- Otrzymane podziękowania: 126
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
Jagodzianka, super ze po wizycie Majka pozostała Majka jest z niej kawał babeczki:) mówił coś o tych cukrzycach gin?
Malvi a z tym brzuchem to ja myślę że one na dobre nam się jeszcze nie podniosły... na moje oko jeszcze się zdarza podnieść i opasc... Mój też nie jest jakoś mega wysoko...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Zapomniałam napisać, że mimo upałów mój mały nadrabia swoje wcześniejsze lenistwo ! Mam wrażenie, że w ogóle nie śpi tylko się rozpycha
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Marza To życzę Ci, żeby mąż taki pozostał
Co do ilości ubranek to nie jestem ekspertką (zawsze kupuje za dużo). I jestem zwolenniczką kupowania na przód, dziecko błyskawicznie na początku rośnie i migiem 62 zrobi się za małe wiec warto mieć już coś na 68 na początek kilka sztuk, reszte można dokupić. Daj Boże, żeby dziecko było grzeczne i mało wymagające, bo czasem bywa tak, że dziecko jest bardzo absorbujące i za bardzo nie ma na nic innego czasu, a już zwłaszcza żeby gonic po sklepach i kupować więc wole się przygotować i na taką ewentualność.
I fajnie, że tak duzo udało się Wam załatwić. Tez liczę na takie zakupy jak M wróci bo już chce to mieć z głowy.
Teściowej troszke brakuje wyczucia i taktu
Jagodzianka Łooo ale ona już duża
Też się źle ze sobą czuje a z domu wychodze tylko jak musze. Zakupy tylko przez internet, po galerii nawet nie myśle chodzić
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Dziekuje za rady dotyczace ubranek!!
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Marza dorodną dorodną! a jak się Marcin cieszył!
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Marza, fajnie że jesteś. Co do ubranek to ja też nie wiem ile trzeba, chyba tak na oko. Dużo też zależy jak często planujesz prać Ja mam większość na 62, ale pare sztuk na 56 body i pajaców mam. Zaopatrzyłam się też już odrobinę na wyrost, jak się coś trafiło i mam w rozmiarze 68, a nawet po parę sztuk większych, ale to raczej jak upolowałam coś "na ciuchach". Powodzenia jutro na wizycie :*
Jagodzianka, Majeczka duża, super
A wiecie u nas koło biedronki rozłożyli taki duży biały namiot i są fajne promocje np. Dady za 24,49zł ale od rozmiaru 2 więc wzięłam, rajtuzki były po 1zł takie grube ale od 68 rozmiaru. Ciekawe czemu to tak, może jakiś remont planują :/
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Marza Teraz cieżko będzie znaleźć coś z cieplejszych rzeczy. U nas jest tak samo, sezonówka leci i dopiero końcem lata powinni wymienić asortyment.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
U nas w ciucholandzie właśnie ten plus że są rzeczy od zimowych po letnie, tylko trzeba grzebać A najlepsze i najtańsze są w takich mega kubłach i tam to tylko nur i kto co złowi
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Co do brzucha to tak patrzyłam w lustro, że może mi się wydaje, że się obniżył, już sama nie wiem, chyba sobie wkręcam Bo szyjka była ok przy ostatnim badaniu...
Marza no to trochę już kupiliście Z tymi rozmiarami to Ci kochana nie pomogę, bo sama do końca nie wiem - jedni mówią, że wystarczy jak będę miała na 62 na początek i trochę 68 na później, a ostatnio kuzynka mi powiedziała, że mimo wszystko dobrze mieć też trochę na 56 i sama zgłupiałam (a dodam, że jej synek jak się urodził to ważył prawie 4 kg).
Co do moich ciuchów to też mało co mam dobre - po domu chodzę w koszulkach i bokserkach mojego M
Munkki a to brzuch ma się jeszcze podnieść? tego to nie wiedziałam
Caroina a Ty jaki masz materac? ;>
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
dotkawy Powiem Ci, że ja też współczuje męża. Szkoda godać. Mój miał być przy porodzie, ale już przy samym wypychaniu miał wyjść, a jak sie to skończyło??? Został do samego końca. Nawet widział jak mnie rozcinali, a potem zszywali. Nie był to fajny widok, ale mnie nie opuścił. I dobrze, bo nie wiem jak mogłoby to się dla mnie skończyć. Może Twój mąż nie umie poradzić sobie z tym, że będzie ojcem.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Co do krzywej cukrowej.... powiedziałam ze robiłam i że nie udało się.... i pytam się jego ile razy mam robić to badanie ?
A on na to : " Po co się męczyć, nie robimy:) " .....
Ponoć dzieci matek cukrowych są większe no i w moczu wychodzi coś nie coś
Asparagin (magnez +potas) mogę brać do końca ciązy:)
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Malvi musialabys nam pokazac foto z teraz i z wczesniej, to napewno ocenimy ! Krzyś i Majka idą łeb w łeb hahah
Agniesia ja mam cukrzycę ciążową a mocz wychodzi mi bardzo dobrze, nic w nim nie ma