- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Kol. Kupila owocki itd. I prezenciki przywiozla dla Mai. Jutro dodam fotki jak cus
Teraz/czekamy na kroplowe.
Tez mysle ze Kinia nie chce o tym mowic i tyle. Bedzie miala ochote da/zna mysle
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
pauletta
Anetka:)Tez mysle ze Kinia nie chce o tym mowic i tyle. Bedzie miala ochote da/zna mysle
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Caroina nom, dostane gaz rozweselający, lewatywę,że ledwie co do kibla dobiegnę i mało co się nie posram bo na porodówce robią zamiast w kiblu hahaha
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Czy wam też tak hormony szaleją? ja od paru dni chodzę jak tykająca bomba, nie wiem już czy to ciąża sprawi czy mój M na urlopie;)
Widziałam dzisiaj mojego 5dniowego sąsiada:) ale kruszynka z niego i jaką ma malutką główke! jak to człowiek szybko zapomina jak to maleństwa się rodzą i co z nimi robić...
Caroina i jak tam udało się przetrwać dzień? Nadia miała humorek po nieprzespanej nocy?
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Urodzony z 33 cm główka, 33 klatka, 3330g waga:) ... jedynie 56cm wzrost ...wyłamał się bo już nie 33:P
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
M malował ściany, troszkę sprzątania i zakupy, bo w lodówce tylko pustka była Teraz dokończyłam prasowanie i zaraz Wam wrzucę fotki przy okazji zrobiłam też zdjęcie brzusia z okazji skończonego 32tc już coraz mniej nam tego zostało! z tych gorszych wieści to znowu niesprawne mamy auto ! wczoraj mi puściły nerwy na mechanika i do niego zadzwoniłam i mu powiedziałam co o tym myślę. Ma jutro przyjechać, zobaczymy Poza tym dalej czuję się dobrze. Energia jeszcze nie odeszła. Zobaczymy jak długo tak będzie Mały oczywiście dokazuje dzisiaj go skrzyczałam, że nie siedzi główką w dół haha zobaczymy czy podziała i czy się odwróci cesarka mnie lekko przeraża. Już wolę sn.
Ps. Przeczytałam wszystkie posty, ale nie będę ich komentować, bo lecę oglądać film z M, także wybaczcie
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
A ubranka super poukladane az zazdroszcze
Jagodzianka, Munkki i Yoozia mam w pokoju teraz dziewczyne z cukrzyca ciazowa!
Pauletta fajnie ze czas Ci zlecial z kolezanka,, ja tez dzis sie nie nudzilam
- dotkawy
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Jagodzianka to bedziesz miec znow prania i prasowania.....
Munkki to same dobre wiesci, tylko sie cieszyc dorodny chlopak sie szykuje ) oj dobrze mu musi byc u mamusi
Kinga no tak to jest u nas z tym pop....prawem, niestety......a Ty biedna musisz sie tylko szarpac....ehhh
Malvi to pewnie chodzi o tego GBS co dziewczyny pisza, tez mialam robiony teraz ale wynik mam negatywny. Ale z tego co wiem to wlasnie w czasie porodu podaja antybiotyk, takze nie masz sie czym przejmowac
marza dopisuje sie do postu malvi ubranka super sie prezentuja, a ja tez brzuszek juz mam duzo wiekszy...
- jagodzianka44
- Wylogowany
- gadatliwa
- Pod Moim sercem bije inne serce!;*
- Otrzymane podziękowania: 66
Dotkawy Noo! dopiero co skończyłam to zacznę praktycznie od nowa, zaczęłam pakować wczoraj torbę do szpitala a tu bęc! haha ni chu chu w jedną nie wejdę ;P
Malvi Słuchaj dziewczyn, dobrze mówią
Munki Ja dziś cukier na czczo 102 !!!! padaka! aż mi się chyba humor na cały dzień zepsuł ;x Ładnie Niuniuś przytył od ostatniego razu! aż ciekawa jestem ile moja waży
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Ja jestem happy z tym szpitalem moim. Nid dla Mai nie potrzebuje. Jak chce to ino chusy i pampki. Wezme kilka w razie w i tyle. A dla siebie pizamy, klapki, bielizne, rzeczy do mycia i tyle. Wezme kilka/swoich podkladow do majtow gdyby mi ich nie spasily i tyle.
Ja/dzis pobudka o 4 na siku. Do 6 meki. I znowu zasnelam i od 7-20 koniec. Roznoszenie kart, amen.
Dzis sobota to szybka/wizyta bedzie.
I glodna jestem. Nie chce juz tych kanapek, kawoleczka masla i cos do tego
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Jagodzianka u mnie na czczo 88, zobaczymy co po śniadaniu, bo wtedy lubi skakać. no i ostatnio mam też wysoki raz na czas po kolacji:/
Czuje się.ciężko.. Juz coraz mniej chętnie wychodzę z domu
domu
:/
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
U mnie dziś na suwaku wyświetla się skończony 34 t.c. Jak obudziłam się w nocy, to aż mi ulżyło. Moja ciąża jest już donoszona. Wiecie jaka to ulga. W poniedziałek mija miesiąc od momentu, gdy usłyszałam, że dwóch tygodni już nie dochodzę. Chyba mamy z Dziewczynkami wspaniałych Aniołków:)
Życzę Wam miłego dnia:)
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Antybiotyk wystarcza do tego zeby GBS uśpić ... ponad 30% społeczeństwa to ma ... nie przejmuj się pierdołami:) ... w dzisiejszych czasach dają antybiotyk a jeśli Tobie nie podadzą to maluszkowi robią natychmiast po urodzeniu badania i wtedy jemu podają....nic Wam nie grozi tym bardziej ze juz teraz dostajesz antybiotyk...
Nie czyta pierdół - ja też czytałam ze Stasiem a potem jak zaczęłam pytać lekarzy i położne to powiedziały ze w dzisiejszych czasach nei ma opcji żeby doszło np do śmierci dziecka bo już profilaktycznie dają ten antybiotyk - i to juz w procedurze jest zapisane... spokojnie:) Mi pękły wody płodowe a do zakażenia nie doszło a miałam bardzo obfite zakażenie wiec spokojna Twoja rozczochrana;)
Jeśli to nie GBS a coś poważniejszego to tylko cesarka .... Jest taka właśnie cholerna bakteria która uniemożliwia poród naturalny i wtedy robia cesarkę ... na bank lekarz Ci powie:)