BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905429 przez Aneta_78
).

...nieustająca awaria suwaczka ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #905436 przez munkki
deszcz... padal 3 minuty... no ich chyba pogielo... ja chce wiecej! ;P
ciekawe jak tam moj Stasiulek, czy duzy... ale ostatnio mial 980g wiec chyba ogromem nie jest... juz sie nie moge doczekac poniedzialku :)

Aneta o widzisz - a ja dzis obiadu nie mam:P musze cos wymyslic... tylko jeszcze nie wiem co :/

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905440 przez Aneta_78
)

10 lata 5 miesiąc temu #905442 przez malvi
Aneta po 1 gratuluję obiadu :P :woohoo: a po 2 wiem, że niby nie mam cukrzycy, ale z drugiej strony cały czas mnie zastanawia właśnie ta waga Krzysia i to, że ostatnio mam ciągle chęć na owoce (dużo cukru) i jogurty owocowe, a czasem nawet na słodycze (choć rzadko). Kiedyś przed ciążą uwielbiałam nachosy i chipsy, a teraz nie mam ochoty :P Choć może znów sobie coś wkręcam i są to normalne zachcianki ciążowe ;)

Munkki no ciekawe ile będzie Staś ważył jak będziesz na USG :D a brzuś masz duży czy nie?

10 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #905447 przez Aneta_78
..

10 lata 5 miesiąc temu #905451 przez munkki
Aneta myslalam o tym ciasteczku ale potem stwierdzilam ze mi serce peknie jak wsyscy beda go mogli jesc a ja nie, wiec sobie daruje... kawa i woda mineralna - ot co podaje sie u mnie w sloneczne popoludnia;)
Malvi a Krzys ma taka wage bo ma taka urode i tyle :) przeciez nie jest powiedziane ze wszystkie duze dzieci sa z mamus slodkich ;) wiesz ktos ma 155 cm wzrostu (np ja;) ) kto inny 180... tak samo z takimi maluszkami, sa jakies normy ale mozna byc na gornej lub dolnej granicy ;)
co do brzucha... no jest spory, pilka wystaje, wiec miejsca to moj synus ma duzo zeby sie rozpychac.

10 lata 5 miesiąc temu #905487 przez dotkawy
Witam :-* i kolejny upalny dzien....., wlasnie zaraz sie wybieram do sklepu na zakupy i gotowac obiadek. Kurcze ale wczoraj mialam dzien, zawsze wieczor sie mi brzuch spina, ale wczoraj to juz wyjatkowo dlugo mnie trzymalo, ale tez duzo sie nachodzilam przez dzien. Jeszce mala 1raz mnie skopala po zebrach tak ze lzy mialam w oczach....rosnie mala bokserka :-P Wczoraj sobie zrobilam w koncu dzien dla siebie, takie domowe spa :-)) Brzuszek coraz bardziej rosnie, juz mama taka piuleczke siatkowa :-)) Aaaaa i upieklam wczoraj biszkopt, z malinami, borowka i galeretka, takze zapraszam, mmmmmm :laugh:

Kurde ale mi serducho dzis wali, normalnie czuje jak mi sie tlucze w klatce, jeszce mi sie kreci w glowie..... :-(

Jagodzianka oooo jaka dorodna coreczka, widze ze rosnie Ci jak na drozdzach :-)

Ania86 u nas tez raz na rok, wystawiaja taki namiot przed biedronka i wszystko jest -70% :)

Karolina powodzenia kochana u lekarza, jak wrocisz to zadzwon. O Ty pieronie :evil: dalej na ta krzywa nie poszlas, hehehehh :woohoo:

malvi ja tez dzis prasuje takze lacze sie z Toba, a pazurki wczoraj robilam, mega kolorowe :-))

nelka no dosyc....praktycznie 3razy tyle co ja, a ja zle nie zarabiam....O w myslach to juz duzo razy wylatywal, heheheh :evil: A dzieciatka juz sie nie moge doczekac, choc powiem Ci ze tak dokazuje...kopie mnie o zycie :-))A najsmieszniejsze jest to ze rusza sie praktycznie caly czas, ale nigdy nie kopie mnie jak moj M jest przy mnie, wtedy o dziwo zastyga....zawsze !!! :silly:

10 lata 5 miesiąc temu #905489 przez Kinga2424
Cześć Dziewczyny

A ja będę stosowała na zmianę raz oliwka, raz krem. Czasem oliwka do kąpieli:)

agniesia1604 Aguś to moja Paulinka od trzech dni przez te upały tak jęczy w nocy. Śpi w łóżeczku, bo z nami byłoby jej jeszcze cieplej.

Caroina Powodzenia na wizycie:)

U mnie popadało może z 1 minutę. Szok.

10 lata 5 miesiąc temu #905490 przez jagodzianka44
Anetka im wieksze tym lepsze - słowa Marcina, on stwierdził,że jak bedzie maluteńka to bedzie bał sie jej dotknąć, a wczoraj cieszył się jak dziecko :). Kochane te nasze dzieciaczki, nieprawdaż ?:) ja już się doczekać nie mogę, ale jeszcze niech posiedzi i rosnie! :)

Munki! Pilnuj diety, zapomniałam Ci powiedzieć, ale mi gin powiedział wczoraj żeby bardziej diete pilnować, bo w dziecko cukrzycowych mam bardzo tyje w ostatnim trymestrze co widać i po mojej księżniczce <3
Podziękowania: munkki

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905493 przez munkki
Kinga u mnie to samo :/ minutka, juz usmiech na twarzy sie pojawil i stop.... dalej tak duszno :/
Dotkawy moj tez fika fika a jak malzonek chce poczuc i kladzie reke lub zerka na brzuch to cisza.... jakby maly czuj ze jest obserwowany ;)
z tym serduchem to nie mozesz zmierzyc cisnienia? ja tak raz mialam (juz spory czas temu) i mialam strasznie wysokie tetno. Lekarz mi powiedzial ze moze sie to zdarzac jednorazowo, ale nie mozemy miec za czesto ponad 120. Robili mi wtedy ekg (na ktorym nic nie wyszlo, tylko chyba dla swietego spokoju mi zrobili).
a moze kawe pilas?:P ja wlasnie pije....
Jagodzia no pilnuje, co mnie boli... ale pilnuje... dzis po sniadaniach ladnie (a jem teraz 50g chleba na I i potem 50g po poltorej godzinie na II... ) teraz zjadlam omleta z brzoskwiniami do kawy, ale omleta juz robie dwa razy w tygodniu zeby z tymi jajami nie przesadzic;P
na obiad zrobie pesto... taki mam kaprysik ;) z makaronem mniam mniam

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905495 przez jagodzianka44
Munki hahaha Jezu Majka tak samo się zachowuje! ostatnio jak Marcin położył rękę na brzuchu to się tyłkiem wypięła! jak chce nagrać to momentalnie cisza! zero ruchów, a jak odkładam tel to ona lata po całym brzuchu! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905508 przez aneczka25
witamy się i my w to południe:)
U mnie pogoda fajna-ciepło ale wieje wietrzyk i nie odczuwam upału.
Aaa jak któraś poluje na okazje to od jutra w KAUFLANDZIE są proszki i płyny LOVELI po 13.99 :silly:
A poprawię wam humor

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nasz okropne rozstępy.....
A dziś stuka nam 25 lat :S
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #905514 przez jagodzianka44
Aneczka przyznaj,że Cię chłop dopadł i ostro było haha:). Nie łam się kochana! Wszystkiego najlepszegoo !
Kochanie to dla Ciebie na poprawę humoru, przez te wstrętne rozstępy! :***

10 lata 5 miesiąc temu #905520 przez munkki
aneczka wszystkie najlepszego! 25 lat - piekny wiek ;)
rozstepami sie nie ma co przejmowac!

Jagodzianka jaka elegantka;) Majka bedzie dumna z pieknej mamusi :)

10 lata 5 miesiąc temu #905521 przez pauletta
Munkki kochana 8 spotkan. Sa wyklady i cwiczenia.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka