- Otrzymane podziękowania: 48
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
yoozia - ja mam faceta fajnego, ale Ty to masz jakieś cudo w domu normalnie. Ciastka z Tobą piekł i ozdabiał? Skąd się takich bierze? Jak synka kiedyś będziesz miała to od razu go zaklepuję dla Duśki
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
I tak weekend spędziłam na uczelni:/ przez co wczoraj Wiki w ciągu dnia musiała dostać 2 razy butelkę z mm :/ I wiecie co wam powiem? Normalnie moja mała jędza, dziś nie chciała mi jeść z piersi... Nie wiem czemu, jak wróciłam wczoraj to normalnie jadła, w nocy tez, nawet rano a teraz o 12 krzyk, płacz, nawet ciamciać nie chciała przetrzymałam ją do 13 bo myślałam że może nie jest głodna i znowu powtórka... aż skończyło się na butli:( Normalnie boję się że oduczy się jeść z piersi i tak zakończy się nasze karmienie piersią.
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
minnie- ja Cię podziwiam za tą uczelnię... Moja praca mgr leży, już na mnie w domu krzyczą, bo nic nie napisałam odkąd się Dusia urodziła. I mamy spinkę na tym polu - bo na przykład moja mama dziś mi powiedziała, że powinnam codziennie coś napisać. Jak, kurde, jak Duśka śpi raz dziennie tak dłużej a nie 15 min i w tym czasie jest spacer i gotuję obiad. Na co mama, że przez te 15 minut drzemek Dusi bym już napisała. A ja, że w 15 minut, to ja myśli nie zbiorę i nawet pisać nie zacznę. No i stanęło, że mama będzie na godzinę codziennie przychodzić do Dusi a ja mam wtedy pisać. Już to widzę - będzie - podaj pieluchę, zrób mleko itp... Ale dobra, spróbować warto...
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Pauletta czyli te krostki napewno są od przegrzania. Mycie przegotowaną wodą i mydełkiem pomoże. Marysia też takie miała. Niby okno otwarte ale w domu nie ma takiego przeciągu i główka w czapce się zgrzeje.
Hehe bo tak to jest człowiek cały czas na pełnych obrotach to potem nie potrafi odpoczywać, a w naszym przypadku szkoda tą cenną chwilę wolną marnować na lenistwo;-)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Kacha, nie ma problemu ja to bym nawet chciala synka wiec wiesz a co do mojego M, to faktycznie jest zlota raczka, co nie znaczy, ze bez wad no ale kto ich nie ma? Nie moge od niego bog wie czego wymagac skoro sama idealem nie jestem
Aneta, myslalam ze tylko mi tak wspaniale wszyscy doradzaja "jak dziecko usnie, to i ty sie poloz"... A oczywiscie chata sie sama posprzata, obiad sam sie ugotuje, pranie samo sie zrobi i rozwiesi niech se wsadza takie rady
Moja corunia dzisiaj w miare ladnie spala. Jutro o 14 mamy szczepienie. Qrwa jak sie tego boje moja mama mi mowila, ze po szczepieniu ktoryms mialam goraczke 40 stopni i leciala ze mna na pogotowie mam nadzieje, ze moja dziecina lepiej to zniesie...
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
U Dusi był już Mikolaj - dostała ogromne pudło mleka i książkę z wierszykami od mojej przyjaciółki. Zaczynamy czytanie I tak mi się przypomniały najfajniejsze chwile dzieciństwa, gdy tata mi czytał na głos - Braci lwie serce, Rasmusa Włóczęgę, Fizię... Potem Małą Księżniczkę i Tajemniczy Ogród. No i Tomki mi czytał też, ale te dziewczyńskie książki kochałam najbardziej. Jak to dobrze, że mam córeczkę
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
Kurde znowu karmienie i znowu to samo, trochę possie i awantura, ryk, wrzask.... normalnie mi smutno czyżby faktycznie wolała butelkę?