- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2015;)
Mamy Kwietniowe 2015;)
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
DOMI kochana fajnie, że się odzywasz - na pewno jest Wam teraz trudno i ciężko ale wierzę, że pokonacie razem ten trudny czas i jeszcze będziecie się cieszyć z kolejnego maluszka
No a ja w końcu nadrabiam to co powinnam juz wcześniej zrobić - kończę pakowanie torby do szpitala - tak by w końcu była w całości skompletowana i czekała na właściwy czas tak to powooooooooooooooooooolutku ją pakowałam od jakiegoś czasu i tak naprawdę denerwowało mnie, że jest w pełni kompletna - a tak dziś skończę sprawę i będzie spokój
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No no to gratuluję !! Sukces !! Torba spakowana, wyprawka skompletowana Zazdroszczę
Mi brakuje jeszcze trochę rzeczy, w marcu łóżeczko wóżek i fotelik do autka kupujemy , a w tym miesiącu ja sobie koszule do szpitala i szlafrok kupuje, mojej Malusiej jeszcze pare drobiazgów
Właśnie zjadłam zupke ogórkową i się Niunia rozpycha i wierci Chyba smakowała jej zupka
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
- Adlenne
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dzis odwiedzilam hurtownie i nakupilam duzo drobiazgow, m.in. podklady poporodowe, wkladki laktacyjne, proszki dzieciecie wiec wlasciwie wszystko mam, pozostalo tylko jeszcze pare rzeczy w aptece kupic.
Teraz wielkie pranie wszystkiego i tak mysle zeby juz powoli torbe spakowac.
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- iska
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
no wiec od wczoraj jestem w domu.. wypuscili mnie troche tak z zaskoczenia po rewizycie. Tłok na oddziale maksymalny nie było łóżek wolnych więc podejrzewam ze dlatego czesc przyszlych mamusiek poszla wczoraj do domu...
no ale co ze mna...
opuchlizna zeszla mi po 2 dniach lezenia plackiem.. wiec ok - okazalo sie ze typowo od zmeczenia byla...
ale wykryli mi infekcje drog moczowych.. okazalo sie ze musze stosowac diete wysokobialkowa bo cos tam w wynikach wyszlo nie bardzo... czekam jeszcze na wyniki wymazu z pochwy ( do odbioru w srode razem z wypisem) ... no ale najgorsze jest to ze zaczely mi sie skurcze... nieregularne ale juz momentami dosc bolesne.. na wczorajszym porannym ktg wyszlo ich az 8 w ciagu 50 minut ( ja odczulam 2 dosc konkretnie). dostalam wiec luteine dopochwowo i w razie co mam leciec do szpitala. najwazniejsze jest ze szyjka sie nie skraca i jest odpowiednia jak na wiek ciazy.
a z tym wiekiem ciazy tez jaja byly... bo tak jak ktorasz Was tu dawno temu pisala faktycznie licza mi termin z OM. czyli uparli sie ze termin mam na 7 kwietnia ( 31 tydzien obecnie) i nikt nie chcial sluchac ze z USG ciaza jest 2 tygodnie starsza... dopiero ostatniego dnia po rewizycie i kolejnych badaniach ordynator mi mowi ze wypuszczaja mnie do domu ale martwi ich jeszcze ze dzidzius jest za duzy jak na ten wiek ciazy... wiec znowu opowiadam co i jak... no i w koncu przyznali mi racje i ordynator kazal mi wszedzie tlumaczyc ze mam termin na 21 marca i w moim szpitalu beda sie tego trzymac no...
a co do badan ktore mi robili.... co 3 godziny sprawdzali bicie serducha ( w nocy tez wiec sie niezbyt wysypialam), 2 razy dziennie miala KTG, niektore kobitki mialy nawet 5-6 razy dziennie, 4 razy dziennie mierzyli mi cisnienie.. no a poza tym krew, mocz, mocz na posiew, wymaz z pochwy, usg zwykle, usg szyjki macicy + zwykle badania ginekologiczne. takze co do opieki i liczby badan narzekac nie moge... tylko gdyby nie te skurcze......
przepraszam ze nie odniose sie teraz do Waszych postow ale moj syn jest tak wyteskniony za mna .. a ja za nim zreszta tez.. idziemy sie bawic
aaaa Karolincia to chyba w ten weekend bylo?? wszystkiego najlepszego kochana zrozumienia, zdrowia i miłości bo to chyba w zwiazku najwazniejsze
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuję za życzonka :*
Adlenne - To jak paczka dojdzie możesz zacząć prać ciuszki Dziękuje za życzonka
KaiKai- Dziękuję :*
Klauduska - Super Ja tez musze dokupic pare rzeczy
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczę tak się zastanawiam czy jest sens iść na usg w przyszłym tygodniu, bo zapisałam się prywatnie na 10 lutego, jak 20 lutego mam usg z NFZ ....
Jestem ciekawa jak Lilka się rozwija, czy wszystko ok Czy nie zaszkodzą Lilce 2 usg w jednym miesiącu?
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adlenne
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa