BezpiecznaCiaza112023

Mamusie pazdziernik 2014

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #919118 przez Kinga2424
Co do tych majteczek, to ja polecam te jednorazowe. Może weźmiecie mnie za wariatkę. Ale...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agnieszka dobrej nocy!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #919122 przez ewa123
witam :) Kinga powodzenia na jutrzejszej wizycie. Malvi piekna waga Krzysia. Fajnie,ze juz niedlugo wychodzisz ze szpitala.Od kilku dni nie moge spac :S Dobrej Nocki
Podziękowania: Kinga2424

10 lata 3 miesiąc temu #919153 przez aneczka25
no zobaczymy jak to u nas będzie z porodem, czy mąż da radę....
i jak z majtkami sobie poradzę:)
Kinguś powodzenia :)
dobranoc

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #919157 przez dotkawy
Agniesia - slodkich snów, oby do samego rana :)

Kinga - powodzenia na jutrzejszej wizycie

10 lata 3 miesiąc temu #919177 przez malvi
Hej :) skonczylismy dzis 34 tc, oby Krzys chcial poczekac jeszcze minimum 2 tyg :)

10 lata 3 miesiąc temu #919180 przez Caroina
Cześć dziewczyny :)

Dziś zapowiada się ładniejszy dzień - w końcu słoneczko świeci :)

Kinga 3mam kciuki za dzisiejszą wizyte. Z niecierpliwością czekamy na wieści

10 lata 3 miesiąc temu #919181 przez munkki
Malvi super! Wytrzymajcie jak najdłużej!
Mnie dziś brzuch boli... Ale nie wiem czy nie.flaki w środku, może mały coś pokopal...
Pogoda lepsza, dalej siedzę.i czytam o.tych cesarkach...

10 lata 3 miesiąc temu #919182 przez agniesia1604
hej , dzisiejsza noc bez porównania...tylko ze 4 pobudki,...ale Staś całą noc przez sen MIUCZAŁ ... o 4:30 pobudka na jedzenie i potem ze mną w łóżku do 6:30 bieganie przez sen:P :)

Wiecie co ... musze wybrać się do dermatologa bo mam jakieś uczulenie na powiece ... łuszczy mi się skóra ... ech ...niby smaruję clotrimazolinem ale nie schodzi:(
Ciekawa jestem ile kosztuje wizyta prywatna i jak długo się czeka na wizytę

10 lata 3 miesiąc temu #919190 przez jagodzianka44
Munki jak cukry? mnie dziś dwa skurcze pod rząd złapały, ale byłam tak padnięta rano,że zbagatelizowałam to.

Nie moge w nocy spać, do wc wstaje chyba z 7 razy ;x jeszcze dzis za każdym razem jak szłam do toalety to wkładka mi wpadała do muszli ! i tak przez całą noc straciłam 7-8 wkładek ;x Nie moge się wyspać jak śpie na lewym boku, to zaraz boli mnie lewe biodro, przekręcam się na prawy to po jakimś czasie boli prawe ;x i tak w kółko ... :( :(

Malvi gratuluję skończonego 34 tyg Duperelki ;) Oby te 2tyg Krzyś se jeszcze spokojnie posiedział, a później może szaleć ile tylko zechce ;d

10 lata 3 miesiąc temu #919195 przez munkki
Jagodzianka od wczoraj cukry w normie spowrotem, dzis na czczo 83 a po sniadaniu 102. wiec super- zaraz bede sie brala za drugie sniadanie.
na I zjadlam 41g chleba z pomidorem (dwie mega cieniutkie kromeczki) i dwie parowki (zaczelam jesc parowki przez ta cukrzyce...)

ze spaniem mam podobnie, wstaje 4-6 razy w nocy na siku, lewy bok mnie juz tak boli od lezenia ze masakra, najgorzej ramie i wlasnie biodro. Na prawym nie moge oddychac, a na plecach dretwieje;P

dostalam z pracy bon wczoraj do smyka :D i chyba sobie kupie za niego w koncu ten fotelik maxi cosi citi do auta (akurat promocja jest) i mysle o jakims nosidelku/chuscie ... macie jakies doswiadczenia/przemyslenia?

10 lata 3 miesiąc temu #919197 przez jagodzianka44
Munki ja dziś na czczo 88, zobaczę co będzie po śniadaniu, bo zjadłam 1 kromkę z szynką serem + troszke kethupu haha, musiałam bo on tak ładnie w tej lodówce wyglądał ;P a jak walka ze słodkim?:d. Co do chusty, to też myślę o zakupię ale zobaczę jak Marcin będzie się spisywał w opiece nad małą :) póki co usłyszałam od niego takie słowa " kochanie, ja sie małą zaopiekuje a ty bedziesz mogła się isc kąpać ile będziesz chciała " a dwa dni później pytam się go " Marcin, zostaniesz z małą chwilę jak będę w szpitalu żebym mogła się wykąpać chociaż?" a on " noo ale nie długo, bo co ja zrobie jak zacznie płakać?" i to przerażenie w jego oczach hahahaha :d

10 lata 3 miesiąc temu #919200 przez munkki
Jagodzianka walcze ze slodkim ale nie jest lekko - zjadlam wczoraj nalesnika z lyzeczka nutelli, ale dzis postanowienie - nic slodkiego. smutno mi z tego powodu od rana:/ kusi mnie zeby upiec drozdzowke, bo skoro po kupnych mi nie skacze, to po swojej tym bardziej powinno byc ok... moglabym troche ja maznac powidlami slowkowymi domowymi, tez niskoslodzone... no nic zobacze...
zaraz kawke sobie robie i na mysl ze do niej zjem twarozek z rzodkiewka zamiasto ciastka jest dobijajaca;P

no moj to bedzie pewnie z malym siedzial, ja mam wrazenie ze ja sie boje bardziej dzieci niz on, wiec luz. ale nosidelko/chusta sie przyda bo rece wolne... a nie da sie ukryc, w sumie chlopy beda w robocie wiekszosc czasu ;)

10 lata 3 miesiąc temu #919201 przez jagodzianka44
Munki ja wczoraj pączka zjadłam haha :P a takie postanowienie mam codziennie, ale ciężko... baaardzo ciężko ;x. Wiem co czujesz! ;)

10 lata 3 miesiąc temu #919203 przez malvi
Dziewczyny a mnie do slodkiego w ogole juz nie ciagnie, przeszla mi tez chec na owoce :P ale za to codziennie musze wypic cos gazowanego, najlepiej Fante lub Mirinde ;) a wczoraj M mi przywiozl kotlety schabowe z ziemniakami to pochlonelam jakbym miesiac nic nie jadla :D
Poza tym Munkki i Jagodzianka snilyscie mi sie ktorejs nocy, ze spotkalysmy sie tu w moim szpitalu :P ale Wy bylyscie tylko w przychodni po wyniki badan ;)
A dzis cala noc snilo mi sie ze uczylam sie przewijac malego :D

10 lata 3 miesiąc temu #919232 przez Ania86
Cześć :kiss:
Agniesia, cieszę się że noc lepsza, choć trochę odespałaś biedna. A co do dermatologa to na prywatną wizytę nie powinno być jakiś strasznie dużych kolejek u mnie wizyta od 80 do 100 zł.

Munkki, super że dostałaś bon zawsze coś kupisz. My mamy fotelik maxi cosi używany kupiony z wózkiem mam nadzieję że będzie dobry. CHusty mi się strasznie podobają i na pewno jest to wygodne słyszałam ile to mają zalet że dziecko czuje bliskość rodzica itp itd ale nie wiem może doświadczone mamcie niech się wypowiedzą używały?

Kinga, trzymam kciuki za wizytę :kiss:

Dziewczyny ja bez słodkiego nie wyobrażam sobie dnia, tak mnie teraz do tego ciągnie że szok. Dziś już zjadłam 1/3 Milki białej a gdzie tu do wieczora :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka