BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu #905587 przez nelka
Malvi może dostać te 14dni opieki na członka rodziny ale to jest tylko 14dni na cały rok, więc chyba lepiej skorzystać z nich po porodzie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #905590 przez agniesia1604
Aneczka wszystkiego najlepszego...

Alescie się rozpisały... ja lecę zawsze po łebkach bo nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać:)

u nas deszczyk i burza a teraz chłodniej ...:) Stas Spał od 8-10 i ja tez:P ... a potem położyłam go o 12:40 zasnął o 13:00 i wstał już wypoczęty i uśmiechniety o 13:20... więc cóż.... ja odpadam ... a upału dzisiaj nie ma:P :)

10 lata 5 miesiąc temu #905596 przez dotkawy
munkki Karolina tez do nas dolacza ;) dokladnie ma to samo co my z kochana tarczyca i tak samo jak ja od czasu do czasu telepki serca.....ehhhhhh grrrrrrrrr

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905614 przez Aneta_78
..

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905626 przez agniesia1604

U mnie dopiero 25 tydzień a mam najwiekszy brzuch...a to wynik tego cholernego rozejścia mięsni ...o rozstępach nie wspomnę ...bo jak miałam pod pępkiem w poprzendniej ciazy tak teraz mam na całym brzuchu i to jeden przy drugim.... więc cóż.... piękniejsza nie będę:P
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #905630 przez jagodzianka44
Agniesia jakiego balonika masz! no przepiękny!
Aneciak wazne by zdrowe było! śliczny masz brzusiooo!! widzę,że pępek na płaskoo?:d u mnie jak sie położy na boku to tez mam płaski pępek, a jak leży pod pępkiem to lekko wypukły,ale sucior z niego mi sie nie robi hahah :).
Malvi elegancko?:p buty sportowe bo w inne nie wchodze haha :d tzn wejde ale się rozleje na boki! wyobraź sobie,że żadnych japonek,balerinek(tu mi sie salcesony robbią!) sandałków ni chu chu bo się rROZLEWAM! hahaa :) w męskich bokserkach?:d jakby Marcin mnie w męskich zobaczył to by mnie "wycharatał,że ledwo bym mogla chodzić" hahaha :)

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905634 przez Aneta_78
.n

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905636 przez Marza
Witajcie dziewczynki moje :kiss:
U nas też dzisiaj chłodno B) popadało ostro i pogrzmiało, w sumie dalej grzmi :) tak mogło by być codziennie :)

Byłam u gina :) wszystkie wyniki w normie :D cukrzycy nie ma!! :D aż kamień spadł mi z serca :) szyjka też okej :) następna wizyta 13 sierpnia :) a na badania prenatalne też się już umówiłam na 21 sierpnia, będę już wtedy miała prawie 32 tygodnie skończone, więc akurat :)
Moja waga to 66,5 !! :pinch: 3,3kg więcej przez 3 tygodnie przybrałam !! :woohoo: masakra. Muszę odstawić słodycze :silly: 9,2kg na plusie od początku ciąży :whistle: MASAKRA :D mam nadzieję, że to młody tak masy nabrał :D haha

Oczywiście przy okazji wstąpiłam do Pepco i kupiłam żuczkowi spodnie dresowe i bluzeczkę z napisem MOJ TATA JEST SUPER :D rozmiar 68 :) Nie mogłam się oprzeć :silly: chociaż już miałam nic nie kupować w tym miesiącu :whistle:

Aneczka wszystkiego dobrego ! spełnienia marzeń i dużo radości ! buziaków sto :kiss:

Jagodzia laska niezła :D ślicznie wyglądasz :D

agniesia fajna piłeczka :D ! maleństwo jakie rozwalone w łóżeczku haha :D

Aneta mały brzuszek ! kochany taki, zgrabniutki ! :)

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905638 przez Aneta_78
..

10 lata 5 miesiąc temu #905643 przez Marza
Anetka mój M mówi mi, że jestem kaczką, bo ponoć tak wyglądam jak chodzę xD haha

10 lata 5 miesiąc temu #905645 przez malvi
Aneta gdzie Ty jesteś ta foczka, gdzie ten "wielki" brzuch????? Chudzina jak nie wiem, a Ty ciągle jakieś doły łapiesz, nogi chudziutkie i zgrabne, brzuch piłeczka!!!!
Fajne pieluchy

Jagodzianka po domu cały czas w bokserkach śmigam bo w swoje krótkie spodenki już nie wchodzę :D A nogi mi ostatnio tak napuchły, że nie mogłam w klapki wsadzić i chodziłam boso po mieszkaniu :P

Agniesia rzeczywiście Ty masz spory ten brzuszek, ale jaki ładny :D

10 lata 5 miesiąc temu #905649 przez nelka
Agniesia ja to ale jestem rozkojarzona! Wyobraź sobie że w pierwszej chwili nie zauważyłam na fotce twojego brzucha. Patrzyłam na twojego Stasia jaki rozwalony leżakuje, dopiero jak przeczytałam posta to zerkłam drugi raz i widzę. No spory brzuszek!

Aneta ciebie to za te oszustwa to chyba przestanę lubić;-) to ma być ten twój wielki brzuch?! Mogłaś się bardziej postarać i zjeść więcej na obiad żeby mieć większe wzdęcie.

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905651 przez Aneta_78
..:-)

10 lata 5 miesiąc temu #905652 przez munkki
Agniesia super pileczka:)!
Aneta tys szczuplutka a brzuszek zgrabniutki, chyba ze stalas przed tym lustrem wiele godzin i kadrowalas zdjecie zeby tak wyszlo heh:P
u mnie pilka na calego - hmmm koszykowa to juz bankowo ;)
malvi z ta opieka to tak jak dziewczyny pisaly - 14 dni ale lepiej zeby wziac po porodzie, przyda sie bardziej;)

wypilam koktajl z malin i jezyn... ciekawe jaki bedzie z tego cukier:/

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905655 przez Aneta_78
..

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka