BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu #905657 przez munkki
hehehe no wlasnie wyszla, to od niej te owocki dostalam;)
nie wkurzyla mnie ale tak czy siak cukier jakby co bede mogla na nia zwalic;P

pytalas tam na dole o materace, ja kupuje dopiero w sierpniu i chyba ta pianka gryka kokos ostatecznie....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #905683 przez malvi
Anetka i Munkki ja też planuję kupić jak wpłynie najbliższa wypłata :) ale właśnie nie wiem jeszcze który wezmę, chyba poczytam o nich jeszcze :D

Anetka nieładnie tak oszukiwać forumowe koleżanki :D

Zjadłam barszczyk czerwony i chyba Krzysiowi smakowało, bo wierci się i wierci :evil: :evil:
A z tym L4 na żonę to macie rację - przyda się bardziej po porodzie, razem się zajmiemy Bączkiem :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905685 przez Caroina
Ile zdjęć brzuszków. Super wygladacie dziewczyny. Brzuszek mniejszy czy większy, wszystkie piękne

Tak, tak Anetka oszukuje bo użyła aparat z funkcja slim + photoshop - retusz cellulitu ;) hihi :D

Aneta Chyba mamy takie same telefony :) pieluszki śliczne.

Marza To mamy identycznie wizyty :) Też byłam dziś i znów mam iść 13 sier. :D

U mnie też wyniki wyszły ok, w tym mocz co mnie zdziwiło bo ciągle czuje, że chyba jeszcze tak nie do końca się wyleczyło – chyba, że już przeczulona jestem na tym punkcie…na wszelki wypadek kupiłam sok z żurawiny. Rozwarcie bez zmian :) jak za każdym razem mała pupką obrócona i nóżki blisko siebie więc i tym razem lekarz nic się nie doszukał. Ułożona główką w dół. Waga 1086g, czyli idziemy książkowo. Wymiary troszke się zmieniły i jest tak jak z Nadią, czyli glówka troszke mniejsza za to nóżka dłuższa. Kolejna modelka się szykuje ;)
Warto było odwlekać picie tej glukozy bo lekarz stwierdził, że nie widzi wskazań i nie ma sensu obciążać organizm. Ale się ucieszyłam. Musze tylko na nast. wizyte zrobić na czczo cukier, morfologie i mocz.

10 lata 5 miesiąc temu #905686 przez Marza
Caroina to możemy sobie przybić piątkę :-) szkoda, że ja nie mam usg robionego... Też bym chciała wiedzieć ile nasz Żuczek waży :-( no cóż, do 21 trzeba jakoś przetrzymać. Super, że wszystko okej na wizycie :-) !

10 lata 5 miesiąc temu #905697 przez malvi
Caroina to super, że wszystko ok i że nie musisz robić glukozy :)

U mnie w końcu deszcz lunął - ale ulga :woohoo: :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #905707 przez Marza
Co tu tak pusto!? :ohmy: przecież to nie weekend :woohoo: piszcie, bo nie ma co czytać :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #905723 przez pauletta
Ogladam dzis polozne na you t, i bucze jak sie dzidziol rodzi. Ale bwdzie emocji jak Majunie urodze

10 lata 5 miesiąc temu #905725 przez Ania86
Dziewczynki cudne brzusie :) uwielbiam oglądać czyjeś brzuchy ;)
Caroinka, a mówiłam że będzie ok, fajnie że minie Cię glukoza. Ja jestem taka ciekawa wyniku a tu jeszcze tydzień muszę czekać :/

Mój M mnie dziś zaskoczył, wstąpił po pracy do biedronki (wiem że z jego czystej ciekawości co jest na tych wyprzedażach) ale kupił body w 3 paku za 10 zł były i rajtuzki po 3zł, rozmiary na 68 i chyba 80 bo mniejszych nie było no ale lepsze to niż nic. Byliśmy na działce bo nie padało popołudniu chwilę i teściowa mnie wkurzyła mówi mi z takim głupim śmiechem "Ty to masz ten brzuch co dzień to większy" "A rozstępy Ci się już porobiły?" no ludzie, lepiej niech już zamilknie bo ostatnio mam jej dość.

10 lata 5 miesiąc temu #905726 przez nelka
A wybrałyście już dziewczyny położną środowiskową, tą która będzie do was przychodzić do domu po porodzie? warto samemu sobie wybrać jakaś polecaną żeby nie trafiła się wam jakaś sierota, u mnie w przychodni jest bardzo fajna babka. Ze szpitala wyszłyśmy w pon a ona we wt rano już u nas była :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #905727 przez Marza
Pauletta ja też tak mam, że jak widzę płaczących ze szczęścia świeżo upieczonych rodzicówy to i mi łzy napływają do oczu :)

10 lata 5 miesiąc temu #905728 przez Kinga2424
aneczka25 Wszystkiego najlepszego:)
A co do rozstępów, to mi też zaczęły się pokazywać. Choć w pierwszej ciąży nie miałam ani jednego:)

munkki
U mnie było tak jak rodziłam Paulinkę, że.... Tacierzyński wynosił 2 tygodnie. Natomiast opieka na matkę dziecka przysługująca ojcu ze szpitala należała się tylko po cc. Mój mąż dostał na mnie ale w przychodni, do której chodziłam 2 tygodnie opieki mimo że rodziłam sn..

10 lata 5 miesiąc temu #905731 przez Marza
Aniu, ale fajnie, że coś kupił. Mój by się bał sam coś kupić :-D chyba, że kiedyś mnie zaskoczy ;-) co do tešciowej to widze ze ma odzywki takie jak moja... Z tymi babami to tylko udreka. Szkoda nerwow. Ja mojej unikam juz teraz..

Nelka ja mam, bo mieszka ulice dalej i jest cudowna i bardzo doswiadczona . Starsza kobieta, ale kocha to co robi i nie umie zrezygnowac :-) wszystkie kobietki ja polecaja.

10 lata 5 miesiąc temu #905732 przez Kinga2424
Aneta_78 Dziewczyno aleś Ty jest zgrabna. Kiedyś pisałaś, że jesteś ogromna. OMG to co ja mam powiedzieć. Ty masz wspaniały brzuszek. I tak trzyma się całości!!!
Piękne pieluszki:)

agniesia1604 Piękny brzusio:)

Marza Ja dziś zostałam nazwana kalarepą. Także tak...

Caroina Super,, że po wizycie wszystko oki.

pauletta Jak Paulinka wyszła z mojego brzuszka, to była cała umorusana w krwi i mazi. A ja ją sru i tak ją wycałowałam. Nie miałam na to aż tak dużo czasu, ale już wieczorem zaczęło mi się coś w buzi robić. Ale ona była taka słodziutka. Taki różowy, okrąglutki, skulony Amorek. Chyba nigdy nie zapomnę tej chwili. Mam ją ciągle przed oczami:)

10 lata 5 miesiąc temu #905738 przez Marza
Kinga to wymyslil z ta kalarepka.... Tworczy. Pokaz brzuszek to my ocenimy :-)
A ze tak wycalowalac core to sie nie ma co dziwic. Ciekawe jaka bedzie moja reakcja jak pierwszy raz zobacze malego, a jeszcze bardziej mnie ciekawi reakcja M :)

10 lata 5 miesiąc temu #905741 przez Kinga2424
Marza Ja przez te upały płonę. Miałam taką białą sukienkę cientą pod brzuszkiem i ja sobie ją podciągłam pod same cycki. A że jest taka lekko bufiasta, to skojarzyłam się z kalarepą.

Ja myślałam, że będę beczeć jak bóbr jak zobaczę Paulinkę. Ale to były takie emocje. Jak tylko w kółko powtarzałam "jaka ona piękna". A przy lekarzowi, który mnie szył dostałam takiego gadanego, i już nic mnie nie bolało. Najważniejsze dla mnie było to, że za chwilke będzie po wszystkim i będe mogła przytulić mojego Szkraba. Mąż i Paulinka musieli na mnie troszkę poczekać, bo troszkę zajęło szycie. Ale w między czasie kątem oka widziałam jak Damian jadł MÓJ obiad, który położna mi przyniosła. Hehehe... wyglądało to komicznie:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka