- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
Julka Szczęściara z Ciebie, że nic Ci nie dolega. Chciała bym się już czuć dobrze (pod warunkiem, że z bobaskiem będzie wszystko ok) i zacząć normalnie funkcjonować
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
A ze ślubem to się nie martw. My się zdecydowaliśmy na ślub w połowie maja a trzy miesiące później było już po wszystkim;-)
Kinga jaka fajna mała dama, torebeczka, telefonik:-D moja to taki mały łobuziak;-)
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Julka, mozesz przy mnie dopisac termin na 17.10
dobranoc maminki
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Jak juz tak o tych slubach piszecie to i ja sie wtrace mielismy brac slub koscielny 18 pazdziernika tego roku.. Wszystko juz bylo pozalatwiane, kosciol, sala, muzyka, kucharki a tu taka niespodzianka ze bede rodzila w przeddzien bo tak wynikalo z ostatniej miesiaczki. Nie wiedzielismy co robic w koncu odwolalismy wszystko i za miesiac bierzemy cywilny a koscielny na spokojnie za rok lub dwa
- Ania86
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 71
Marza, ale historia, ale dobrze że przełożyliście ślub, w październiku będziemy mieć już swoje maluszki. Ale to długo, tak bym chciała żeby już był chociaż maj. Od kilku dni mam jakieś koszmary, nawet nie chce pisać jakie mam nadzieje że z małym w porządku, wizyta na szczęście za tydzień może jakoś zleci.
Korzystajmy dziewczyny z pogody bo w sobote ma już wrócić zima
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Jak dziś wasze samopoczucie? Ja od wczoraj mam mdłości...
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- motylek05
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
A ja po ślubie już 6 lat będzie w tym roku.... Kiedy to zleciało... ,a z moim mężem jestem już 12lat...
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- srenka_918
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciało jedno, serca dwa :-)
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Malvi Późno Cie dopadły te mdłości, może szybko minie – tego Ci życze
Samopoczucie lepsze chodz były momenty ostrych mdłości. Od wczoraj tak się nasiliło, że czasem nawet do toalety uciekam w razie czego.
Pogoda cudna więc wykorzystałyśmy na maxa i cały dzień spędziłyśmy na polu, bo znów ma się ochłodzić i do tego padać
Marza Ale trafiło. Choć w sumie czeka Was jeszcze większe szczęście.
Wyraziste sny to również jeden z objawów ciąży, więc pewnie będziesz je miała częściej.
My będziemy mieć 4 rocznice 9 paź, jesteśmy razem od liceum – to już prawie 10 lat i tak jak piszecie… masakrycznie szybko Nam przeleciał ten czas.
Srenka Łobuzie Prawda z tymi snami. Ja na ogół ich nie mam, a jeśli to raz na pół roku. A teraz w ciąży już miałam kilka, w tym też te przyjemne
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
u mnie doszło bieganie do toalety 2-3 razy w nocy.
My po ślubie 5 lat (minie 25 kwietnia)...
Jak ten czas leci..........................
Powiem tak, czas jeszcze szybciej leci u boku maluszka przy którym jednak kupa roboty:P:)
Dziś zjadłam az 7 rafaello... pierwsza moja zachcianka!!! 4 dni za mną chodziło aż dziś mąż mi je kupił)
Mam jeszcze ochotę na WieśMaca:)
___
Dziwnie sie czuje , niby przeziębiona nie jestem ale katar leci ... i dziwne drapanie gardła ale w sumie nie boli... pije herbatke z cytrynką i narazie nic szczególnego sie nie rozwija:)
____
A i ustalcie ze termin porodu to termin wg miesiaczki bo co USG termin sie zmienia:) ... Tym nie ma co się kierować... przede wszystkim lekarz będzie kierował sie terminem miesiaczki:P Parametry maleństwa będą sie zmieniały co będzie powodowało że termin sie bedzie zmieniał nawet o 10 dni:P
- motylek05
- Wylogowany
- gaworzenie
Oj tak przy dziecku to strasznie leci ten czas ja dopiero co że swoją wychodzilam że szpitala ,taki mały okruszek... A teraz hehe już taka panna
Co do terminu to ja się trzymam tego OM , a dzidzia i tak przyjdzie na świat kiedy będzie gotowa
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
chcialam do Was dolaczyc. Czytam Was juz od poczatku prawie, ale dopiero dzisiaj odwazylam sie napisac. Termin mam na 06.10 - przyjmiecie do grona i dopiszecie:)?
Co do dolegliwosci to sama przechodzilam ostatnio przeziebienie... herbata z cytryna i lozko i nawet szybko przeszlo...
A ogolnie to czuje sie bardzo dobrze i coraz bardziej szczesliwa ze to na prawde sie dzieje:)
moze tylko glowa moglaby troche rzadziej bolec...
pozdrawiam!
ps nie wiem czy umiem suwaczek tutaj wklejac... szczerze nigdy nie korzystalam z forum wiec prosze o jakies porady jak bede robila cos niezgodnie z zasadami;)