- Otrzymane podziękowania: 149
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
mam nadzieje że coś powie Anetka... bo moze teraz nie powinna być sama z "tym" ...
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Malvi na temat bakterii nic mi nie wiadomo. Na szczęście poprzednio tego nie miałam, a tym razem to dopiero się okaże.
Ale luksusy
To powiem Ci, ze masz sny prorocze bo dziś byłam w szpitalu. Wczoraj tak mnie pogoniło do wc 3 razy, że już zaczęłam sobie wkręcać, że mogę mieć zatrucie ciążowe, a to niebezpieczna sprawa. . Jednorazowo też pojawiły się upławy lekko zabarwione na różowo więc już w ogóle panika. Na szczęście dziś już było ok. ale i tak musiałam pójść dla św. spokoju. W nocy nie spałam tylko myślałam co musze spakować i zrobić w razie gdyby chcieli mnie zostawić. I tak spakowałam całkowicie torbe dla siebie, osobno rzeczy dla malutkiej, żeby tylko mi donieśli gdyby zaszła potrzeba.
Podpieli mnie do KTG. Fajnie było posłuchać serduszka małej, jeszcze dostała akurat wtedy czkawki
Na szczęscie mam brac tylko smecte, dużo pić i obserwować bo niby to co miałam to nic poważnego i dopiero jak bym goniła co chwila i doszły inne objawy to trzeba się zgłosić.
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Ja też strasznie martwię się o naszą Anetkę, mam nadzieję i wierzę że nie jest to najgorsze. Mogła by odpisać cokolwiek jesteśmy tu w końcu na dobre i złe.
Malvi, wow jakie wygody u mnie w szpitalu w którym mam rodzić czas stanął w czasach PRL-u, nie wiem jak to będzie szczerze bo każdy narzeka na warunki tam panujące.
Caroinka, cieszę się że okazało się że wszystko w porządku. Dobrze że pojechałaś i masz pewność że jest ok, oby przeszło.
Spokojnej nocki Wszystkim
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do Anetki to może chce nam zrobić niespodzianke i zaprezentować się z Jankiem już w domku
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
U mnie dzisiaj bez żadnych przygód Sprzątanko, obiadek i cały dzień w domu z mężusiem Cały czas czuję jakby mimo wszystko była dzisiaj niedziela nie wiem dlaczego
Tak samo bardzo się martwię o Anetkę... z ciekawości sprawdziłam kiedy była na forum dostępna ostatni raz i była 20 sierpnia, więc na pewno czytała nasze wpisy. A może coś po tym wypadku z jej kolanem się niedobrego stało Straszny taki brak wieści
Malvi dla mnie mój brzuszek już jest spory hehe i dziękuję za pochwałę dotyczącą ubranek , dotkawy Tobie też ! a tymi bakteriami Malvi się nie martw w końcu jesteś w szpitalu, a oni wiedzą jak sobie z nimi poradzić na pewno nie jestes pierwszym takim przypadkiem ! co do rocznicowej zachcianki to mnie powaliłaś nią na łopatki haha żarełko z maka dobre na wszystko ! w ogóle nie mogę uwierzyć , że u Ciebie w szpitalu jest patio jak w jakimś wypasionym hotelu ! zazdroszczę... mój szpital też by mógł taki być
Jagodzianka nam w aucie chyba pompę oleju szlag trafił tak samo jesteśmy uziemieni... a co do brzuszka to nie ma szans, żeby opadł, bo jeszcze dobrze się nie podniósł a jak pytałam lekarza w czwartek to mówił, że łożysko mam wysoko na tylnej ścianie
PAuletta zgrabniutka to ja byłam przed ciążą teraz już 11 na plus także tego
Ty to masz idealną figurę mi sporo w dupke i w udka poszło co do szpitala to też nie potrzebuję żadnych ubranek dla małego tylko pampersy około 8 na dobę i chusteczki nawilżane Jak ja leżałam z nerkami to też już miałam dość tych kanapek z beznadziejną wędliną... o ile obiady były spoko, to śniadania i kolacje tragiczne
munkki ja też miałam taki okres, że wychodzenie z domu mi nie sprawiało przyjemności... ale na szczęście minęło. Mam nadzieję , że i Tobie minie
Kinguś bardzo się cieszę, że dziewczynki już oficjalnie są DONOSZONE to nie lada wyzwanie wytrzymać do takiego tygodnia w trzypaku gratulacje ! teraz już niczym się nie musisz denerwować
aneczka śliczna pościel !
Ania jaki fajny brzuszek mogłaś też zrobić foto z boku
Caroina niezła przygoda. Sama bym się wystraszyła i tez bym pojechała, tyle, że u mnie na pewno bym musiała zostać na obserwacji 3 dni dobrze, że wszystko okej
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Też się bałam, że mnie zatrzymają dlatego wszystko przygotowałam na tą ewentualność. Akurat trafiłam na dyżur szamanki do której Dotkawy chodziła - lajtowa babka, zbagatelizuje wszystko. Mama mi mówiła, że kiedyś zostałą odsunięta z zawodu i dziwi się, że kobieta dalej leczy
Malvi Warunki mamy bardzo słabe ale mam nadzieję, że chociaż personel w miare ii jakoś to będzie Prosze jaki Pan Dr sławny się zrobił, nawet ja go kojarze a mało co wiadomości oglądam.
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Malvi aż zawołałam M żeby sobie porównał z naszym obskurnym szpitalem i też jest w szoku...
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
A najbardziej to mnie wkurzaja z lekami. Sama musze pilnowac na kiedy dali mi antybiotyki bo te pielegniarki ciagle sie w tym gubia :/
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
A Krzys dzis smiesznie mi dupke wypina az taka gula sie robi tylko ze dodatkowo boli