- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Mamusie pazdziernik 2014
Mamusie pazdziernik 2014
- wiolaa
- Wylogowany
- gaworzenie
P.S. W końcu udało mi się przecytać wszystkie posty
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
Nie spodziewałam się, że aż tyle będzie się tu działo.
Malvi Bądź dzielna i życze wam na ten Nowy Rok, żeby się poukładało i było już tylko lepiej
Aneta Jak się ma Jaś, dolegliwośi minęły?
Minnie do tyłu siadam tylko w dłuższą podróż ( do teściowej blisko 100km) W drodze powrotnej ja prowadziłam, a M oczywiście z przodu musiał usiąść. Całe szczęście mała przespałą droge jak zwykle
Marza Nic na siłe, jeśli nie chcesz mieć z nią kontaktu. Brawo Podziwiam za stanowczość bo ja bym tak nie potrafiła. U mnie zawsze dobra mina do złej gry
Yoozia Zdrówka dla Was
U nas Wigilia udana. Taściowa ugościła 10 dorosłych osób plus 8 dzieci. Szacun ale ta ma już wprawe bo robiła już nie raz imprezy na większą ilość ludzi. Dom mają wieelki więc każdy miał swój pokój. Poszliśmy spać dopiero o 4:30 nast dnia Wczoraj byliśmy u znajomych na wieczór i zeszło do północy. Mała grzeczna, śpi wszędzie więc jej to bez róznicy, a nadia sie wybawiła z dziećmi i przeszczęśliwa. Milenka po Wigilii usnęła dopiero o 2, a tej nocy po 1, a w dzień odsypia. Od początku aktywna robi się dopiero od 18-19 i zastanawiam się czy już zawsze tak będzie bo wolałabym mieć wieczory dla siebie
- Caroina
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 114
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- wiolaa
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 9
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 77
Malvi no wlasnie jak tam ?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- Marza
- Wylogowany
- rozmowna
- Skarb już na świecie ! :)
- Otrzymane podziękowania: 107
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- Aneta_78
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 161
...nieustająca awaria suwaczka
- aneczka25
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥FASOLKA♥
- Otrzymane podziękowania: 48
My dziś wracamy do domku(160km) mała jak tu przyjeżdżaliśmy to spała całą drogę.
A wczoraj wyskoczyliśmy na zakupy do centrum handlowego i mała spała 4 godziny!!!! Nie jadła 6.5!
No jestem w szoku! W domu w ogóle prawie nie chce spać jak już to 15\20 minut i thats all!
Wczoraj byliśmy u rodziny M. Mała dała nam tam posiedzieć 30 minut i był taki ryk że zabraliśmy się do auta i do domu teściów i już w nosidełku na klatce zasnęła!Może przez psa, którego mają w domu? Nie mam pojęcia! Pierwszy raz taki ryk był!
A co do marudzenia to moja to samo! Wieczory ciągle łaaa łaaa łaaa i na rękach noszenie tylko.
ALE OGÓLNIE MAM SUPER GRZECZNE DZIECKO(zmieniam taktykę będę ją chwalić )
Pauletta wkurza mnie też jak Marze że ludzie sami utrudniają sobie życie, które jest tak krótkie! Szkoda czasu na takie pierdy za przeproszeniem!
Marza to u nas tak jest z moją
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wtrąca się we wszystko! I ona niby taka poszkodowana! Wszyscy ją mają gdzieś! A co ona nakłamie i nawszczyna awantur to nieważne! Mam wrażenie, że im strarsza tym gorzej!
Anetka dres dobry jes!!!! :D:D My dzień zaczęliśmy ok 8 a wczoraj zasnęła po 21-wiem że to super! serio WIEM! Ale ja bym pospała do 20 :D:D
- minnie90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 40
aneczka - to tak jak Wiki, ona u moich rodziców też ryk... myślałam, że to przez to, że chciała spać a nie potrafiła zasnąć bo jej otoczenie nie pasowało, ale dałaś mi do myślenia z tym psem bo moi też mają psa.... może to o niego chodziło...bo histeria była nie do opisania.... jakby ze skóry obdzierali, a jak tylko wyszliśmy spokój.
- kacha
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 96
Aneta - Jak wyjazd? Jaś spokojny? Kupy się ustabilizowały??
Ja dziś też prawie w dresie (w leginsach i bluzie) i też w dziwnym nastroju. Pogoda chyba taka do dupy, tylko krótki spacer zaliczyłam z Dusią po tym mrozie, szaro i ponuro i myślę ciągle o tych ciastach świątecznych, które z pewnością wypchają mi poporodowe oponki.
Malvi - Jak tam kochana? Lepiej? Radzisz sobie?
My skończyliśmy świąteczne wyjścia. Dusia wymęczona byciem poza domem - niby w obcych domach jest spokojna, ale kiepsko śpi na wyjściach i potem marudzi. Chyba, że to dalszy ciąg kryzysu. Ale też opłaciło się Duśce chodzić w gości, bo nadostawała zabawek od cholery - matę edukacyjną, kilka grzechotek, dwie piszczące książeczki i książeczkę i plansze Oczami maluszka. Fajna sprawa - takie obrazki czarno - białe z kolorowymi akcentami, plansze poustawiałam w łóżeczku i Duśka lampi się na to bez przerwy.
- pauletta
- Wylogowany
- rozmowna
- munkki
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 126
u nas dzien lenia - siedzielismy sami w trojke juz u siebie, wczoraj wieczorem zjechalismy od moich rodzicow.
w gorach sniegu co nie miara i pieknie
Staszek w miare zniosl ta wizyte, spal dosc sporo. za to w nocy dzisiaj jak juz bylismy w domu to odreagowal, budzil sie dosc czesto biedaczek. no i zauwazylam ze robi wiecej kupek... ale sa ok nie jakies dziwne czy cos wiec chyba nie powinnam sie martwic... pozatym nie jest jakos mega markotny,bawi sie usmiecha etc.
co jeszcze sie zmienilo to fakt ze przy jedzeniu zaczal grymasic - je dluzej ale potrafi przerwac jedzenie piskiem zeby za 3 minutki do niego wrocic... nie rozumiem tego:/ lekarza mam we wtorek to go pooglada (szczepienia druga dawka...).
Dziekuje wszystkim za zyczenia swiateczne!
wiolaa witamy w naszym gronie
pauletta przykro sluchac takich histori- tak jak juz dziewczyny pisaly, szkoda zycia na takie dziwne zle emocje:/
Aneta jak podroz minela? nasz przesal w obie strony, a wracajac byl korek.
kacha u nas tez duzo zabawek (gryzaczki i grzechotki) plus mnostwo ciuszkow
Malvi jak tam w domu?
Yoozia a na co bylo to twoje ostatnie szczepienie? standard czy jakies rota pneumo?
wypilam dzisiaj grzane wino... Stasiu wlasnie je pokarm ktory mialam odciagniety na takie okazje... slysze jak maz sie z nim tam meczy i nie moge tam isc ( bo uslyszalam ze ich rozpraszam;))... strasznie zadko Staszek je z butelki i chyba mu sie zapomina jak to sie robi... no ale nic.. radza sobie pomalutku...