zgadza. Drugi wychodzi chłopczyk, więc zobaczymy co to będzie. Ale tak na serio to nie wierzę w to.

11 lata 1 miesiąc temu #843111 przez the_way_to_happines

11 lata 1 miesiąc temu #843114 przez Marza
ale kruszynka ! :laugh: już się nie mogę doczekać, aż zobaczę swoją... cudowny widok :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #843115 przez Marza
Dziewczyny, a czy podczas USG towarzyszy Wam partner?

11 lata 1 miesiąc temu #843118 przez the_way_to_happines
Mój niestety nie mógł, ale bardzo chciał. Powiedział, że kolejnej wizyty nie odpuści. ;)

11 lata 1 miesiąc temu #843125 przez Marza
Mój też się rwie,żeby ze mną iść to może go zabiorę :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu #843127 przez IZKA80
yoozia,nie powiem troche sie zmartwiłam tym co piszesz ajak to było u ciebie ja ta bete robiłam prywatnie a na wizyte ma we wtorek .tak z moich obliczen wychodzi ze te bete robiłam w tym samym tygodniu tyle ze tam na poczatku a treaz przy końcu.jutro pójde z samego rana zrobic te bete jeszcze raz,ale dla mnie to załamka bez tego nie moge spac po nocach ...w sumie nic sie nie dzieje ze mna złego ,oprócz mdłości braku apetytu itd

11 lata 1 miesiąc temu #843136 przez yoozia
Izka, zeby widziec czy przyrost bety jest w porzadku, to musialabys zrobic np. jutro i po 2-3 dniach powtorzyc. robienie tydzien po nie ma sensu. musi byc odstep 2-3 dni, zeby zauwazyc czy dobrze przyrasta. nie masz mozliwosci pojechac na pogotowie, ostry dyzur? nie wiem no ja tak wtedy zrobilam, bo mnie to zaniepokoilo. pobrali krew, po dwoch dniach znowu, porownali wyniki, przyrost prawie znikomy, na usg zarodek mlodszy o 3 tygodnie niz wychodzilo z OM. dostalam tabletki na podtrzymanie, ale juz bylo za pozno. po kilku dniach mialam lyzeczkowanie. no, ale moze u Ciebie popelniono jakis blad przy drugiej becie? nie wiem, ale walilabym drzwiami i oknami do gina

11 lata 1 miesiąc temu #843148 przez motylek05
A ja dziś znowu miałam plamienie :( wylecialo że mnie trochę jasno czerwonej krwi :( pojechałam do szpitala żeby sprawdzić czy wszystko w porządku... I niby tak ale lekarz jakiś był zmartwoiony że nic w pecherzyku niema jeszcze i że jakiś mały ten pęcherzyk.... I teraz sama nie wiem co myśleć :( plamien już nie mam przynajmniej to dobre...

Mój Aniołek 11tydz [*]

11 lata 1 miesiąc temu #843188 przez Caroina
Motylek05 Biedactwo, że musisz się tak stresować :( ale takie rzeczy jak plamienia, lub pomyłka w ocenie wieku ciąży są normą na początku, tak naprawde nie da się dokładnie stwierdzić czy wszystko jest dobrze czy nie. Pozostaje tylko czekać i myśleć pozytywnie. Jeżeli się bardzo boisz to może umów się na wizytę do innego lekarza.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka