- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Munkki Nogi też jakoś od wczoraj czuje – konkretnie mięśnie w łydkach, jakby lekkie zakwasy. Się porobiło, mało ruchu i wystarczy auto poprowadzić i już mięśnie w szoku
Łóżeczko mamy identyczne tyle, że bez tego wzorku z ciuchcią
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
no nic, lece na cwiczenia, bo dzisiaj ten dzien w ktorym wieloryb troche sie rusza:P
Caroina i lozeczko sie sprawdza? nie rozwala?
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Ja dziś mam jakąś chęć do działania - pewnie przez pogodę (DESZCZ ).... Już obiad mi się powoli gotuje, zmywarka wstawiona, zaraz wstawię pranie I nawet się dziś wyspałam, chociaż w nocy jak wstałam do łazienki i później się położyłam to Krzyś dostał ADHD I jakąś godzinkę tak leżałam i czekałam aż przyśnie
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
w niedzielę 27.07;)
Więc tak.... jutro z rana robię nóżki drobiowe (pierwszy raz w mojej karierze:P) - piątek
w sobotę: rosół, sałatka warzywna, piersi z kurczaka usmaże a następnego dnia przyrządzę, ugotuję i przygotuję buraczki do obiadu,
w niedziele: sałatka ananas z kurczakiem, sałatka grecka, żeberka i karkóweczka, te piersi z ananasem i serem przyrządzę w piekarniku
Mąż ma obowiązek posprzątać całą chałupę poczynając od dzisiaj (jutro pierwszych gości mamy) ... a kończąc w sobotę ... no i zająć się trochę dzieckiem póki przed zabiegiem
Tort zamówiony na niedzielę , niebieski zastąpiony zostanie kolorem seledynowym lub jasnej zieleni, zamiast bucików ma byc samochodzić a napis: "Roczek Stasia" :
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Ale u nas zachmurzone niebo jest, musze do sklepu isc, ale po wczorajszej ulewie, to juz sobie parasolke wezme......bo jeszce ubrania po wczoraj mi sie nie dosuszyly Kurcze a taka mialam dzis ochote na grilla, nawe kielbaski wczoraj specjalnie kupilam, a tu wychodzio ze z tego nici
Karolina, Aneta ze mnie tez kucharka leniwa, ale dzieki temu ze yhermomix mam, to naprawde robie duzo rzeczy, bo tylko trzeba skladniki powrzucac a tak to samo sie robi ) wlasnie dzis zupe pomidorowa robie - okolo 15min i gotowa i szarlotke
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Agniesia, torcik śliczny i na pewno będzie pyszny nie wspominając o reszcie jedzenia którą wymieniłaś... ślinka cieknie Dobrze że mąż posprząta bo i tak na pewno masę obowiązków przed Tobą, a małemu Stasiowi już dzisiaj sto lat i udanej zabawy
Anetka, odpocznij dzisiaj też Ci się przecież należy
Dotkawy, też grill za mną chodzi, a po wczorajszej szarlotce zostało wspomnienie Ale nie żebyśmy sami z M zjedli, podzieliłam się z rodzicami i tak oto .... chyba na niedzielę zrobię następną póki jabłka mam od babci. A o tym co już dziś zjadłam lepiej nie pisać, w zasadzie to powinna już dziś nic nie jeść po takiej ilości
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Agniesia Piękny torcik. W takim razie udanych przygotowań i oczywiście niedzielnej uroczystości i najlepszego dla Stasia!
Za Wami chodzi grillowane jedzonko, a ja jak Was poczytałam myslę o szarlotce, pycha
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Aneta a Ty wybrałaś już jaki kupisz materacyk? ;> Bo ja się nadal zastanawiam....
Agniesia po przeczytaniu Twojego menu też zaraz idę zrobić jakieś drugie śniadanie
A torcik cudny <3
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Agniesia myślę że dopiero po narodzinach Jasia w praniu wyjdzie czy chłopcy będą mogli razem spać w pokoju, to naprawdę trudno przewidzieć jak będzie reagował Staś a jak będzie się zachowywał Jaś. U nas jest większa różnica między dziewczynkami bo Zosia będzie mieć 2,5roku jak się urodzi Marysia. Uszykowaliśmy im pokoik razem ale mimo wszystko zanim się wszyscy dobrze poznamy i wyrobimy nawyki jeśli chodzi o spanie to planujemy żeby Marysia spała z nami w naszej sypialni. Nie wiadomo czy miesiąc czy dłużej czy może od razu będą razem, szykujemy się na obie opcje.
Wogle to dzieczyny mam tych młodszych dzieciaczków w okolicach rok to was mega podziwiam za to że zdecydowałyście się jak dla mnie tak szybko na drugie dziecko. To naprawde wielkie wyzwanie więc szacun dla was!
A właśnie Staś już chodzi Agniesia?
A Kinia jak poszło oduczanie od pieluchy? Udało się?
Goschnes a twój synek bierze się za chodzenie?
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
Nelka też mam prawie pustą lodówkę :/ Ale chociaż obiad już dziś sprawie gotowy
Może któraś z Was mogłaby polecić jakiś sklep internetowy/użytkownika Allegro ze sprawdzonymi materacykami w rozsądnej cenie?