- Otrzymane podziękowania: 161
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...nieustająca awaria suwaczka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Nocki zazdroszcze, ja nawet nie mowie jaka ja mialam. Ehhhh
Mai wysaly czerwone krostki Na glowce co to ?
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Nadrobiłam Was w końcu i przede wszystkim to wspaniałe zdjęcia, prześliczne dzieciaczki
Kacha i Toffik Podziwiam Was, że tak od razu się decydujecie na kolejne dziecko i 3mam kciuki, żeby się udało. Dawajcie znać.
Minnie Moja też tak robi. Tylko włoży jej się palce w piąstki od razu się rwie do siedzenia. Kiedy leży po skosie też próbuje się dźwignąć. Robi przy tym wielkie oczy ogólnie to uwielbia być w pozycji pionowej.
U nas wszystko ok. Po ostatniej wizycie w poradni hematologicznej wyniki wyszły lepsze niż kiedykolwiek, ogólnie wszystko w normie więc idzie ku dobremu.
Malutka waży ok 5400g pora zmienić garderobę na rozmiar 68 bo 62 już na styk
Dziś gościliśmy teściową i dowiedziałam się, że jednak sylwester czeka nas w domu (nuda) bo ona zaprasza wszystkich na Wigilie.
Uciekam pomóc M w sprzątaniu (teraz sam od siebie odkręca wszystkie klosze i myje) więc głupio mi tak siedzieć
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
A u nas ciężki weekend M jak w piątek wyszedł do pracy to wrócił dopiero w sobotę popołudnie więc jak zasnełam o 22 o 23.30 obudziła się Zosia że ona niechce spać, zasneła dopiero przed 1 o 3 obudziła się Marysia na mleko naszczęście od razu zasneła, o 5 znowu Zosia napić się i spałyśmy jeszcze do 7.
Więc Kacha i Toffik życzę powodzenia przy staraniach ale uprzedzam dwójką małych dzieci to dwa razy więcej szczęścia i miłości ale też ciężki kawałek chleba.
Przyjechała moja mama na weekend więc upiekłam z Zosią pierniki i ubrałyśmy choinkę.
Marysi też się bardzo podoba aż jej widok ją ululał, siedziała sobie e leżaczku przed nią i odplyneła:-D
Caroina super że wyniki Milenki coraz lepsze! Dużo zdrówka dla niej:-*
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Caro, super ze wyniki malutkiej w koncu w normie
Nelka, fajowa choinka!
Ja tez dzisiaj popieklam z mezem ciasteczka ale ciasto kupilam gotowca juz ladnie rozwalkowane, nasza robota to bylo tylko powycinac foremkami, wsadzic do piekarnika i lekko udekorowac wiec tak jak Ty Aneta w tym roku poszlismy troche na latwizne
Tak wyglada nasza amatorszczyzna
I doszlismy z mezem do wniosku, ze kupujemy drewniane lozeczko, bo to turystyczne chyba sie nie sprawdzi jak mala zacznie wstawac i skakac po nim. Juz teraz jak macha raczkami, nozkami to kolebie sie na wszystkie strony dlatego zamowilismy wczoraj na allegro biale lozeczko drewniane o! Mam nadzieje, ze do konca roku dotrze do nas
Aneta, buziaczki dla mojego ziecia z okazji drugiego miesiaczka
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
nelka choinka i skarpeta wymiatają
Caroina super, że u was coraz lepiej! Wkońcu bidulko najwięcej się namęczyłaś w szpitalu(ja byłam 11 dni a miałam wrażenie, że to wieczność i w dodatku jak w więzieniu)
Pauletta nie pomogę co do chrostek bo nasza miała tylko początki ciemieniuchy ale kilka razy oliwką posmarowałam i wyczesałam i zeszło.
U nas wczoraj był szał Z racji otwarcia S8(dla nas to łącznik ze światem z racji teściów we Wrocławiu)pojechaliśmy na zakupy do Łodzi(zamiat godzinę jedziemy tam teraz 20 min.)Malutka została z moją mamą(która boi się ją karmić bo maleńka szybko je i często się krztusi) i o 13 daliśmy jej 150 ml mleczka ze świadomością, że wytrzyma 4 godzinki.Pojechaliśmy i wracaliśmy dość późno bo czas nam tak zleciał że w domu byliśmy po 5 godzinach od jej ostatniego jedzenia a ona SPAŁA i nie było afery:) Martwiłam się więc o noc.Zjadła o 21 położyliśmy ją spać i pięknie zasnęła.Byłam pewna, że obudzi się koło 2.Mała jęczy,ja patrzę na zegarek a tu 5.07!!!! Szok Zjadła i dalej śpi.Byle częściej takie noce
A jak u was?
AAAAAA jakich mlek używacie????
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Toffik, Kacha. Powodzeni!! my też chcemy ale może za rok chociaż może się trafić wcześnie.... Tyle że w to wątpię bo ja przy karmieniu brak @.
Aneczka zazdroscimy nocy. u mnie nie najgorzej bo od 23 do 5, ale jak królewicz zjadł o 5 to postanowił rozpocząć dzień. wzięłam go do naszego łóżka i Staszek nasz kochany próbował nam udowodnić że największą radością życia jest machanie rączkami i nóżkami zasnął w końcu wyczerpany ta czynnością i teraz lula:)
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Tylko na glowce ma.
Przemylsm jej woda przegotowana wczoraj i jest lepiej.
My wczoraj bylisny na parapetowce . Od 17. Wrocilismy grubo po 23. maja byla grzeczna, albo sobie lezala, albo spala usnela o w pol do 1 i spala 4 h. I co 2 h porem sie budzila. Po kupie, gaduleniu itp. Chyba przysypia teraz.
Fajnie bylo wyjsc z domu, uvrac sie po ludzku, wymalowac i posiedziec w towarzystwie
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Czujecie magię świąt? ja przestałam mimo tego, że wczoraj ustroiłam choinkę i ozdobiłam mieszkanko...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mały w miarę grzeczny. Mamy postępy w spaniu nocą ! Przedwczoraj dostał porcję ze 150ml na noc o 21 i spał do 3, wczoraj zjadł 7 porcji po 120ml i spał do 5:30 od 21 !!! Zjadł i spał prawie do 9 Mam nadzieję, że podążamy do przesypiania całych nocy M
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aneczka ja daję małemu NAN1
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107