- Otrzymane podziękowania: 96
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
Minnie - zakładamy grupę wsparcia dla piszących mgr z niemowlakiem na ręku? Aneta nas będzie pilnowała, strona dziennie i w maju obrona
Dusia oczywiście też ślini się, pcha łapy do buzi i zawzięcie ćwiczy chwytanie. Chwyta mnie za ubranie jak i Jaś Anety. Raz mnie złapała za włosy. Zaczyna się Przewrotów ciągle brak, ale zaczęła spontanicznie i bez walki układać łepek na lewo, co mnie bardzo cieszy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
Anetka, dzieki ze pytasz.. Ja sie dalej kiepawo czuje. Temperatura mi skacze od 34,8 do 38,2 mam straszne ataki kaszlu, przez co dopiero po 1 udalo mi sie ululac mala! Co lulalam i juz twardo spala, to kaslalam i pospane :/ no ale w koncu sie udalo. Ten jej kaszel mnie martwi. Raz na pare godzin ja zlapie i lece obrocic ja na bok - wtedy przestaje. Kuzwa kiedy to sie skonczy? Nieciekawa perspektywa, wchodzic w nowy rok z chorobskami
- yoozia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 92
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
sniegu ze hoho! a my dzisiaj do lekarza na szczepienia, nie wiem jak przebrne przez te sniegi.... trzymajcie kciuki, boje sie....
wczoraj bylismy na rehabilitacji, Stasiu dalej wygina sie niby w prawa stroe i za czesto do tylu, wiec cwiczymy. mial tez zrobiony ten masaz shantala bardzo mu sie podobalo, dostalam instrukcje i bedziemy masowac.
Aneta racja, ze dzieciakow to Staszek w okol siebie duzo nie mial, jedynie moja siostrzenice 5 letnia ale ona nie biega jak slon (moze jak sloniatko... ale nadal jest to tylko jedno sloniatko;))
paznokcie to zmora moja - nonstop musze mu obcinac a nie lubie tego;P no i wymachiwanie raczkami i nozkami... slodziaki...
Wiolaa pchanie raczek do buzi to ostatnio najulubiensze zajecie mojego syna... slinienie sie rowniez. Chrostki ma ja mysle ze od rozcierania tej sliny po calej buzce...
Pauletta od odputu sie zaczyna a potem bedzie fajerwerk show;)
jak u was noc? u nas znowu czeste budzenie, nie wiem co mu sie dzieje, cos czesciej teraz potrzebuje w nocy zjesc... juz nie mowiac o tym ze meczyla go kupa caly czas ktora wyzwolil dopiero rano... wiec teraz juz spi a ja juz po kawie.... wiec nie wracam do lozka...
- toffik1984
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 18
U mnie noc po prostu super oby wiecej takich... Mala zjakdla i atychmiast zasnela o 22, i obudzila sie o 5.15..... przewinelam , szybciutko zjadla i o 5.35 znowu kima , tylko do 7.2 niestety , ale tu maz wykazal inicjatywe i mowi , ty spija a ja nakrmie i przewine (pierwszy raz ) no i do 8.30 pospalam , dluzej juz nie dalam rady , odzwyczailam sie od dlugiego lezakowania tym bardziej ze z salonu slyszalam jak mala pojekuje ....
Aneta .... no niestety ale coz , dalej bede meza wykorzystywala.... a swoja droga mam nadzieje ze okres sie wkoncu unormuje , i bedzie taki jak przed ciaza bo normalnie zwariuje......
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
Moze w aptece zapytaj o cos na dlonie. Ja teZ mam suche
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
Wczoraj po szczepieniu był straszny problem, żeby Krzysztof zasnął wieczorem... Strasznie płakał i chciał być tylko u mnie na rękach
Pauletta szczepimy na NFZ, także żeby było mniej wkłuć dzielimy szczepienia na 2 razy. 2 tygodnie temu było Hib i DTP, a wczoraj pneumo i polio. Najgorzej Krzyś reaguje na pneumo, nawet pielęgniarka mówiła, że to najbardziej bolesna szczepionka....
Śliczne z Was dziewczyny, a Maja chyba do taty podobna
Edyta Filipek taki łysolek na górze jak i mój Krzynio - strasznie mu się włoski wytarły a z tyłu długie
Toffik współczuję sytuacji na chrzcinach I trzymam kciuki za rodzeństwo dla Zosi
Marza dobrze, że z Miłoszkiem ok Zdjęcia super!
Anetka i Marza no napisałam co pediatra powiedziała o kosmetykach Johnsona. Także ja będę omijać szerokim łukiem, mimo, że pięknie pachnie ten balsam (sama go pewnie wykorzystam ). W razie problemów ze skórą może spróbujcie odstawić na kilka dni i wtedy się okaże czy to od tego
Anetka na suchą skórę polecam wszelkie kosmetyki Neutrogeny - na mnie działają jak nic innego, a często przesuszają mi się łokcie
Aneczka mała cudna
Munkki też nienawidzę Krzysiowi obcinać paznokci Tym bardziej, że mogę to zrobić tylko jak śpi, bo inaczej nie ma szans przy takiej aktywności ruchowej
Kacha i Minnie powodzenia w tych mgr!
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
A wszyscy mowia ze Maja " tatowa" no co zrobić
Moja tez ma wlosiska w tyle dlugie
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
Malvi współczuję! My szczepienia mamy 8.01 i już się martwię
Marza u Ciebie też fajna mata Powiem Ci,że nasza bez szału! Nie przepada za tą matą a mąż ją wygrał w konkursie kiedyś i nie kupowaliśmy nowej
toffik u nas dokładnie to samo! z rączkami, ze ślinieniem, z tym że nie chwyta zabawek a nawet ich nie chce! i z nerwami jak się podciąga do siadania a nie daje rady jeszcze także wszystko ok
a co do smoczków to my mamy butelki MAM i smoczki 1 były do 2 miesiąca i od 2 miesiąca jej zmieniliśmy na dwójki i ładnie jadła.Teraz dwójki są do 4 miesiąca
Anetka no mogłaby już mieć pół roczku
AAAA miałam się pochwalić, że mała dostała Szumisia na święta i już 2 razy uratował nam tyłki
Mam też pytanie! Jak ubrane śpią wasze dzieci? Tylko śpioszki?Czy może w śpiworkach? Pod kołderką ,pod kocem???
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
Aneta u mnie ręce i cala skóra dramat. Jak Malvi używam neutrogeny i pomaga. Ręce mam straszne od proszku bo często musze zapierac ubranka z kupy;)
Marza mój ubierany w body plus pajac, przykryty kocykiem:)
Waga u doktora dziś to 6kg a długość 60 ( a ubranka nosimy 68...)
- malvi
- Wylogowany
- gadatliwa
- 12.09.2014 - Szczęście :*
- Otrzymane podziękowania: 149
A przykrywam zawsze tylko grubszym kocykiem