- Otrzymane podziękowania: 149
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
- dotkawy
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Od Anety nie mam żadnych wieści. Wybaczcie, ale dziś się już nie odzywam. Nawet chciałam jeszcze rano spróbować zadzwonić, ale... Nie chcę być odebrana jako natarczywa BABA. Musicie mi to wybaczyć, ale chyba tak będzie lepiej. Jak Aneta będzie chciała się odezwać, to na pewno to zrobi, ma do mnie numer telefonu.
Pamiętacie jak jechałam po męża do szpitala, to miałam wypadek. Dziś wysłali mi pismo z PZU, że jeśli do 7 dni nie wpłynie do nich notatka policyjna o tamtym zdarzeniu, to nie wypłacą mi odszkodowania. Jestem tak wkurzona. Dzwonie od Annasza do Kajfasza. Aż w końcu się dodzwoniłam to faceta, który tę sprawę prowadzi. Powiedzcie mi. Ja byłam poszkodowana, było dwóch sprawców, a ja muszę o wszystko się upominać, prosić,, domagać. Szkoda godać. Aż z tych nerwów Dziewczynki zaczęły tak mi w brzuchu wyrabiać, że myślałam, że mnie rozerwie na wszystkie strony. Teraz się troszkę uspokoiły.
Miłego dnia:)
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jagodzianka to grubo. A jak cos to nie daja u Ciebie zewnatrzoponowego?
Ja mialam dzis delikatne plamienie i mnie wzieli na badania. Okazalo sie ze to pewnie wina rozpulchnionej szyjki i zmienili mi luteine na doustna. Poza tym jest wynik wymazu i porwierdzilo sie ze mam jakas bakterie :/ dopytam o to na obchodzie bo to tylko w przelocie dr mi powiedzial ze sa wyniki
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
Co do Anety przeczuwam najgorsze ... skoro nic nie pisze i nie mówi ...to znaczy że coś jest nie dobrze i nie chce nam o tym mówić bo nie jest w stanie nam tego napisać... bo gdyby było okey chociaż częściowo to by napisała : u mnie okey nie martwcie się... (taki sms na odwal się ale ważne że jest)...
Skoro nic nie pisze to dajmy jej spokój... pewnie nie chce o tym mówić ... Zostawmy ją w spokoju ...a sama się odezwie bo wie że o niej myślimy i tęsknimy....
malvi, jeśli jest gbs to będziesz dostawała w trakcie porodu antybiotyk:) Ja dostawałam bo miałam GBSa ... co 4 godziny ...i musiałam sie o ten antybiotyk prosić bo zapominały

- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Poród odbywa się w pozycji wybranej przez rodzącą, jeśli nie ma przeciwwskazań medycznych.
Po porodzie dziecko i matka mają okazję do kontaktu „skóra do skóry” przez co najmniej 2 godziny. Jeżeli matka jest zmęczona noworodek jest pod opieka personelu.
Posiadamy umowy z bankami komórek macierzystych, nasze położne zostały przeszkolone w zakresie pobierania krwi pępowinowej.
Na oddziale położniczym noworodek przebywa obok matki przez cały czas, zabiegi pielęgnacyjne, kąpiel i badanie lekarskie również odbywa się w obecności matki. Położne pomagają w opiece nad noworodkiem, oraz w rozpoczęciu karmienia piersią." niby jest ale nie dają go z wielką chęcią xd a nie mozesz podejsc do gabinetu i popytac co to za bakterie?
- jagodzianka44
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126

dzis mialam ktg i wizyte, Stas wazy 1900 wiec urosl pol kilo od oostatniej wizyty. wszystko ok, szyjka ok.
musze isc na konsultacje ortopedyczna z tym swoim spojeniem, boli mnie kazdy krok i obracanie sie z boku na bok - lekarz powiedzial ze trzeba to sprawdzic bo to moze byc wskazanie do cesarki :/
w nocy w ogole nie spalam! duszno, nogi bola, masakra. ide zaraz nadrobic:)
Kinga skoro jestes poszkodowana to ten winny powinien wszystko zalalawiac... bez sensu... ja jak mialam stluczke, to za wszystkim latalam, ale to ja winna bylam...

Malvi, Pauletta - trzymajcie sie dzielnie!
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Agniesia no zobaczymy czy to ta sama bakteria. Ale podobno ma mi pomoc ten antybiotyk ktory teraz biore przez 7 dni.
Macie racje z ta Anetka, jakby chciala to by nam powiedziala co sie dzieje. Po prostu odezwie sie w swoim czasie.....
- Caroina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 114

Jagodzianka Dbają o Ciebie, żebys się nie nudziła

Ja się uporałam z Milenki rzeczami i już wszystko poukładane w szafce – ale ulga
Fajnie, że obiecują takie rzeczy u Ciebie bo mój szpital nie ma żadnej stronki i pewnie niewiele mogę się spodziewać.
Malvi Kurcze to jak Ty masz bakterie to ja może też i stąd te nasze infekcje

Munkki Ale Staś urósł

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

ja wczoraj tak jak sobie obiecalam, tak poprasowalam pierwsze dwie tury prania. o matko 4 godziny mi na to zeszlo i to bez przerw

mialam rano kilka spraw do zalatwienia i jezdzilam ze 2 godziny autem. no i chyba przeholowalam, bo znow zlapala mnie rwa kulszowa i leze

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Yoozia to sie narobilas

Ja mam znow dwie nowe dziewczyny w pokoju ale chyba fajniejsze niz poprzednie

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
ale wiesz....zrobie mu chyba dziś przykrość i jemu ugotuje na miekko a sobie zrobię pastę jajeczną

hehehehe
Kochanie... chcesz jajeczko na miękko na kolację?
On: yhm
Bo ja bym sobie zrobiła pastę jajeczną ...
On: ahaaaaaaa.... no dobra ....
<smutna mina>
Kochanie bo Ty nie możesz pasty tak?
On: tak nie mogę bo to jajo na twardo....
Biedactwo:P