- Otrzymane podziękowania: 107
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
nie chcę straszyć ale i Ciebie częściowo to czeka:P:P

- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
camilla nam pomagała ale jest dość droga...
dziś był Staś marudny to o 18 dałam mu dawkę paracetamolu (syrop) .... normalnie chodzi się kąpać o 19 i po ...ale dziś o 18:30 go wykąpaliśmy i już o 19:05 spał ... ja też dziś wyczerpana jestem ... wziełam asprgin (potas + magnes)+vitaminer + DHA+ rutinoscorbin+ paracetamol ...bo nie wiedziałam czy mnei choroba bierze czy po prostu taka obolała jestem... Także od godziny powiedzmy funkcjonuje bo boleści większe minęły. Martwi mnie jedno od 2 tygodni gdy leżę na plecach drętwieją mi ręce... czy któraś ma podobny problem?
W ogóle ja miałam jedną taką noc kiedy Staś spał od 20-5 bez pobudki i to było jakoś początkiem maja.... a jak wstałam o 5 to pierwsze co do niego zajrzałam czy wszystko okey...

A nie mówiłam Wam dzisiejszą noc od 22 Staś spał miedzy nami (bo od 20 nie chciał spać i się wierzgał to jak my szlismy spać to go wzięlismy bo przecie non stop siadał i jęczał)... więc ja praktycznie nie spałam bo non stop kopał to mnie to Marcina... np leżał na plecach podwinął nogi do góry i nagle sie obrócił do Marcina i tymi nogami Marcina w twarz... on nic nie pamieta...

W końcu o 2 w nocy jak wróciłam z toalety poprosiłam męża by zabrał Stasia do jego łóżeczka ....i wtedy dopiero usnęłam i spałam aż do 4:30 ... o 4:30 mąż wstaje do pracy

Dziś chciałam iść spać o 21....ale cóż pranie trzeba było wstawić bo się trochę tego nazbierało a skończy się o 21:30 ... buuuuu:(
Sorry ale musiałam sobie pomarudzić

Taki chyba kiepski dzień... w ogóle jakby JESIEŃ była

Tak sobie dziś myślałam że chyba chciałabym mięc cesarkę zaplanowaną , mniej stresu ...ech:( i tak najlepiej na jutro ...

- Kinga2424
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
A co do leżenia na plecach, to ja Aguś Ci nie pomogę. Staram się leżeć na takim pół boku. Jak leże na boku, to od razu Dziewczynki się wkurzają, bo jedna siedzi z jednej strony, a druga z drugiej. A na plecach, to jest koszmar, bo mi zaraz wszystko drętwieje. Dziewczynki swoje ważą i uciskają mi na kręgosłup. Na USG nie umiałam wyleżeć, a co dopiero nocy.
- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
co do dretwiejacych rak: uspokoje cie- ja tak mam i to juz od dluzszego czasu. moj lekarz mowi ze to nic wielkiego, po prostu musze wtedy sobie cos uciskac. ogolnie nie moge spac na plecch, a jak w nocy sie przewroce na plecy to sie budze od tego dretwienia;)
co do planowanej cesarki... mowisz ze chcialabys miec, a ja sie dzis dowiedzialam ze chyba bede musial miec (po wizycie u okulisty, dostalam skierowanie ze lepiej zeby byla cc) i jestem przerazona...
z jednej strony tak jak mowisz- fajnie bo plan bedzie, ale z drugiej strasznie sie boje ze nie bede mogla przytulac synka i ze nie dojde do siebie szybko :/
wizyte u lekarza mam dopiero 05/09, zobaczymy co powie na to skierowanie...
jutro ide jeszcze do tego cholernego ortopedy....
i chce mi sie sie slodkiego caly czas a nie moge

- Ania86
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 71

U nas bez zmian, chyba mnie też dopadło jakiś przesilenie jesienne jak Agniesie

Poza tym zaczynam się już pomału bać tego wszystkiego od porodu po to czy dam sobie radę z malutką. Ale musi jakoś być.
Caroina, Agniesia, Kinga współczuję Wam i wiem że będzie ciężko w szpitalu będziecie myślami co u Waszych dzieciaczków, ale szybko urodzimy i wyjdziemy

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

u mnie tez juz jesien przyszla. ale ja sie ciesze, bo juz zaczynam odczuwac, ze niedaleko do rozwiazania

ogladacie o 21 porody na polsat cafe? bo ja tak. i znowu bede ryczec jak bobr

- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś zaczęłam sobie czytać na temat mojego szpitala w którym pracuje mój lekarz... i jestem zdeczka załamana ...

Dobranoc dziewczyny..
PS załacze porody:P
Trafilam na ostatni porod. Pff fajnie tak rodzic hehe spokij cisza i wygladala jakby nie wiele ja to bolalo
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Normalnie z tego wszystkiego mnie czysci.
Padam.
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

U nas w miare ok, wzielam ostatni antybiotyk. Beda mi pobierac wymaz i sprawdzac czy pozbylismy sie bakterii. No i okazuje sie ze moze wyjdziemy w tym tygodniu, takze trzymajcie kciuki, jutro konczymy 34 tc

Poza tym mialam ciezka noc, kolezance z lozka obok cos wyszlo nie tak na ktg i w nocy wzieli ja na gore na porodowke a ja cala noc sie o nia martwilam bo do tej pory bylo wszystko ok.... teraz czekam na wiadomosc od niej.
- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-