- Otrzymane podziękowania: 76
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aneta a więc mieszkam w małym dwupiętrowy bloku, formalnie dom jednorodzinny w zabudowie szeregowej dla ścisłości to okno ma uchylone a nie otwarte na oścież, wystarczy że na początku Marysia powdycha świeże powietrze a jak dobrze zaśnie to okno zostawiam tylko odszczelnione. Jeżeli chodzi o koszty to narazie nie zauważyłam żeby były wyższe,ściany długo trzymają ciepło a po za tym mam programator do pieca wiec dopoki temp nie spadnie ponizej ustawionej temp grzejniki się nie włącza.
Wczoraj ładnie dziewczyny zasneły to spontaniczne przyszła do mnie moja sąsiadka na winko :-D A dzisiaj mam zły dzień i miałam plany na wieczór to obie glajdy niechcą spać... Mam wrażenie że dzieci wyczuwają jak człowiek ma zły dzień i to wykorzystują. No chyba że tylko moje tak robią bo są złośliwe po mamusi:-D
Minnie zdjęcia rewelacja!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
a Jaś moze po prostu sprawdza Twoja wytrzymalosc juz teraz robi obczajke na ile jestes rozrzutna w kwestii jego zachcianek, zeby kiedys to wykorzystac jak bedzie mial juz te pare lat dzieci sa bystrzejsze niz nam sie wydaje
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
Anetka Uważam, że podróż za granicę z małym dzieckiem jest jak najbardziej na tak Wiele par podróżuje ze swoimi pociechami My raczej wybierzemy Bałtyk, ale to dlatego, że uwielbiam !
Minnie Wiki dalej robi kupki co 2,3 dni? Mojemu espumisan ani nie pomógł ani nie zaszkodził. Kupa co dwa dni Martwić się? Zdjęcia przepiękne! I te kreacje ! Cudne Masz talent dziewczyno Jakim aparatem robisz zdjęcia?
Dotkawy, a tak się bałaś o noc My już czekamy na kasiorke z becikowego, bo nam przyznali, ale te papiery to naprawdę totalna porażka ! Co do ubrań to chyba też wyciągnę M w sobotę na zakupy, bo mam smaka na jakieś nowe ciuszki
Malvi byłam w Auchan i nie widziałam tej promocji... Pokaż na zdjęciu jak wyglądają A Krzyś jaki olbrzym ! Kurczę już tyle razy Ci pisałam żebyś foto dodała, a Ty nic
Yoozia niezła nocna przygoda Mój mały też zawsze szybko się przy mnie uspokaja
A u nas dzisiaj byli goście i w niedzielę tak samo Dostaliśmy parę drobiazgów A przy okazji miło spędzilismy dzień i mały poznał ciotki
Za mną już drugi trening porządny godzinny i czuję się świetnie Nic nie boli poza zakwasami Ale czego się nie robi dla zdrowego wyglądu
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
doktawy - oczka ma mocno niebieskie, na tym jednym zdjęciu wyszły bardziej zielone przez filtr fotograficzny ogólnie to wszystko od światła zależy, ale lepiej widać na tym zdjęciu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
marza- dalej 2-3 dni, dziś jest 3 także mam nadzieje ze dziś będzie. A jak już zrobi to cała pielucha zawalona i wszystko inne, bo to taka "sraczka" jakby Mi pediatria powiedziała ze na piersi to tak może być ze nie ma codziennie kupki, a na mm powinna być codziennie.
A zdjęcia robię lustrzanka Canon 600D, mam ja już pare lat ale dopiero przy Wiki postanowiłam nauczyć się manualnych funkcji, a nie tylko automatycznych
Anetka - ciesz się jak będzie starszy i będzie chciał "to i tamto" to mu przypomnisz, ze przecież kolumna ci wystarcza hihi
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Wczoraj odwiedziła nas z ciekawości położna
Madziulina waży 5200
Ile ważą wasze bobasy?
Malvi co do Krzysia to duży facet Z drugiej strony pewnie ciężko troszkę?
Minnie!!! ale ci zazdroszczę talentu!!!!!Piękna maleńka i piękne zdjęcia!!!!
Anetka pięknie widać u was święta:) Ja chcę żywą choinę Też stwierdzam jak Ty że mój skrzat ma za dużo zabawek a wszystko ma w....
Huśtawka elektryczna, bujaczek fisher price, mata Lamaze do kręcenia na brzuszku, mata Canpol Babiesx2, motyl Lamaze, 3 miśki z kołysankami, karuzela ze smyka,karuzela wimmer ferguson i milion innych
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Usnela Majka o 23! Obudzila sie z wielkim ale dopiero ... O 3-45 . Pierwszy raz taka dluga przerwa. Zjadla, zrobila kupe, polulalam do kolysanki i usnela o 5, potem obudzila sie o 7 i 9 i teraz dalej spi. Powoli stekolo to moze wstanie
U nas sloneczko ale kuzwa nie wiem czy dam rade ja potem wniesc te kilka schodow.
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Malvi - ale masz wielkoluda, nie ma co... I to na cycku głównie i przecież wcześniaczek. Brawo!!! Pokaż zdjęcie, co...? No pokaż!
Dusi ma 5600, tak ją nam wczoraj wyważyli na szczepieniu. Pani doktor stwierdziła, że choroba męża nie ma wpływu na szczepienie, bo dziecko zdrowe i szczepimy. No i zaszczepiliśmy, 820 zł wydano, Dusia popłakała sobie solidnie. Dolegliwości na razie żadnych nie ma, apetyt ma jeszcze większy niż zwykle, spała znów od 23.30 do 8 .00 bez przerwy (tak, tak,zgadzam się, nie wiem co to znaczy mieć dziecko). No i teraz znów mi usnęła na kolanach. Wczoraj tylko nie chciała zejść z rąk i być sama. Nie dziwię jej się w sumie - ja też nie lubię interwencji medycznych i przeżywam je solidnie. No to sobie, z dziecięciem na brzuchu, pospałam i dwa filmy obejrzałam - jeden mi się nie podobał, ale za to Jack Strong mi się spodobał bardzo. Noszsz naprawdę, już mi się dawno żaden film tak nie podobał. A Kukliński to mój od wczoraj bohater nr 1. Facet miał jaja jak patelnie.
Ja w zasadzie Duśce zabawek nie kupowałam, i tak sporo na chrzciny dostała. I u nas najbardziej kochana jest karuzelka z robakami. Duśka śmieje się do niej na głos, szał jest i radość. I to na czas mojego prysznica z balsamowaniem i maseczką, więc naprawdę długo. Potem jest bujaczek - jakieś 10 minut spokoju lub dłużej jeśli uda się jej przysnąć. Herbatę mogę w tym czasie wypić. I jest jeszcze piłeczka z kolcami - Dusia ją lubi sobie łapkami posmyrać, czasem jej się ją udaje przytrzymać - z mojej perspektywy fajna, bo rozwojowa - faktura do dotykania, intensywny kolor, masażyk. Inne zabawki mogłyby nie istnieć.
Mąż mi zdycha w malignie, ubieram Dusiaka i idziemy do apteki.
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Nelka tak heh chcialam ci przypomniec o relaksie
my dzis w poradni rehabilitacyjnej bylismy o 8, najpierw Stasiu mial masaze a potem instruktaz cwiczeniowy nam dali. Spiety jest chlopak za bardzo:/ no i a prawa strone bardziej go ciagnie... od dzis zaczynamy ostre cwiczenia. troche sie boje, bo przeciez latwo zrobic takiemu dzieciaczkowi krzywde niechcacy a ten instruktaz taki na szybko... Kacha jak Tobie ida te cwiczenia?
o 11 wpadla pielegniarka srodowiskowa, u Was tez byla?
z naszje przychodni sprawdzaja kazde dziecko miedzy 3-4 miesiacem...
zrobila szybko wywiad i poszla... jeszcze w miedzyczasie opowidajac ze patologii sporo... kurcze dobrze ze chodza.
u nas slonce, Staszek teraz spi ale chyba go na spiocha wrzuce do kombinezonika i wozka i wio na spacerek
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Aha. Wcale go nie ma :/ no wiec napisze w wielkim skrocie, ze noc do bani!!! I jestem zla i chce mi sie plakac i wsio na raz
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
byleby wytrzymać
KACHA NIE WIESZ CO ZNACZY MIEĆ DZIECKO!!! ZAZDROSZZZZZZZCZĘ
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Nie poznaje mojego dziecka. Pierwszy raz spi w wozku. Ja gotuje, tre warzywa a ona nic