BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #906082 przez Aneta_78
..

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #906083 przez Ania86
Anetka, ale się mnie rozbawiłaś wyobrażam sobie minę męża.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dotkawy, tekst ukryty jest jak piszesz wiadomość u góry jest pasek gdzie m.in. pogrubia się czcionkę, nad buźkami i 19 ikonka, nie wiem co to takie jakby twarze z kluczykiem i to to ;)

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #906086 przez Aneta_78
[."? ;-)

10 lata 5 miesiąc temu #906089 przez Caroina
Ania Może na początek jakąś grającą przytulanke lub po prostu maskotkę

Agniesia To już niebawem powinien zacząć sam chodzić. Moja Nadia też od 7 mies zaczęła chodzić przy mebelka a przed skończeniem roczku już samodzielnie choć jeszcze troszkę nieudolnie ale chodziła

Gochens Szalejesz z tymi zakupami ;)

Własnie!! Ciągle zapominam się Was zapytać. Czy na wizytach lekarz mierzy Wam dzidzie w sensie od pupci do główki lub po całości ile ma??

Aneta
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dotkawy Współczuje, ty się urobisz, a i tak nikt tego nie doceni. Facetom to się wydaje, że samo się robi chyba. Kiedy wybierasz sie po ten proszek? Mi sie dziś nie udało więc przekładam na jutro. Daj znać czy tego tam więcej maja czy już wyczesany towar

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #906091 przez Aneta_78
.

10 lata 5 miesiąc temu #906092 przez dotkawy
Karolina teraz wlasnie ide :-) takze jak wroce z zakupow to Ci zaraz dam znac :-)) a mala znow szaleje..... zauwazylam ze coraz bardziej sie rozpycha, chyba juz miejsca ma coraz mniej.....

Aneta 78, Ania86 dziekuje wam batrdzo :)

10 lata 5 miesiąc temu #906093 przez Caroina

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #906096 przez dotkawy
Aneta78

10 lata 5 miesiąc temu #906099 przez Caroina
Aneta U mnie tak samo. Tylko waga, pomiar główki, brzuszka, uda i cos tam jeszcze. Ciekawe jak u innych dziewczyn. W sumie to wszystkie wagę zawsze podają.

Dotkawy Własnie u mnie od wczoraj mała ostro daje czadu. Na noc jak zaczeła ładować to nie dość, że dość intensywnie to jeszcze trwało to ponad godzine, aż już zaczęło mi to dokuczać. Dziś rano i koło południa to samo :) Ale zdecydowanie jej ulubiona pora to 21-23:30

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #906102 przez Caroina
Dotkawy

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #906103 przez malvi
Ania ja już wrzucałam, ale wrzucę Ci jeszcze raz misia, którego ja kupiłam jako pierwszą zabaweczkę dla Krzysia :) allegro.pl/przytulanka-dla-maluszka-zami...mis-i4307594602.html

Caroina u mnie też nie mierzą..... Ale pytałam o to i Gin powiedziała, że na tym etapie już się podobno nie mierzy :P

Szkoda, że nie macie namiaru na materacyki w necie, no ale cóż to będę szukać dalej ;)
A ja właśnie skończyłam prasować i powiem wam, że padam :P

10 lata 5 miesiąc temu #906133 przez malvi
Wiecie co - coś niesamowitego :D jak byłam zajęta to w ciągu 2h naprodukowałyście 21 nowych postów, a jak ja mam teraz chwilę to CISZA :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #906137 przez Aneta_78
Malvi bo teraz my....prasujemy ;)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #906142 przez Marza
Ja drzemałam godzinkę, potem robiłam plan co w którym miesiącu musimy zrobić i co kupić, zadzwoniłam do męża, przedstawiłam mu mój plan i się zgodził :D Teraz jestem cała dla forum :D haha

Materac w tym łóżeczku co będziemy jest piankowy, bo teraz sprawdziłam... czyli nie nadaje się ? :(

na temat antykoncepcji też się nie wypowiem, bo stosowaliśmy sporadycznie gumki :D no i stosunek przerywany :) a wpaść nie wpadliśmy :) przez dwa lata :)

Co do prasowania i prania to uznałam, że zrobię to końcem sierpnia, a początkiem września, żeby były już poprawki w mieszkanku zrobione i dopracowane, aby było tak jak chcemy :)

10 lata 5 miesiąc temu #906152 przez dotkawy
Karolina wlasnie wrocilam z cauflandu i po promocji ani widu ani slychu,......puste polki.....hmmmmmmm

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka