BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 3 miesiąc temu #919239 przez Kinga2424
Cześć:)

ewa123 Bardzo dziękuję. A jak Ty się czujesz, mimo problemów ze snem???

Dziękuję Wam wszystkim za "POWODZENIA" ;)

malvi Gratulacje skończonego 34 t.c. Oby do przodu:) Krzyś już jest dużo, więc możesz być tez spokojna. Zawsze jakby coś miało się wydarzyć, to jest bezpieczny:):):)

agniesia1604 To mnie znów w niedzielę tak obsypało. Wyglądam na buzi jak jakaś biedronka :P

Ania86
Ja ostatnio zaczynam dzień od ptasiego mleczka:) mniam.... a wieczorem przeważnie robię sobie pomidory, z cebulką i gęstą śmietaną 18% do tego sól i pieprz. Moje ulubione. Mniam.... Teść co rano przynosi mi pomidory z ogródka. W tym roku udały mu się wyśmienicie:)

U mnie Paulinka już zasnęła na drzemkę. Idę się do niej położyć. Jestem ciekawa, co dziś będzie na wizycie. Chciałabym by zrobił mi dziś cc. Ale zobaczymy:)

Miłego dnia:)
Podziękowania: ewa123

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #919274 przez Marza
Cześć :kiss:
Dzisiaj faktycznie lepsza pogoda :) zbieramy się właśnie z M do dermatologa bo ma podejrzenie astmy oskrzelowej przez cholerne alergie :angry: czekaliśmy na wizytę ponad dwa miechy, ale to na NFZ. Tej nocy spałam lepiej, ale w dalszym ciągu był problem z zaśnięciem. Nawet na siku tylko raz wstałam ! :)

Malvi gratulacje ! :) myslę, że Krzysiowi przestało się spieszyć :D i tak samo jak Ciebie już mniej patrze na słodycze i na owocki. To chyba znak, że koniec rychły :D

Kinguś powodzonka ! :) oby wszystko było tak jak ma być :kiss:

Napiszę później :kiss: miłego dnia kochane moje :kiss:
Podziękowania: Kinga2424

10 lata 3 miesiąc temu #919281 przez ewa123
Cześć :)
U mnie w sumie nie jest tak żle, choc juz czuje ze jest ciezko. Maly przewaznie siedzi pod żebrami i ciezej mi oddychac. Jagodzianka , Munki tez mam ten problem. Cały czas ,,chodzi,, za mna słodkie :( Coraz trudniej sie oprzec. Miłego Dnia :)

10 lata 3 miesiąc temu #919352 przez Kinga2424
Dziewczyny, ale dziś cichutkie jesteście. Pewnie jesteście bardzo, ale to bardzo zajęte.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #919356 przez jagodzianka44
Kinga don't panic ! jesteśmy z Tobą! ;)* trzymajcie się dzielnie, daj znać jak po wizycie :) nawet sms, bo rzadko dziś na forum jestem :) Buźka dziefcynki ! :*

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #919357 przez Kinga2424
jagodzianka44 Jakby mnie zostawił, to napiszę sms-a. Ale zobaczymy...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #919358 przez munkki
Kinga koniecznie daj znac, trzymamy kciuki! jestes dzielna, tyle juz wytrzymalyscie z dziewczynkami :D

u mnie ciasto drozdzowe z jablkami w piekarniku... ciekawe jaki bede miala po tym cukier, mam nadzieje ze w normie i bede mogla sie zazerac z herbatka:)

10 lata 3 miesiąc temu #919361 przez Kinga2424
munkki Smacznego!!!

10 lata 3 miesiąc temu #919372 przez yoozia
hej dziewczyny

Kinga trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok! wiesz jacy sa faceci. postawic dom, zasadzic drzewo i splodzic syna, czy jakos tak :P moj tez wolalby syna pierwszego, no ale juz sie przyzwyczail, ze bedzie mial ksiezniczke :P

Munkki ja kupilam w sobote nosidelko babybjorn, wydaje sie byc ok, chociaz kupilismy w ciemno bez porownywania z innymi, czytania opinii w necie itd. wyglada tak m6.agitomedia.pl/image/700x700/0/nosidel...anatowe.728485.2.jpg

Malvi ale twoj Krzys duzy juz :) i w ogole Krzyski to fajne chlopaki. moj maz tez Krzysiek :P
Podziękowania: Kinga2424, malvi

10 lata 3 miesiąc temu #919373 przez malvi
Dziewczynki miałam dziś wychodzić, ale nie wychodzę bo....

Mam rozwarcie na 2 palce i szyjkę 1 cm.... Ludzie! Jak ja się stresuję.... Powiedzieli, że jestem już przygotowana do akcji porodowej i woleliby mnie zatrzymać - to się zgodziłam bez dwóch zdań!!!!
Aż się spociłam ze stresu :P

10 lata 3 miesiąc temu #919376 przez yoozia
Malvi zartujesz :blink: jakbym ja uslyszala teraz, ze jestem gotowa do akcji porodowej, to bym paniki pewnie nasiala. qwa ide pakowac torbe :whistle:
Podziękowania: malvi

10 lata 3 miesiąc temu #919377 przez munkki
Malvi wow niezle! dobrze ze w szpitalu jestes;)

10 lata 3 miesiąc temu #919378 przez malvi
No poważnie! Właśnie M pojechał pakować torbę... Jestem przerażona porodem :P Ale to wcale nie znaczy, że muszę urodzić dziś czy jutro, tylko, że muszę być w gotowości przez to rozwarcie :whistle:

10 lata 3 miesiąc temu #919379 przez ewa123
Kinga tez trzymam kciuki za was :) Malvi tez bym juz panikowala ale jestes dzielna.;) Munkki smacznego ;)
Podziękowania: Kinga2424, malvi

10 lata 3 miesiąc temu #919382 przez Marza
Malviiii nie żartuj !!! ale super :woohoo: jednak Krzysiowi spieszno na spotkanie z mamusią ! zazdroszczę bardzo ! trzymaj się dzielnie Kochana :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka