- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

na zosie 6 lat czekalam , a czytalam i poloznej sie pytalam , i po porodzie najwieksza szansa na ciaze....

Mam PCOS i chce sprubowac pki organizm jest dobze przygotowany....

yoozia uk
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43

Otóż mam bardzo dużo fajnych, dobrych jakościowo (nie z made in China), kreatywnych i rozwojowych zabawek.
Jest też coś dla starszych i tych całkiem całkiem malutkich.
Zabawki bezpieczne, ekologiczne z certyfikatami i patentami firmowymi.
allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37397815
A że o prezentach czas pomyśleć, to wrzucę Wam tu linka do Allegro, bo tak najszybciej oblukacie to tam mam.
Dodaje wciąż nowe rzeczy więc warto co jakiś czas zerknąć.
No żeby być na bieżąco możecie też lajknąć profil na fb www.facebook.com/pages/Planet4Kids/1460231680877342?ref=hl
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149

Pauletta to piękna waga, Maja rośnie jak na drożdżach

Minnie my szczepimy na NFZ plus pneumokoki, jesteśmy po pierwszych dawkach i nic Krzysiowi nie było, no może troszkę bardziej był marudny i nie chciał usnąć przez 2 wieczory. Ale żadnych niepożądanych odczynów poszczepiennych nie było

Marza zobaczymy jak balsam się dziś sprawdzi, Młody już w łóżeczku, zasypia sobie powoli, ale marudzi i co chwila wstaję do niego i podaję mu smoka

Ja z Krzysiem już też ze 3 dni nie byłam na spacerze... U nas ponuro i do tego pada

Anetka co za kryzys znów? No nie żartuj... Przecież jesteśmy tu po to, żeby się nam wygadać

Julka te polary extra! Ja coś się nie mogę przekonać do chusty, a poza tym nawet nie ma mnie kto nauczyć jej wiązać :/ myślę za to nad nosidłem, ale muszę jeszcze o nich poczytać - mój klocuś ma już ponad 6kg i trochę plecy mi wysiadają jak go noszę

Yoozia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Krzyś się kilka razy zaśmiał tak jak mówisz

Pauletta pokaż matę

Munkki ja zazwyczaj uciekam do wanny

Toffik wow podziwiam, że tak szybko się decydujesz na kolejną dzidzię

- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

jeszcze miesiac temu myslalam ze nie tak szybko bedziemy probowac, ale doszlismy do wniosu z mezem ze jesli teraz nie spbobujemy moze byc za pozno, ja mam 31 maz 34 lata, wiem ze jak sie uda bedzie ciezko ale chcemy sprubowac, nie chcielibysmy aby nasza kruszynka byla jedynaczka, a teraz mam najwieksze szanse na kolejna ciaze, gdy warunki sa optymalne

- pauletta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 77
- malvi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- yoozia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 92

Szacun, ze juz myslisz o drugim szkrabie

Malvi,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do wiazania chusty, to tez myslalam, ze nie ogarne tematu, ale raz zawiazalam z instrukcja i teraz spokojnie zrobie to bez niej wiec nie boj

A co do nosidla, to ja kupilam z babybjorn, ale lezy w szafie, jeszcze nie wyprobowane nawet wiec jesli dalej bedzie tak dobrze z chusta, to pewnie nawet go nie uzyje

A chuste kupilam firmy moby wrap.
I ostatnio pisalam wam, ze mojej malej zdarzylo sie moze ze 2 razy zeby ulala. No wlasnie teraz sie to zdarza duzo czesciej :/ przy jedzeniu strasznie placze, wije sie, odpycha nogami, pluje, krzyczy :/ boje sie, ze to moze byc refluks... 2 godziny temu przy jedzeniu nie moglam jej uspokoic, takiego wrzasku narobila, ze nic nie pomagalo

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126
- Marza
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107

Pogoda dalej daremna... Do 17:45 chyba jajko zniosę... Trzymajcie kciuki za nasze bioderka wtedy!

Yoozia nasz też się śmieje przez sen. Czasami nastąpi zbieg okoliczności i jego śmiech połączy się z jakąś śmieszną sytuacją w tv albo jak ja z M rozmawiamy i wtedy to dopiero jest mega ubaw z niego

pauletta super Puchatek, mała faktycznie wydaje się bardzo długa : O Mata też śliczna

toffik mi nie wrócił jeszcze okres... A już dość długi czas nie krwawię po porodzie i piersią też nie karmię... Powodzenia w staraniach o kolejnego dzidziusia ! jeśli czujesz się na siłach to pewnie

malvi cudownie, że bioderka ok

Dziewczyny przymierzam się do kupna allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...ocj-i4798379087.html co myślicie?
I jeszcze jedno... jakich używacie chusteczek nawilżanych do pupki maluszków? Ja kupuję w Biedronce te w trzypaku, ale słabe są... Nie radzą sobie za bardzo i szukam innych w miarę tanich!
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka

- aneczka25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
aaaaaa mam dość
Co do szczepień my 5w1 robimy i po pierwszym ok-żadnych gorączek itp.
Mała znów płacze.......spadam
- Aneta_78
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 161

...nieustająca awaria suwaczka

- toffik1984
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

a o dzidzie tak wiem ze z motyka na ksiezyc , ale musze sprubowac....

- munkki
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 126

Kacha ma rację co do baby bluesa... trzeba rozmawiać chociaż wiadomo ze to niełatwe. Żadna z nas nie jest zła matka nawet jak narzekamy... Jesteśmy wszyscy ludźmi i mamy swoje granice

Chusteczki mam pampers teraz bo takie mąż kupił. Ale miałam zamawiane na necie przedtem panda - były fajne i tanie z tego co pamiętam. zamawiający w sklepie gdzie były pieluchy bella happy bo ja je lubię

Aneta ja dziś wychodzę nie tylko do łazienki jak mąż wróci heh idę do lekarza i chyba zrobię sobie przy tej okazji samotny spacer dla relaksu;)