- Otrzymane podziękowania: 149
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Munkki - ćwiczenia idą nam dobrze dobrze i jest coraz lepiej. Początki były jednak trudne - Dusia się napinała a ja chciałam właśnie tak ostro, dużo i w ogóle jak najczęściej. Dusia z początku nie bardzo miała ochotę na ćwiczenia, spinała się ale ja nic nie robiłam na siłę tylko pomalutku i delikatnie - czekałam aż się rozluźni i pozwoli mi na jakiś tam ruch. Jak marudziła to odpuszczałam. I cały czas do niej gadałam, śpiewałam itp. Fajny jest też ten masaż, który kilka stron temu wstawiła jagodzianka - ja te ćwiczenia wplotłam w masowanie i to się Duśce podoba, bo ładnie się od masażu rozluźnia i jest bardziej podatna na ćwiczenia. Nie odpuszczam żadnej okazji - ćwiczymy troszkę przy każdej zmianie pieluchy, przed jedzeniem itp.
większy problem był z główką - Dusi układała się tylko na lewą stronę, rehabilitantka kazała nam układać ja na prawą jak śpi na brzuszku i nie odpuszczać, bo za miesiąc będzie jeszcze gorzej. I tu był płacz i wściekłość, 12 godzin jej zajęła nauka przekładania głowy na lewo, my ją znów na prawo i był sajgon. Teraz jest lepiej, ale i tak najlepiej wychodzi jak mocno przyśnie i wtedy ją przekładam i śpi nawet 2 godziny tak.
Dasz radę.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Ale mój mały zmierzły... Nie może zasnąć... O tyle co w nocy super zaśnie po kąpieli to w dzień taki ryk, że głowa boli... Nawet sprawdzałam czy zęby mu nie idą, ale nic nie czuć. Męczy mnie to strasznie. Jeszcze jaką dzisiaj zrobił kupę ! O matko... ale przynajmniej nie twardą. Mam nadzieję, że się mu to unormuje już.
W nocy też średnio spał... Obudził się po4,5h, bo katar miał Z tym katarem też już nie wiem co robić... Niby nie jest mocny, ale jednak denerwuje go...
Malvi no wiem, wiem, ale takim skarbeczkiem się możesz pochwalić od czasu do czasu ciotkom jak rośnie Jest kochany ! Śliczny chłopczyk
Minnie piękne oczka ma maleńka! Zakochać się można
Aneczka mój tydzień temu miał 4870 teraz już pewnie ma równe 5kg
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
marza - na ja cały czas mówię M, że nie będzie umiał adoratorów odpędzić przez te oczy
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Malvi, Krzys przeslodki
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Mamusie karmiące mm. DaJecie takie dawki maluchom jak pisze na opakowaniu? Tyle razy ile pisze. Bo mój pił ładnie co 4h 6 porcji, ale ostatnio chce częściej i mam wrażenie, że ma za mało...
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
od wczoraj niby co 4 godziny je bo tak to co 3 jadla po 120 a teraz co 4 zjada ok 150 i w nocy je ok 21 i spi do 3 czy 4 i wtedy znow co 4.
czasem chce wiecej to jej daje wode do picia
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
kacha dzieki za wskazowki. te cwiczenia tez bede wplatacw zabawe no i na przewijaku... u nas problem ze niby glowka idzie za bardzo w prawo (czego ja wcale nie zauwazam, tylko akurat tak bylo u fizjo... no ale bede bardziej teraz zwracac uwage).
aneczka ja zamawialam juz z c&a w zeszlym tygodniu, fajne maja skarpetki pamietajcie ze oni maja male rozmiary w sumie, ja zamowilam 62 i jest tak na styk (a kupilam stroj na swieta wiec mam nadzieje ze do swiat Stasiu sie w to zmiesci;)).
yoozia wspolczuje przestawienia dnia z noca, ale nie boj nic - pamietaj ze dzieci potrafia przespac wiekszosc doby wiec jak bedzie miala wyciszenie i zaciemnienie w nocy to moze jednak da rade... trzymam kciuki.
moj teraz spal dwie godzinki na brzuchu (z glowa w lewa strone;)). puszczal przy tym takie baki ze masakra heh... ale przynamniej brzuszek nie bedzie bolal jak sie odbączy;))
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
a tu cos ognosnie facetow i dzieci
www.facebook.com/video.php?v=875500499146233&fref=nf
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Toffik przecudny filmik, aż się wzruszyłam....
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
Malvi jakie dziady! Pewnie się im nie chciało podjechać i nakłamali! A i najlepszego dla Krzysia! Trzy wspólne miesiące za Wami! Ucałuj skarbeczka